Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσοι έχετε βάλει παραλαβή από κατάστημα πάρτε τηλέφωνο στο κατάστημα και δώστε το όνομα σας για να δουν αν έχουν ειδοποιηθεί για παραλαβή της συσκευής. Εγώ πήρα πριν μισή ώρα και μου είπαν οτι θα παραλάβω και πως θα με πάρουν τηλέφωνο. Λογικά μέχρι αύριο θα το έχω.

Δημοσ.

2ο κρούσμα που του έχουν πει άκυρο και τελικά παραλαμβάνει. Ψαξ' τε το γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται! :P

Α ξέχασα. Το πουλάω 300€ με όλα τα παρελκόμενα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, καθολου δεν τρολαρω, σε αντιθεση με σενα που το κανεις μονιμως και ειπες τωρα να μιλησεις σοβαρα. :)

Αν δεν καταλαβαινεις οτι ενας υπαλληλος στον οποιο παραγγελνει καποιος, τηλεφωνικα, κανει ακριβως το ιδιο με οτι καναμε και εμεις ηλεκτρονικα απ το σπιτι (δηλαδη μπαινει, και ριχνει παραγγελια με τα στοιχεια σου) , τοτε δε σε φταιει κανεις. Το ανεφεραν ηδη διεξοδικα το θεμα με τα "χαρτακια" αρκετοι ανθρωποι.

Αν εσυ το χιουμορ το θεωρεις τρολλαρισμα τοτε δεν χρειαζεται να κανουμε κουβεντα πανω σ'αυτο.

Απο την στιγμη που δεν τρολλαρεις το σιγουρο ειναι οτι δεν ξερεις τι λες αφου θεωρεις οτι ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ αυτοι που εκαναν παραγγελια τηλεφωνικα οτι δεν πρεπει να παραλαβουν.Επισης το οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω και οτι δεν εχεις διαβασει τιποτα απο αυτα που ειπα(πολλες φορες σε αλλα post) δεν σου φταιει κανεις.Τωρα οτι αλλο και πεις για χαρτακια και αλλα διαφορα δεν ισχυει τιποτα απο αυτα στην περιπτωση μου οποτε μην τα λες τσαμπα και χανεις την ωρα σου.

Λογικοτατο ομως να τα λες αυτα απο την στιγμη που εχεις παραλαβει. ;)

Δημοσ.

Πηρα τηλ και εγω στο καταστημα και θα με παρουν τηλ αν εχει φιγει η παραγγελια για να παει στο καταστημα και μου λεει αφου εχω παραγγειλει θα παραλαβω λεει μια υπαλληλος, και ελεγα να της πω κοπελα μου αχ και να ξερες τι γινεται με αυτες τις παραγγελιες....

Δημοσ.

EDIT

Παιδιαααααααα Θα ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ

Μόλις με πήραν απο το κατάστημα βονταφον εδω να πάω να παραλάβω...

WTF!?!?!?!?!!?!?

Στο τέλος θα παραλαβετε ΟΛΟΙ και θα σας εχει μείνει η γκρίνια και η μιρλα! Και σε εμάς που δε προλάβαμε η πίκρα φυσικα :-)

Άντε, καλές παραλαβες και στους υπόλοιπους παίδες!

• Like 4
Δημοσ.

Στο τέλος θα παραλαβετε ΟΛΟΙ και θα σας εχει μείνει η γκρίνια και η μιρλα! Και σε εμάς που δε προλάβαμε η πίκρα φυσικα :-)

Άντε, καλές παραλαβες και στους υπόλοιπους παίδες!

2 posts πάνω από σένα

Δημοσ.

Παραλαβη και εγω απο το καταστημα πειραια παιδια, ο υπαλληλος με ρωτησε πως το εμαθα, αρα πολυ λογικα εκανε την κινηση η vodafone χωρις πολλα πολλα και καλο για μας που δεν ηξεραν οι υπαλληλο κατι,

Ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ!!εκανα την κοπελα μου χαρουμενη σημερα!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βρίσκω πάντως κανένα λόγο να δεχτεί κανείς αντικατάσταση με το 920 ή το 820 από τη στιγμή που έχουν απαντήσει εγγράφως σε όσους ρώτησαν, ότι θα αντιπροτείνουν κινητό ίδιων δυνατοτήτων.    Εκτός εάν η ίδια η Vodafone δεν αποδέχεται ως επίσημες τις απαντήσει από τη δική της σελίδα.

• Like 1
Δημοσ.

2 posts πάνω από σένα

Εκτός αν σε λίγο τους πάρει κάποιος άλλος και τους πει ελάτε να παραλαβετε!

Ειναι προφανές ότι έχουν χάσει λίγο τη μπάλα στη Vodafone....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...