Adon1s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέσω υπολογιστή , πέραν της διαχείρισης αρχείων κλπ , μπορώ να έχω πρόσβαση σε λειτουργίες του iPhone 5 μου ; Κυρίως με αφορά αποστολή SMS . Να το γράφω στο laptop δηλαδή , να το στέλνω και να χρεώνεται κανονικά η κάρτα σαν sms
Chrisxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για κράνη μηχανής εχουμε καποιο σαιτ στην Ευρωπη κ Ελλάδα ίσως αν εχει καλες τιμες.
leftermann Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 δεν έχω κάνα σάητ, αλλά μην αγοράσεις κράνος αν πρώτα δεν το φορέσεις στο κεφάλι σου.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 δεν έχω κάνα σάητ, αλλά μην αγοράσεις κράνος αν πρώτα δεν το φορέσεις στο κεφάλι σου. Δεν ειναι για μενα.. Μια γνωστή το θέλει για δώρο και με έχωσαν..
Valerie_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειναι για μενα.. Μια γνωστή το θέλει για δώρο και με έχωσαν..Όχι. Μην.
NickTG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τουλάχιστον ρίξτε μια ματιά εδω: http://sharp.direct.gov.uk
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν σας πω οτι η λογικη του δώρου ειναι το design και όχι η ασφάλεια; Θενκς Nick.
Valerie_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γνωρίζω προσωπικά άτομα που παράγγειλαν από το νετ κράνος και σχεδόν σε όλους ήρθε λάθος νούμερο και το σκότωσαν μετά στο car,απλά στο λέω να έχεις μια ιδέα,μη βρεθείς και "κατηγορούμενος" πως εσύ φταις.
Dark_son20 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 πας πρώτα στο μαγαζί δοκιμάζεις το μοντέλο που θες. βρίσκεις το νούμερο σου. ρωτάς τι τιμή. ρωτάς για καλύτερη τιμή και μετά μπαίνεις εδώ http://www.motocard.com/ ναδεις αν είναι καλύτερα. πολλές φορές έχω βρει από ελληνικά μαγαζιά ανταγωνιστικές τιμές στα κράνη που δεν άξιζε τελικά για 5-6 euro να παραγγείλω από έξω
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γιατι τα ουσκια και τα σχετικα εχουν αυτο το πολυπλοκο στομιο ?
deesnider Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γιατι τα ουσκια και τα σχετικα εχουν αυτο το πολυπλοκο στομιο ? Αν εννοείς τη βαλβίδα ασφαλείας στα μπουκάλια, υποτίθεται ότι μπαίνει για να λιγοστεύουν οι πιθανότητες νοθείας τού ποτού. (Όχι «υποτίθεται», γι' αυτό μπαίνει όντως, αλλά εδώ και πολύ καιρό, δεν κάνει τίποτα: κυκλοφορούν και απευθείας «μπόμπες» με βαλβίδα...) 2
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Aυτο εννουσα .thanx. Και αλλη μια ερωτηση. Ξερει καποιος μιαμαρκα παπιου (κινεζικη μαλλον) loi κατι , loicoin , καπως ετσι.
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Οχι , δεν ειναι αυτο.Θα χουν βγει και πολλα τωρα..
Praetorianos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν εννοείς τη βαλβίδα ασφαλείας στα μπουκάλια, υποτίθεται ότι μπαίνει για να λιγοστεύουν οι πιθανότητες νοθείας τού ποτού.)Μια εξτρα λειτουργια (ή θετικη παρενεργεια τελος παντων) της βαλβιδας αυτης ειναι η ελεγχομενη ροη του whiskey (ολοι μας εχουμε γυρισει αναποδα μπουκαλι αποτομα και τα 'χουμε κανει πουτανα) και αν δεν κανω λαθος βοηθαει στα μαγαζια να μπαινουν ελεγχομενες ποσοτητες και να μην βαζουν οι barmen τριανταοχτω δαχτυλα παραπανω καταλαθος (οσοι δεν χρησιμοποιουν μεζουρα anyway). Ορκιζομαι οτι εχω δει ακαπακωτα μπουκαλια. Johnie Walker στο εξωτερικο, αλλα δεν ξερω αν ηταν μουφα ή απλα δεν ειχαν βαλβιδα ασφαλείας απο την εταιρια. Το Dimple δεν ειναι ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις