Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασε το iso των 10 και ξανακάνε εγκατάσταση. Είχα στο μυαλο μου το repair από τα 7 μετα είδα ότι έχεις 10.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα .Λοιπον βρεθηκε λυση στο προβλημα που ειχα σχετικα με το activation των windows μετα απο αναβαθμιση . Αφου ακυρωθηκε το activation που ειχα , η μονη λυση ειναι η εποικινωνια με τη microsoft .Ζητησανε νουμερο τιμολογιου και καταστημα αγορας των υλικων που αλλαξα και μου δωσανε νεο activation key με απομακρυσμενη βοηθεια .Ευχαριστω στα παιδια που με βοηθησαν με τις απαντησεις τους. 

Δημοσ.

Βρήκα Source.png Πηγή: http://www.tenforums.com/tutorials/16397-repair-install-windows-10-place-upgrade.html'>αυτό

Δεν ξέρω αν βοηθάει...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...αλλά μπα... Δεν ανοίγει με τίποτα....Μάλλον θα χρειαστεί να κατεβασω το iso...

Και δεν έχει μήνα που του πέρασα τα 10 με καθαρή εγκατάσταση...

Δημοσ.

Την ώρα που φορτώνουν τα Windows 10

σβήσε το μηχάνημα.

Κάνε το ίδιο μια δεύτερη φορά.

Την τρίτη φορά που θα το ανοίξεις,

τα Windows 10 θα σε οδηγήσουν στην κονσόλα αποκατάστασης

όπου θα επιδιορθώσεις τα Windows με όποια επιλογή θες.

Δημοσ.

τα windows 10 αποδεικνυονται χειροτερα και απο τα Vista γιατι τα Vista και αυτα την ιδια ασταθεια στην καθημερινη εργασια ειχαν αλλα πλεονεκτουσε στα μενου και ηταν ποιο ωραιο το γραφικο περιβαλλον του

Δημοσ.

τα windows 10 αποδεικνυονται χειροτερα και απο τα Vista γιατι τα Vista και αυτα την ιδια ασταθεια στην καθημερινη εργασια ειχαν αλλα πλεονεκτουσε στα μενου και ηταν ποιο ωραιο το γραφικο περιβαλλον του

http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-731εδώ ταιριάζει καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν κι άλλα λειτουργικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά. Εδω όμως συζητάμε για τα W10, και οι περισσότεροι τα δουλεύουμε. Μήπως έχεις κάτι πιο παραγωγικό να συνεισφέρεις, εκτός απο αφορισμούς;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν κι άλλα λειτουργικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά. Εδω όμως συζητάμε για τα W10, και οι περισσότεροι τα δουλεύουμε. Μήπως έχεις κάτι πιο παραγωγικό να συνεισφέρεις, εκτός απο αφορισμούς;

η κριτικη και η αποψη δεν ειναι αφορισμος, να δεχεσαι και την αντιθετη αποψη

Δημοσ.

Η κριτική και η άποψη είναι καλοδεχούμενη όταν αποτελούνται απο επιχειρήματα.

οι αποψεις μου ειναι παντα με επιχειρηματα 

Δημοσ.

οι αποψεις μου ειναι παντα με επιχειρηματα 

θα μπορούσες και να μας τα παραθέσεις ή θα πρέπει να θεωρήσουμε τα λεγόμενα σου ως επίκληση στην αυθεντεία?

Παράθεσε γιατί είναι χειρότερα και απο τα vista με επιχειρήματα, σαφή και συγκεκριμένα.

• Like 1
Δημοσ.

θα μπορούσες και να μας τα παραθέσεις ή θα πρέπει να θεωρήσουμε τα λεγόμενα σου ως επίκληση στην αυθεντεία?

Παράθεσε γιατί είναι χειρότερα και απο τα vista με επιχειρήματα, σαφή και συγκεκριμένα.

αν θελεις και αλλα επιχειρηματα τοτε δεν εχεις παρα να διαβασεις και τις 186 σελιδες του τοπικ και να συγκεντρωσεις τα προβληματα που αναφερονται απο τα μελη που ετυχε εγκαταστησουν τα 10, τα ιδια δαιβαζω και σε ξενα φορουμ, ενω εχω ιδια εμπειρια οταν τα δοκιμασα και στο δικο μου pc, η αποδοση του μηχανηματος ηταν αισθητα μειωμενη σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ασχέτως αν έχεις δίκιο ή άδικο, το βάρος της "απόδειξης" βαραίνει εσένα, όχι εκείνον...

Το να του ζητάς να βρει τα "επιχειρήματά σου" σε αναφορές προβλημάτων άλλων μελών είναι τραγικό...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...