Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή και εγώ τα δοκίμασα, από όταν ήταν ακόμη σε preview έκδοση, και τα έχω αυτή τη στιγμή και στα 3 pc μου (1 desktop, 2 λαπτοπ), μπορώ να πω πως τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό και σε διαφορετικά μηχανήματα για να βγάλω ένα συμπέρασμα για αυτά, με τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Φαντάζομαι για να τα κρίνεις θα τα δοκίμασες κανα μήνα ας πούμε και όχι κανα μισάωρο σε κανα virtual box λέγοντας (ω τι άθλιο λογισμικό).

Πες μας συγκεκριμένα που υστερούν τα δεκάρια σε σχέση με κάποιο άλλη έκδοση των windows.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι αποψεις μου ειναι παντα με επιχειρηματα 

Ενταξει φιλε αφου μας επεισες με τα τρομερα μηδενικα επιχειρηματα σου μπορεις να αποχωρησεις σιγα σιγα ( ή και πιο γρηγορα ) μιας και εδω μιλαμε για αλλο θεμα και οχι για το αν μας αρεσουν ή οχι.

Αν θες ανοιξε ενα καινουργιο θεμα και βρισε τα οσο θες. 

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα: ειχα τα W8.1 και περασα τα W10 και απο τοτε η ταχυτητα download δεν ξεπερνα τα 8/9 Mbps ενω εφτανα ανετα τα 17/18 Mbps.

Εβαλα το AVG και ενεργoποιησα το Windows Defender.

Κανενα αποτελεσμα!

Τι μπορει να μπλοκαρει τη ταχυτητα?

Δημοσ.

Δε χρειαζεσαι το WD μαζι με το avg. Σε πρωτη φαση απενεργοποιησε και τα 2 και δες. Μετα κανε ρεσετ το tcp/ip stack, δες στο google πως γινεται, μια εντολη απο cmd (run as admin) ειναι.

Απο οσο ειχα διαβασει καποια στιγμη, το AVG δεν ηταν ετοιμο για 10 και δημιουργουσε θεματα. Δεν ξερω αν το εφτιαξαν ομως.

Δημοσ.

Στο μηνυμα μου εκανα λαθος, δεν εννοουσα ΕΒΑΛΑ αλλα ΕΒΓΑΛΑ.

Οσο για την υπολοιπη διεργασια, ειμαι εντελως αρχαριος και φοβαμαι μη κανω καμια πατατα που δεν θα διορθωνεται με τιποτα!

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα: ειχα τα W8.1 και πέρασα τα W10 και από τότε η ταχύτητα download δεν ξεπερνά τα 8/9 Mbps ενω έφτανα ανετα τα 17/18 Mbps.

Εβαλα το AVG και ενεργoποιησα το Windows Defender.

Κανενα αποτελεσμα!

Τι μπορει να μπλοκαρει τη ταχυτητα?

Δοκιμασε να κατεβάσεις αυτο και πες πόσα έπιασες

Ποιο ρουτερ εχεις; μπας και έχει συγχρονίσει για κάποιο λόγο πιο χαμηλά και δε φταίνε τα win10 ;

Δημοσ.

Ενταξει φιλε αφου μας επεισες με τα τρομερα μηδενικα επιχειρηματα σου μπορεις να αποχωρησεις σιγα σιγα ( ή και πιο γρηγορα ) μιας και εδω μιλαμε για αλλο θεμα και οχι για το αν μας αρεσουν ή οχι.

Αν θες ανοιξε ενα καινουργιο θεμα και βρισε τα οσο θες. 

Ασχέτως αν έχεις δίκιο ή άδικο, το βάρος της "απόδειξης" βαραίνει εσένα, όχι εκείνον...

Το να του ζητάς να βρει τα "επιχειρήματά σου" σε αναφορές προβλημάτων άλλων μελών είναι τραγικό...

μεσα σε αυτα τα προβληματα που περιγραφουν και τα αλλα μελη ηταν και τα δικα μου, τα ειχα περασει μαλιστα με clean install,

με συγχωρητε που δεν κρατησα ημερολογιο για να σας τα απαριθμησω

Δημοσ.

Προσωπικά έχω βάλει 10αρια γύρω σε 15 συστήματα (κυρίως αναβαθμίσεις από 7αλλα με καθαρη εγκατασταση) και μόνο σε ένα λαπτοπ toshiba ειχα θεμα με τον driver του wifi που κρασαρε όλο το συστημα. Με απεγκατάσταση και εγκατάσταση μιας πιο νέας έκδοσης driver όλα οκ.

Τα 10αρια ειναι πολυ πιο γρήγορα και πιο σταθερα από τα 7, ειδικά σε παλιότερα, αδυναμα συστήματα.

Για μένα το μόνο αρνητικό ειναι αυτο το θεμα με την Ιδιωτικότητα, που προσωπικά με ενοχλεί αρκετά

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, Παιδιά.

Από όταν έβαλα τα windows 10 και τσεκάροντας την κατανάλωση πόρων στην διαχείριση εργασιών, μου βγάζει πρώτο-πρώτο (φώτο) το system με κλειστά σχεδόν όλα στο προσκήνιο. Στο οποίο τσεκάρωντας τις λεπτομέρειες μου έβγαλε ότι περιγράφετε σαν "nt Kernel & system".  Είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση, παρόμοια είναι και σε εσάς;

Με έβαλε σε υποψίες αυτός ο διάλογος

Δεν νομίζω να είναι θέμα driver, είναι ενημερωμένοι

Γνωρίζει κάποιος, βρε;

Δημοσ.

Παντως τα Win10 κρεμονται σε μια κλωστη σε σχεση με τα win7 που δεν καταλαβαιναν τιποτα

Αν παει κατι λαθος το system restore ειναι εντελως αναξιοπιστο οπως και η επισκκευη του startup

Την εχω πατησει 2 φορες και με εχει σωσει το

http://www.aomeitech.com/aomei-backupper.html

με το οποιο εχω κανει κλωνοποιηση του δισκου των win και μεσα σε ενα τεταρτο επαναφερονται ολα

Το κακο ειναι οτι πρεπει να την κανεις αυτη τη δουλεια συχνα

Δημοσ.

δηλαδη για να καταλαβω..... τωρα εστησα ενα pc ακι ..... εχω αδεια απο windows 7 ..... θα πρεπει να βαλω τα windows 7 να παρει ΟΛΕΣ τις αναβαθμισεις να κατεβασει τα windows 10 να στηθουν να ενεργοποιηθουν και μετα να κανω φορματ και να περασω τα 10 ?!?!? ή βρεθηκε καποια λυση !?!!

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι ,,,μπορει να το εχετε απαντησει ξανα αλλα ειναι πολλεσ η σελιδεσ ,,,,εχω τα windows 10 πανω απο ενα μηνα μπορω με καποιο τροπο τωρα να γυρισω στα 7 ???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...