Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την απάντηση την ξέρεις; Το εψαξα πάντως. Εύχομαι οταν ρωτήσεις κάτι και συ να πάρεις την ανάλογη απάντηση.

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κράζεις;

Την απάντηση την ξέρεις; Το εψαξα πάντως. Εύχομαι οταν ρωτήσεις κάτι και συ να πάρεις την ανάλογη απάντηση.

Θαυμάζεις!

Ένα συμμαζεμένο άρθρο με απαντήσεις.

http://www.unboxholics.com/stories/8279-windows-10

Ολες οι απαντήσεις, 2 πόστ πριν το δικό σου. Στην ίδια σελίδα, φορ φακινγκ σεικ. :cry:

Το τελευταίο που υπάρχει εκτός insomnia -εννοώ που δεν ανακυκλώνει ήδη γνωστές πληροφορίες- νομίζω είναι εδώ.

Δημοσ.

Που ακριβώς απαντάται το ερώτημά μου εκει;

Στο edit έβγαλα ακρη, απο τους unboxholics δεν απαντάται το ερώτημα.

• Like 1
Δημοσ.

Που ακριβώς απαντάται το ερώτημά μου εκει; Στο edit έβγαλα ακρη, απο τους unboxholics δεν απαντάται το ερώτημα.

Στα σχόλια βρε από κάτω απαντάει ο συντάκτης :-)

Σε tweet του ο Gabriel Aul είπε πως αυτοί που έχουν το Insider Preview θα μπορούν να αναβαθμίσουν κατευθείαν στην τελική έκδοση των Windows 10, αρκεί να έχουν μια νόμιμη άδεια Win 7 ή 8.1

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια .... εχω μια απορια .2 ερωτησεις ..

1 οταν κανει την ληψη των 10 το λαπτοπ μου πχ θα ναι σε μορφη iso η (KB636355) update ???

και 

2 οταν θα κανω το install ειτε σαν iso usb boot from ειτε direct install update , τι θα γινει με το recovery partition d windows 8.1 bing image ???? δηλαδη θα δημιουργησει μονο του ενα τετοιο η θα χρειαστει να κανουμε διαμερισμα εμεισ για το d 

hp 250 g3 windows 8.1 bing 

ευχαριστω εκ των πρωτερων !!!!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ...

Μέχρι τώρα τα είχα σε dualboot στο laptop, Σαββατο βράδυ (ναι, παράλληλα με το Ch.L) τα πέρασα και στο desktop (με αναβάθμιση από 7, μάλιστα, κι όχι "καθαρή" εγκατάσταση).

Σήμερα κάθισα να ασχοληθώ λίγο σοβαρά.

Τα περισσότερα τα έστρωσα, έχω κολλήσει στο Kaspersky IS 2013, το οποίο μου το μπλοκάρουν τα κέρατα.

Υπάρχει καποιος τρόπος να το εγκαταστήσω και τρέξω?

Αν έχει (που έχει, πιστεύω) απαντηθεί, απολογούμαι.

Build 10130.

Δημοσ.

Έκανα και τα 2, αλλά τίποτε ακόμη! Στο laptop μου δούλεψε, σε αντίθεση με το asus t100.

Την εφαρμογη δεν την εχουν ακομα ολοι οι χρηστες.

μετα τις 29 Ιουλιου θα την εχουν ολοι ομως

Έβαλα την windows 10 build 10130 και βγάζει ένα error όταν κάνεις shutdown.

Ισως επειδη ειναι Technical Preview;

Δεν υπαρχει συμβατοτητα με τα παντα.

Αν εγραφες το Error code και το Hardware θα βοηθουσες να σε βοηθησουμε

windows 10 η windows 7  Για Gaming Pc?

Ρωτα οταν βγουν τα Windows 10 και εχουμε βγαλει μια σωστη αποψη.

Παντως πιστευω θα κανουν καλυτερη διαχειρηση υλικου απο τα προηγουμενα

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα την windows 10 build 10130 και βγάζει ένα error όταν κάνεις shutdown.

Όλοι όσοι έχουν βάλει την συγκεκριμένη έκδοση έχουν αυτό το πρόβλημα. Θα το φτιάξουν λένε στο επόμενο update.

Δημοσ.

Εμενα σε εναν dual core την 10130 δε τη δέχεται. Έκανα 3 φορματ τον υπολογιστή μου.Ειμαι κολλημένος σε μια παλια.Ξερει κανείς αν μπορούμε να βρουμε την 10074 για download;Αυτή μου πήγαινε μια χαρά αλλά δε τη βρίσκω πλέον και βάζω μια παλιά έκδοση που ειχα ξεχασμένη σε ενα stick.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...