RobinBlack Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω παντως θα πηγαινα εκει που τελειωναν οι ξαπλωστρες θα εβαζα καρεκλακι και ψαθα και ενα κουβα καφε διπλα μου την επομεη φορα! Ίσως χαζή ερώτηση γιατί μία φορά έχω πάει σε παραλία όταν ήμουν 5: τα μαγαζιά έχουν δικαίωμα να πιάνουν όλη την παραλία με τις ξαπλώστρες τους ? μπορούν να την νοικιάσουν ή κάτι τέτοιο ? edit νομίζω βλακεία ρώτησα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από RobinBlack
salonika91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καταρχας ολα ξεκινησαν απο την κακη ενημερωση την ελαχιστη καταναλωση. Ουτε και εγω ηξερα οτι παει ανα ατομο.Τα γνωστα ψιλα γραμματα(?)Ημουν υποχρεωμενος να το γνωριζω? Κατ'εμε επρεπε να το διευκρίνισει Μετα παει ο ts στον ιδιοκτητη/υπευθυνο/μπραβο για να λυθει το θεμα. "Τότε πηγαίνω σε κάποιον που μου συστήθηκε ως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να διαμαρτυρηθώ ότι δε φταίμε εμείς για την κακή ενημέρωση από την κοπέλα," Σωστος. Καπιοι λετε οτι "εδωσε" την κοπελα.Τι θα πει "εδωσε"?Τις εντολες του ιδιοκτητη εφαρμοσε. "και εκείνος με απίστευτο θράσος και προκλητικότητα άρχισε να μας λέει ότι αν δεν παραγγείλουμε, θα μας χρεώσει τις ξαπλώστρες." Λογικο το να σου χρεωσει τις ξαπλωστρες απο την στηγμη που πηρατε κατι που κοστισε λιγοτερο απο την ελαχιστη καταναλωση "Κι όταν επέμεινα να παραδεχτεί το λάθος," Πως ακριβως επεμενες?Εβαλες τις φωνες?Μιλουσες ηρεμα? "άρχισε να φωνάζει, να με αποκαλεί λεχρίτη κι ότι αν δε σηκωθώ να φύγω αμέσως από την παραλία θα πάει στο πάρκινγκ να μου σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου!!!" Ακρως απαραδεκτο ακομα και φωνες να εβαλες... 2
gigisoni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Σοβαρά τώρα, θα πας σε παραλία και θα ρωτήσεις πόσο είναι η ελάχιστη χρέωση και θα σου πουν 3 ευρώ και θα καταλάβεις η παρέα; Αν είσαι 12χρονο που έχει κατέβει από βουνό για πρώτη φορά στη ζωή του, ίσως. Μετά, η παραλία δεν είναι καφετέρια που θα πας θα κάτσεις και δεν θα αλλάξεις τραπέζι ή καρέκλα για την επόμενη ώρα τουλάχιστον. Λογικό είναι η σερβιτόρα να έρθει κατευθείαν, γιατί αν δεν το κάνει μετά θα πρέπει να μπει στη θάλασσα να σε ψάχνει κολυμπώντας να πάρει την παραγγελία σου. Υπάρχουν άτομα που θα ξεφορτώσουν στις απλώστρες και θα μπουν στη θάλασσα για το επόμενο μισάωρο τουλάχιστον. Λογικό είναι το μαγαζί να πάρει κατευθείαν παραγγελία, και να μην σε ψάχνει, και να μην τύχει και κάνεις το μπάνιο και του φύγεις, αλλά και το σημαντικότερο να ζεσταθεί το ποτό σου γρηγορότερα για να διψάσεις και να παραγγείλεις μετά και κάτι άλλο. Το "μετά από καμιά ώρα" που παίζανε τέννις, εγώ το μεταφράζω δίωρο και βάλε. Μέχρι να αδειάσεις πράγματα και πετσέτες, να αράξεις κανά δεκάλεπτο τουλάχιστον στην απλώστρα, να μπεις για κανά μισάωρο για μπάνιο, να βγεις να στεγνώσεις, να βάλεις αντιηλιακό, να χαλαρώσεις από το μπάνιο, να πιάσεις τις ρακέτες, αποκλείεται να μην έχει περάσει τουλάχιστον 1μιση ώρα. Τώρα σχόλια του στυλ "τόλμησε να μας διακόψει από το τουρνουά ρακετοπόλεμου και χάσαμε τα στοιχήματα" κτλ, αν είναι δυνατόν να τολμήσει να διακόψει ολόκληρο αγώνα! Σόρι φίλε,αλλά μόνο και μόνο που κάνεις θέμα σε φόρουμ με αγνώστους για 3 ευρώ, δεν μπορώ να σε πάρω και στο πολύ σοβαρό. Και όσον αφορά συμπεριφορά ιδιοκτήτη, εκτός και αν έπεσες σε ψυχανώμαλο, κανένας επαγγελματίας δεν θα έκανε τέτοια φασαρία και τέτοιες απειλές μέσα στην ίδια του την περιουσία, το μαγαζί του δηλαδή. Χωρίς να ακούσω και την δεύτερη εκδοχή, εγώ δεν πιστεύω τίποτα. 7
giorgarello Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εντάξει τώρα, άμα είναι να πιεις ένα ρημαδοφραπέ δεν ρωτάς και ελάχιστη κατανάλωση. Ήταν αυτός βλάκας αλλά κι εσύ το χόντρυνες. Απαράδεκτη επισης η συμπεριφορά σου για την κοπέλα. Κάθεται σερβίρει τον κάθε μαλάκα μεσ' στο λιοπύρι για να πάρει ψίχουλα και με κίνδυνο ανα πάσα στιγμή να μείνει άνεργη. Ε ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ. 5
pournaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καταρχας ολα ξεκινησαν απο την κακη ενημερωση την ελαχιστη καταναλωση. Ουτε και εγω ηξερα οτι παει ανα ατομο.Τα γνωστα ψιλα γραμματα(?)Ημουν υποχρεωμενος να το γνωριζω? Οχι, αλλα το μυαλο σου δε θα πηγαινε κατευθειαν στην ερωτηση: "Ανα ατομο;" ή "3 ευρω για ποσες ξαπλωστρες;" ειναι ερωτησεις που σου ερχονται αυθορμητα στο μυαλο. Ειναι δυνατον να ειχε τρια ευρω ελαχιστη ανεξαρτητου πληθυσμου; Αντε και καλα θα ησασταν 2 ατομα. Οι αλλοι παραδιπλα που ηταν οικογενεια με φιλους κλπ, παλι ολοι μαζι 3 ευρω θα πληρωναν; Αυτα δεν ειναι ψιλα γραμματα, κοινη λογικη ειναι. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 κοινη λογικη ειναι. 8
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 η παρεξήγηση με τις ξαπλώστρες και τα μανουάλια δεν κατάλαβα γιατι συζητιέται ακόμα το θέμα ηταν η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη 1
pournaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 η παρεξήγηση με τις ξαπλώστρες και τα μανουάλια δεν κατάλαβα γιατι συζητιέται ακόμα το θέμα ηταν η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη Η συμπεριφορα του ιδιοκτητη κρινεται αβασιμη διοτι δεν εχουμε αντεξεταση του ιδιοκτητη. ειναι μονοπλευρη η μαρτυρια οποτε εχουμε ευλογες αμφιβολιες. Γαμημενο boston legal μου χεις καψει τα κυτταρα... 3
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 1) είναι κάτι τύποι μαφίες που εκμεταλλεύονται παραλίες, τις περισσότερες φορές παράνομα. 2) πολλοί τους στηρίζετε με το να πηγαίνετε στα κωλομάγαζα τους 3) περιμένεις σωστή αντιμετώπιση από αυτούς 4) πάρτα στη μούρη end of story Αν πας να βγεις από το parking με τα πόδια σε στέλνουν πίσω να βγεις όπως μπήκες aka από την παραλία aka δεν πλήρωσες parking. (<-- τρου στόρι παλιά εκεί στο σχοινιά σε γειτονικό "μαγαζί-παραλία". είχα πάει να δω κάτι φίλους που πήγαν εκεί. στην αντίδραση πάνω βγήκαν ΓΚΑΝΙΑ - παιδάκια ήμασταν, ούτε καν 20 χρόνων) 4
bilakos10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Σοβαρά τώρα, θα πας σε παραλία και θα ρωτήσεις πόσο είναι η ελάχιστη χρέωση και θα σου πουν 3 ευρώ και θα καταλάβεις η παρέα; Αν είσαι 12χρονο που έχει κατέβει από βουνό για πρώτη φορά στη ζωή του, ίσως. Μετά, η παραλία δεν είναι καφετέρια που θα πας θα κάτσεις και δεν θα αλλάξεις τραπέζι ή καρέκλα για την επόμενη ώρα τουλάχιστον. Λογικό είναι η σερβιτόρα να έρθει κατευθείαν, γιατί αν δεν το κάνει μετά θα πρέπει να μπει στη θάλασσα να σε ψάχνει κολυμπώντας να πάρει την παραγγελία σου. Υπάρχουν άτομα που θα ξεφορτώσουν στις απλώστρες και θα μπουν στη θάλασσα για το επόμενο μισάωρο τουλάχιστον. Λογικό είναι το μαγαζί να πάρει κατευθείαν παραγγελία, και να μην σε ψάχνει, και να μην τύχει και κάνεις το μπάνιο και του φύγεις, αλλά και το σημαντικότερο να ζεσταθεί το ποτό σου γρηγορότερα για να διψάσεις και να παραγγείλεις μετά και κάτι άλλο. Το "μετά από καμιά ώρα" που παίζανε τέννις, εγώ το μεταφράζω δίωρο και βάλε. Μέχρι να αδειάσεις πράγματα και πετσέτες, να αράξεις κανά δεκάλεπτο τουλάχιστον στην απλώστρα, να μπεις για κανά μισάωρο για μπάνιο, να βγεις να στεγνώσεις, να βάλεις αντιηλιακό, να χαλαρώσεις από το μπάνιο, να πιάσεις τις ρακέτες, αποκλείεται να μην έχει περάσει τουλάχιστον 1μιση ώρα. Τώρα σχόλια του στυλ "τόλμησε να μας διακόψει από το τουρνουά ρακετοπόλεμου και χάσαμε τα στοιχήματα" κτλ, αν είναι δυνατόν να τολμήσει να διακόψει ολόκληρο αγώνα! Σόρι φίλε,αλλά μόνο και μόνο που κάνεις θέμα σε φόρουμ με αγνώστους για 3 ευρώ, δεν μπορώ να σε πάρω και στο πολύ σοβαρό. Και όσον αφορά συμπεριφορά ιδιοκτήτη, εκτός και αν έπεσες σε ψυχανώμαλο, κανένας επαγγελματίας δεν θα έκανε τέτοια φασαρία και τέτοιες απειλές μέσα στην ίδια του την περιουσία, το μαγαζί του δηλαδή. Χωρίς να ακούσω και την δεύτερη εκδοχή, εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Μήπως είσαι Ινδός φακίρης ρε παλικάρι; Όλοι ξαπλώνουν σε ξαπλώστρες, εσύ πώς την βγάζεις στις απλώστρες; 1
gigisoni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μήπως είσαι Ινδός φακίρης ρε παλικάρι; Όλοι ξαπλώνουν σε ξαπλώστρες, εσύ πώς την βγάζεις στις απλώστρες; LOL! Την μάνα μου που μου το έμαθε ετσι και μου το κόλλησε και ακόμα έτσι το λέω, δεν λέει να φύγει το συνήθειο! 1
salonika91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Οχι, αλλα το μυαλο σου δε θα πηγαινε κατευθειαν στην ερωτηση: "Ανα ατομο;" ή "3 ευρω για ποσες ξαπλωστρες;" ειναι ερωτησεις που σου ερχονται αυθορμητα στο μυαλο. Ειναι δυνατον να ειχε τρια ευρω ελαχιστη ανεξαρτητου πληθυσμου; Αντε και καλα θα ησασταν 2 ατομα. Οι αλλοι παραδιπλα που ηταν οικογενεια με φιλους κλπ, παλι ολοι μαζι 3 ευρω θα πληρωναν; Αυτα δεν ειναι ψιλα γραμματα, κοινη λογικη ειναι. οχι μπορει να μην μου ερχοταν στο μυαλο. Εγω προσωπικα οταν καθομαστε σε ξαπλωστρες παντα παιρνω κατι. χυμο/μπυρα οτιδηποτε. Οπως και δεν του ηρθε στο μυαλο και του TS για αυτο και ρωτησε. Οταν σε ρωταει κατι καποιος πρεπει να εισαι σαφεις. -Ποσο εχει? -Τοσο εχει. Οχι παραγγελνεις και μετααα σου λεει να ξερεις εiναi το ατομο κτλ. 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 οχι μπορει να μην μου ερχοταν στο μυαλο. Εγω προσωπικα οταν καθομαστε σε ξαπλωστρες παντα παιρνω κατι. χυμο/μπυρα οτιδηποτε. Οπως και δεν του ηρθε στο μυαλο και του TS για αυτο και ρωτησε. Οταν σε ρωταει κατι καποιος πρεπει να εισαι σαφεις. -Ποσο εχει? -Τοσο εχει. Οχι παραγγελνεις και μετααα σου λεει να ξερεις ενα το ατομο κτλ. Τι παει να πει δεν του ηρθε στο μυαλο? Τι ειναι κανα παιδακι 12 ετων? Ειναι κανενας μπαστουνοβλαχος απο κανενα τσοτιλι και δεν εχει την παραμικρη ιδεα του τι συμβαινει και πως γινονται οι δουλειες? Κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα? Πως να παρω στα σοβαρα εγω εναν ανθρωπο που λεει σαν να μην συμβαινει και κατι "δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω"... Σοβαρα τωρα? Αληθεια?
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ρε συ μην φαω κανενα μπανακι... Σε αλλα παιδια που μιλησα μαζι τους, ειχανε και αυτοι παραπονα. Παραγγειλε ενας ζαμπουκα μαυρη, του φερνει η εξυπνη ασπρη, της λεει παρτην και φερε μαυρη, παει βαζει λιγο καλουα μεσα και το ξαναφερνει.. Η οταν ο αλλος πινει ενα ποτο συνεχεια δεν μπορεις να τον κοροιδεψεις.. Φαγανε τρελο ακυρο απο ντοπιους.. Ασε που οι τιμες τους ειναι στα υψη... Ειναι στα φλογητα, καινουργιο, βαζει λεωφορεια απο Θεσσαλονικη για Χαλκιδικη και ειναι ασπρο με μοβ....πιστευω να καταλαβες πιο ειναι, αυτοι που το χουν ειναι κατα Κοζανη μερια... Για την Καλλικρατεια το ειπα το ονομα... Γιοτ.. Γιατι να φας μπαν φιλε μου, εαν πεις το ονομα του μαγαζιου;; Εχει περιεργο ονομα ή παιζει τιποτα αλλο; Και για να μιλησω και για το περιστατικο. 3 ευρω μονο ελαχιστη χρεωση το ατομο και με δωρεαν ξαπλωστρες και ομπρελα, το θεωρω παρα πολυ καλα. Εγω συνηθως δινω και 10 ευρω για 2 ξαπλωστρες, επειδη παω με την κοπελα μου. Μαζι με καφεδακια και νερα παμε στα 17 ευρω. Βαλε και βενζινες. Ε κανα 30ευρω το θελουμε.. Βεβαια τωρα εξοπλιστηκα με ξαπλωστρες και ομπρελα!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πάντως το πότε θα έρθει ο σερβιτόρος είναι θέμα πολιτικής του καταστήματος. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον σερβιτόρο. Εγώ συνήθως παραπονιέμαι γιατί έχουν περάσει 5 λεπτά και δεν έχει έρθει ακόμα. Με λίγα λόγια ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του για το πότε θα του πάρει ο καθένας παραγγελία, δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις