kyriakh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 δεν ξερω την απαντηση στην ερωτηση σου, αλλα υποθετω οτι αφου εχει διαφορετικη ταυτοτητα οφειλης, ειναι διαφορετικο χρεος. και μια παρατηρηση, Εχεις μουτζουρωσει τον ΑΦΜ αλλα εχεις αφησει την ταυτοτηα οφειλης που, τα 9 πρωτα ψηφια ΕΙΝΑΙ ο ΑΦΜ Χαχα βλακεία. Δεν τοξερα. Ευχαριστώ για ολα
alfeios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ok ευχαριστώ Καλησπέρα, η μητέρα μου χρωστάει ενφια, μπήκα με τους κωδικούς της και είδα αυτά που θα δείτε στο συνημμένο. Χρωστάει μ'όνο έναν ένφια που μεταφέρθηκε, ή και τα 2; Οι φωτογραφιες που δημοσιευσες ειναι ειδοποιήσεις. Δεν βγαινει συμπερασμα. Μπες στο taxis, στην εφαρμογη Δήλωση Ε9, δωσε τους κωδικους του φορολογουμενου, μπες στο 2015 και πατησε Στοιχεία δόσεων 2015. Κανε το ιδιο και στο 2016 και θα καταλαβεις τι εχει γινει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Θα επαναλάβω, για πολλοστή φορά, ότι το νήμα προορίζεται για ερωτήσεις οι οποίες: α) Δεν καλύπτονται από εξειδικευμένες ενότητες του insomnia και β) Επιδέχονται σύντομη απάντηση.
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Παιδια καλησπερα...μηπως ξερει κανενας ποιας εταιρειας ειναι η μαγιονεζα που εχουν στους κοτοπουλαδες? (αυθεντικον)..Εχω φαει ολες τις μαγιονεζες του εμποριου και δε μπορω να τη πετυχω με τιποτα! Κιτρινίζει λίγο; Δεν είναι άσπρη σαν του εμπορίου;
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ok ευχαριστώ Καλησπέρα, η μητέρα μου χρωστάει ενφια, μπήκα με τους κωδικούς της και είδα αυτά που θα δείτε στο συνημμένο. Χρωστάει μ'όνο έναν ένφια που μεταφέρθηκε, ή και τα 2; Από ότι βλέπω η μία ειδοποίηση αφορά το ΕΝΦΙΑ του 2015 και η άλλη το ΕΝΦΙΑ του 2016, είναι δύο ξεχωριστές οφειλές. Πήγαινε στο Προσωποποιημένη Πληροφόρηση - Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης, και εκεί θα δεις τι ακριβώς πρέπει να πληρώσει.
devil-ji Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Το νερο απο τον αφυγραντηρα μπορει να χρησιμοποιηθει οπως το απιονισμενο? (σε σιδερο, αμαξι-υαλοκαθαριστηρες)
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Το νερο απο τον αφυγραντηρα μπορει να χρησιμοποιηθει οπως το απιονισμενο? (σε σιδερο, αμαξι-υαλοκαθαριστηρες) Νομίζω ότι είναι αποσταγμένο. Έχω ακούσει ότι το χρησιμοποιούνε ως τέτοιο τουλάχιστον.
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σε σίδερο σίγουρα όχι καθώς έχει χνούδια κ μπορεί να το βουλωσει.παθουσα.
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σε σίδερο σίγουρα όχι καθώς έχει χνούδια κ μπορεί να το βουλωσει.παθουσα. Σοβαρά; Κάποιοι το πίνουν!
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 το πινουν ; Ναι, έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον.
xrist0s4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω ότι είναι αποσταγμένο. Έχω ακούσει ότι το χρησιμοποιούνε ως τέτοιο τουλάχιστον. Αμα εχεις την ορεξη μπορεις να το περασεις απο φιλτρο τυπου καφε(γαλικο) και λογικα θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις για σιδερο η αμαξι. 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τι στο καλό είναι αυτές οι τελίτσες που έχουμε κάποιοι κάτω από το άβαταρ? 1
scullyist Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν τα νούμερα είναι στάνταρ και για εδώ. + το γιατί δεν τα δείχνει σε όλους, είναι η επόμενη απορία I guess... 2
SOADNICK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πακετακι απο ΗΠΑ μεσω USPS πώς το κανουμε track οσο βρισκεται μεταξυ ΗΠΑ και Ελλαδας; Δοκιμασα 17track αλλα τιποτα. Τελευταια ενημερωση στο tracking της USPS ειναι 17/01 ~10πμ τοπικη ωρα(8μμ ωρα Ελλαδας) αναχωρηση απο το υποκαταστημα της USPS στο LAX (Διεθνες Αεροδρομιο του Λος Αντζελες). Εχουν περασει 2+ μερες απο τοτε, προφανως το εχουν φορτωσει σε αεροπλανο και εχει φτασει Ευρωπη (απ' οτι ειδα η USPS χρησιμοποιει εμπορικες πτησεις για τα δεματα και οχι δικα της αεροπλανα), αλλα δεν ξερω/μπορω να υποθεσω τιποτα αλλο. Να περιμενω ποτε θα μπει Ελλαδα; Να επικοινωνησω με USPS;
Προτεινόμενες αναρτήσεις