Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφόσον είναι συνδικαιουχος δεν υπάρχει θέμα κληρονομιάς. Είναι δικά του άσχετα εάν ο άλλος ζει η όχι.

Δημοσ.

Εφόσον είναι συνδικαιουχος δεν υπάρχει θέμα κληρονομιάς. Είναι δικά του άσχετα εάν ο άλλος ζει η όχι.

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. στην ελλαδα εισαι. γραφειοκρατια δηλαδη

Δημοσ.

οκ παιδια.κατι τελευταιο.εαν τα μεταφερω στο δικο μου αποκλειστικο λογαριασμο,παιζει η τραπεζα πειραιως μετα απο καποιες ημερες να μου τα μπλοκαρει;

Δημοσ.

Προσοχή στις λεπτομέρειες. Συνδικαιούχος ναι, αλλά δεν του είχε δοθεί βιβλιάριο και το ελευθερο να κάνει κινήσεις. Σε περίπτωση δικαστηρίου, ο δικαστής άνετα μπορεί να θέσει θέμα δόλου. 

Δημοσ.

Αυτό, γιατί αν πράξεις εν άγνοια της (και τα λεφτά είναι πολλά) φλερτάρεις με δικαστήρια. 

Kανενα δικαστηριο. Αν παει αυριο και τα σηκωσει ολα εν αγνοια της θειας, ειναι νομιμος. Τα λεφτα ΕΙΝΑΙ δικα του απτη στιγμη που ειναι συνδικαιουχος.

Δημοσ.

κινησεις κανω κανονικα.τραβηξα 100ευρο δοκιμαστικα και αγορασα μεσο paypal.στο μονο που κολλαω ειναι με την τραπεζα.μπορω να τα ματαφερω ολα με τη μια;οσο ποσο και εαν ειναι;

οκ παιδια ολα οκ.συνδικαιουχος=δικος μου.ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

κινησεις κανω κανονικα.τραβηξα 100ευρο δοκιμαστικα και αγορασα μεσο paypal.στο μονο που κολλαω ειναι με την τραπεζα.μπορω να τα ματαφερω ολα με τη μια;οσο ποσο και εαν ειναι;

Με την θεία έχεις μιλήσει;

Δημοσ.

Περα απο αεροβολα, τι αλλα σκοπευτικα οπλα μη θανατηφορα υπαρχουν, για χρηση σκοπβολης χορις απαραιτητη χορηγηση αδειας οπλοφορειας/κατοχης?

Δημοσ.

Περα απο αεροβολα, τι αλλα σκοπευτικα οπλα μη θανατηφορα υπαρχουν, για χρηση σκοπβολης χορις απαραιτητη χορηγηση αδειας οπλοφορειας/κατοχης?

Γιατί δεν σου κάνουν τα αεροβόλα;

Μετά πας σε λειόκαννα που θες άδεια.

Δημοσ.

Αν δούνε μεταφορά τόσο μεγάλου ποσού μάλλον θα στα δεσμεύσουν πρώτα και μετά θα αρχίσουν να ψάχνουν.

Δημοσ.

Η διάμετρος της λείας επιφάνειας του τρυπανιού (αυτή που δαγκώνει η συσκευή) πρέπει να είναι ίση με τη διάμετρο του ούπα (όχι μόνο της τρύπας, και του χείλους). Τη βίδα τη δοκιμάζεις λίγο με το χέρι αν βιδώνει στο ούπα καλά και προφανώς θες το κεφάλι της να είναι μεγαλύτερο απ' την τρύπα (όχι ότι έχω δει ποτέ το αντίθετο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.)

Επίσης βεβαιώσου πως το τρυπάνι είναι φτερωτό μπροστά, μην πας με κάνα ξυλοτρύπανο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...