sarpan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Παιδια καλησπερα. Θελω να στειλω ενα τροφοδοτικο για RMA μεσω ΕΛΤΑ. Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να συσκευασω το κουτι? εννοω υλικα κλπ κλπ
άδικος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Χαρτοκιβώτιο ανάλογου μεγέθους, αεροπλάστ (φυσαλίδα), εφημερίδες για τον κενό χώρο, κολλητική ταινία χαρτόκουτων. Επίσης έλεγξε για οδηγίες RMA στη σελίδα του κατασκευαστή/παραλήπτη. 1
actorius Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ρε παίδες, λόγω φακών επαφής πρέπει να βάζω σταγόνες. Ο γιατρός μου πρότεινε τις systane ultra της alcon. Είναι όντως καλές, αλλά έχουν απο 9 εως 14 ευρώ ανάλογα το φαρμακείο και είναι μια σταλιά μπουκαλάκι 10ml. Υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά στη σύνθεση και στα συστατικά για να έχουν τόση μεγάλη τιμή; Είναι ασύμφορο. Έχετε κάποια άλλη μάρκα να προτείνετε;
gang Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μικρή απορία για να μην ανοίγω θέμα....για να δω τι ταχύτητα/attenuation έχω στην γραμμή ιντερνετ, μετράει η απόσταση από το dslm(καφάο) ή από το κέντρο του ΟΤΕ? Στις ρυθμίσεις του modem/router σου. Στο σημείο του adsl status θα βρεις πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα που κλειδώνει το router το attenuation καθώς και το SNR που είναι ο θόρυβος (όσο μεγαλύτερη τιμή τόσο καλύτερα). Επίσης DSLAM (=κέντρο) Kavao (=καφάο). Εκτός αν μιλάμε για VDSL με ενεργά καφάο. 1
sarpan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Χαρτοκιβώτιο ανάλογου μεγέθους, αεροπλάστ (φυσαλίδα), εφημερίδες για τον κενό χώρο, κολλητική ταινία χαρτόκουτων. Επίσης έλεγξε για οδηγίες RMA στη σελίδα του κατασκευαστή/παραλήπτη. Ευχαριστω για την απαντηση. Γνωριζεις εσυ η καποιος αλλος καποιο μαγαζι κοντα στο κεντρο που μπορω να προμηθευτω?
Captain Nemo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 @sarpan ρολό φυσαλίδας με 1 ευρώ φέρνει το πλαίσιο και κουτί αν πας έξω από κάποιο κατάστημα ή σούπερ συνήθως δίπλα σε μπλε κάδο θα βρεις ότι μέγεθος θες 1
leftermann Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 φυσαλίδες έχει συνήθως και στα μαγαζιά με σιδηρικά-χρώματα-εργαλεία κλπ. 1
sarpan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Για φυσαλιδες ωραια. Βασικα εχω τη συσκευασια του τροφοδοτικου αυτουσια...απλα ηθελα να την τυλιξω με κατι εξωτερικα. Και γι αυτο εψαχνα για κουτι συμφωνα με τις διαστασεις του κουτιου του τροφοδοτικου..Αλλιως με τι αλλο μπορω να τυλιξω τη συσκευασια?
άδικος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Βασικα εχω τη συσκευασια του τροφοδοτικου αυτουσια...απλα ηθελα να την τυλιξω με κατι εξωτερικα. Και γι αυτο εψαχνα για κουτι συμφωνα με τις διαστασεις του κουτιου του τροφοδοτικου. Αυτό να κάμεις, κάπου θα βρεις λίγο μεγαλύτερο.
deesnider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Υπάρχει τρόπος να κρατήσεις σε bookmark μια σελίδα, χωρίς να την «ανοίξεις» προηγουμένως; Παράδειγμα: Είσαι στο youtube και βλέπεις τις μικρογραφίες των video. Κάποια από αυτά που, βάσει τίτλου, θεωρείς ότι σ' ενδιαφέρουν, γίνεται να τα βάλεις σε bookmark απευθείας, χωρίς να πρέπει να μπεις στη σελίδα προβολής τού καθενός; Όπου «youtube», βάλτε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (torrent sites, κεντρική σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης τού google κ.τ.λ.) Βασικά μ' ενδιαφέρει για chrome, αλλά εγκυκλοπαιδικά και για οποιονδήποτε άλλο browser.
sarpan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αυτό να κάμεις, κάπου θα βρεις λίγο μεγαλύτερο. Οκ σας ευχαριστω πολυ ολους
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Υπάρχει τρόπος να κρατήσεις σε bookmark μια σελίδα, χωρίς να την «ανοίξεις» προηγουμένως; Παράδειγμα: Είσαι στο youtube και βλέπεις τις μικρογραφίες των video. Κάποια από αυτά που, βάσει τίτλου, θεωρείς ότι σ' ενδιαφέρουν, γίνεται να τα βάλεις σε bookmark απευθείας, χωρίς να πρέπει να μπεις στη σελίδα προβολής τού καθενός; Όπου «youtube», βάλτε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (torrent sites, κεντρική σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης τού google κ.τ.λ.) Βασικά μ' ενδιαφέρει για chrome, αλλά εγκυκλοπαιδικά και για οποιονδήποτε άλλο browser. Συνήθως γίνεται απλώς πιάνοντας το λινκ και σέρνοντάς το πάνω στην γραμμή των σελιδοδεικτών. Απλώς δεν πιάνει πάντα γιατί δεν είναι ίδια όλα τα λινκ
deesnider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Συνήθως γίνεται απλώς πιάνοντας το λινκ και σέρνοντάς το πάνω στην γραμμή των σελιδοδεικτών. Απλώς δεν πιάνει πάντα γιατί δεν είναι ίδια όλα τα λινκ Έγραψες ιστορία! Δε θα το σκεφτόμουν με τίποτα...
άδικος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Με τον firefox μπορείς να το κάνεις άμεσα με την επιλογή "bookmark this link". Κάτι αντίστοιχο δεν έχω δει στον chrome...
MarrinakiXelwnaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 πως μπορώ να καταλάβω αν είμαι έγκυος μετά απο σεξ χωρίς προφύλαξη ? Φαίνεται αμέσως στα τεστ? προλαβαίνω να πάρω χάπι της επόμενης ημέρας ? (δεν το έπαθα εγώ , μια φίλη ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις