kyriakh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/490514-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89/ http://www.ibizaclub.gr/community/topic/19894-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B2%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9/ 1
akpe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Χμ μπαταρία άλλαξα πριν μια εβδομάδα, μου το είχε ξανακάνει μια φορά πριν αλλάξω αλλά λόγω κούρασης τότε το είχα αποδώσει σε δικό μου λάθος. Από αυτά που διάβασα παίζει να είναι ρυθμιστής (;!), αν και μου το κάνει μόνο σε κίνηση. Meh, ώρα για συνεργείο.
kyriakh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιό free antivirus να κατεβάσω που να κάνει την δουλειά όσο το δυνατόν καλύτερα. Το Microsoft Essential που έχω μου λέει πως είναι οκ το pc, ενώ πριν λίγο μου έβγαζε alert και ξέρω ότι κάτι έχω κολήσει. κατέβασε και καθάρισέ το για τώρα με το http://download.cnet.com/SuperAntiSpyware-Free-Edition/3000-8022_4-10523889.html σε safe mode και μετά κατέβασε όποιο θες
MikeJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχει έρθει κάτι στο ταχυδρομείο αλλά δεν μπορούμε να το παραλάβουμε γιατί είμαστε σε άλλη πόλη, για πόσο καιρό θα το κρατήσουν εκεί στο ταχυδρομείο ;
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 θέλω να πάω να κάνω φορματ των υπολογιστή μου αν σβήσω οριστικά ότι αρχεία έχωφαντάζομαι δεν μπορεί κανείς να τα βρει ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει ανάκτηση και είναι και εξπερτ μπορεί αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο πρώτων και δευτερον δε νομίζω τα παληκάρια που δουλεύουν εκεί να έχουν καμιά καούρα να κάνουν τέτοια καλά δεν τα λέω;;
Valerie_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά τα λες αν και ποτέ δεν ξέρεις τι σκαγιωμα έχει ο καθένας. 1
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχει έρθει κάτι στο ταχυδρομείο αλλά δεν μπορούμε να το παραλάβουμε γιατί είμαστε σε άλλη πόλη, για πόσο καιρό θα το κρατήσουν εκεί στο ταχυδρομείο ; 15 μερες περιπου θέλω να πάω να κάνω φορματ των υπολογιστή μου αν σβήσω οριστικά ότι αρχεία έχωφαντάζομαι δεν μπορεί κανείς να τα βρει ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει ανάκτηση και είναι και εξπερτ μπορεί αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο πρώτων και δευτερον δε νομίζω τα παληκάρια που δουλεύουν εκεί να έχουν καμιά καούρα να κάνουν τέτοια καλά δεν τα λέω;; ναι. ετσι και αλλιώς με το φορματ τα παντα απο δικα σου αρχεια θα σβηστουν
FilipposMD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχει έρθει κάτι στο ταχυδρομείο αλλά δεν μπορούμε να το παραλάβουμε γιατί είμαστε σε άλλη πόλη, για πόσο καιρό θα το κρατήσουν εκεί στο ταχυδρομείο ; 15 μέρες κανονικά, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, αλλά αν πάρεις ένα τηλέφωνο και ζητήσεις να σου το κρατήσουν παραπάνω, δε θα έχουν πρόβλημα. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Επίσης, μπορείς να ζητήσεις να το στείλουν σε άλλο ταχυδρομείο (χωρίς χρέωση) και να το παραλάβεις εσύ από το υποκατάστημα που σε βολεύει.
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 θέλω να πάω να κάνω φορματ των υπολογιστή μου αν σβήσω οριστικά ότι αρχεία έχωφαντάζομαι δεν μπορεί κανείς να τα βρει ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει ανάκτηση και είναι και εξπερτ μπορεί αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο πρώτων και δευτερον δε νομίζω τα παληκάρια που δουλεύουν εκεί να έχουν καμιά καούρα να κάνουν τέτοια καλά δεν τα λέω;; Με το κλασικό φορματ, μπορεί να βρεθούν αρχεία, αν όχι όλα σίγουρα κάποια. Για να διαγράφει 100% ο δίσκος θέλει low level format .
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 όπα κάτσε με μπέρδεψες εγώ δε θέλω να βρει κανείς τα αρχεία μου με φορματ απλά εγώ τα κάνω ένα οριστικό delete από τον κάδο και είμαι καλυμμένη, έτσι δεν είναι? αυτό ρωτάω ε εχει φοβηθεί κι εμένα το μάτι μου με τους διάφορους που δεν ξέρουν τί να κάνουν και ψάχνουν τα πράματα των άλλων 1
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν καταλαβα καλα, θελεις να πας τον υπολογιστη σου για φορματ και ανησυχεις οτι μπορει να ψαξουν για τα αρχεια σου, που εχεις ηδη σβησει απο τον καδο, σωστα ; Αν ειναι αυτο, τοτε μπορουν σχετικα ευκολα να επαναφερουν τα περισσοτερα απο αυτα.
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 και έχεις να μου προτείνεις τίποτα για να το αποφύγω?
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ωχ ωχ ωχ να και το fappening εντός συνόρων.. Χαχα αστειευομαι. Γιατί δεν το πας σε ενα φιλο σου που να ξέρει να τελειώνει; Εκτός αυτού εντάξει δεν νομίζω να το πας σε κανά πλαίσιο και να κάτσουν να ασχοληθούν με κάθε υπολογιστη..
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλε αντρικο ονομα στον υπολογιστη και δωστο να το παει καποιος αντρας, αν πεσεις σε περιεργο σιγα μην ασχοληθει με το pc ενος μαντραχαλου. Υπαρχει και η λυση να καλεσεις καποιον φιλο, γνωστο να σου κανει φορματ στον χωρο σου. Και λεφτα θα γλιτωσεις και θα βλεπεις τι κανει θα μαθεις και την διαδικασια που ειναι ευκολη.
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχχαχαχααχα ναι σ'αυτό έχεις δίκιο. Αν το πάει φίλος σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν μόνο που δεν αγγαρεύω ποτέ κανέναν ούτε για να μου κάνει φορμάτ ούτε για να μου το πάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις