Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

καταρχάς δεν υπάρχουν win10 "home premium"

επίσης αν κάνεις αναβάθμιση από win7 pro/ultimate θα πας σε win10 pro αναγκαστικά, δεν υπάρχει επιλογή για να πας σε win10 απλά...

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταρχάς δεν υπάρχουν win10 "home premium"

επίσης αν κάνεις αναβάθμιση από win7 pro/ultimate θα πας σε win10 pro αναγκαστικά, δεν υπάρχει επιλογή για να πας σε win10 απλά...

Συμφωνώ έχεις απόλυτο δίκιο δεν γράφεται έτσι αλλά έτσι βρίσκεται στο google πρώτον και δεύτερον δεν έχω αυθεντικά Windows 7 Ultimate για αυτό ρωτάω για να ξέρω τι να πάω να αγοράσω

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σκοπέυεις να αγοράσεις τότε πήγαινε στα "απλά" Win10...

αν χρειαζόσουν τα extra που έχουν τα Pro θα το ήξερες ήδη, ποια είναι, τι κάνουν κτλπ :)

Δημοσ.

δεν υπαρχουν μεγαλες αλλαγες στα windows 10, εξαιρεση το task view που ειναι βολικο και θυμιζει ολιγον απο mac, αλλες αλλαγες δεν υπαρχουν παρα μονο η μετονομασια του explorer σε edge, αδιαφορο για πολλους χρηστες που χρησιμοποιουν τον "mozilla" που εκτος των αλλων χαρακτηριστικων εχει και τα plugins με πληθωρα δυνατοτητων που δεν εχει ο "edge".

Το γραφικο περιβαλλον ειναι αθλιο, καμμια σχεση με το σημερα, πλακιδια με απλα εικονιδια που μας θυμιζει εποχη 80ς.

Θα χρειαστουν χρονια για να βγαλει η microsoft μια καλη εκδοση οπως ηταν τα XP και τα 7.

Δημοσ.

αν σκοπέυεις να αγοράσεις τότε πήγαινε στα "απλά" Win10...

αν χρειαζόσουν τα extra που έχουν τα Pro θα το ήξερες ήδη, ποια είναι, τι κάνουν κτλπ :)

Δηλαδή στο Home?

Δημοσ.

προφανώς, δεν χρειάζονται "pro" ή "ultimate"...

Ααα και κάτι τελευταίο άμα ήταν να προτιμήσω το pro πέρα από την <<τηλεδιάσκεψη>> τι άλλο μπορούσε να μου προσφέρει σε σχέη με το home??? Πάντως σε ευχαριστώ βαθύτατα με έβγαλες από ένα μεγάλο πειρασμό και συγγνώμη για την πολλή φλυαρί.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι έχει δωθεί αναλυτική λίστα με όλες τις διαφορές ακόμα, οπότε υπομονή για τον επόμενο μήνα...

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι έχει δωθεί αναλυτική λίστα με όλες τις διαφορές ακόμα, οπότε υπομονή για τον επόμενο μήνα...

OK KAI ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ

Δημοσ.

Ααα και κάτι τελευταίο άμα ήταν να προτιμήσω το pro πέρα από την <<τηλεδιάσκεψη>> τι άλλο μπορούσε να μου προσφέρει σε σχέη με το home??? Πάντως σε ευχαριστώ βαθύτατα με έβγαλες από ένα μεγάλο πειρασμό και συγγνώμη για την πολλή φλυαρί.

Το μονο που θυμαμαι καλα ειναι πως μπορεις να ελεγχεις το Windows Update.

Αλλες εκδοσεις τυπου Home Premium θα εχουν αναγκαστικα το Windows Update να εγκαθιστα αναβαθμισεις πανω απτο κεφαλι τους, και ο χρηστης δεν θα μπορει να το αλλαξει

Πιστευω πως θα βγει κανα Registry Hack που θα το απενεργοποιει ομως

Δημοσ.

Το μονο που θυμαμαι καλα ειναι πως μπορεις να ελεγχεις το Windows Update.

Αλλες εκδοσεις τυπου Home Premium θα εχουν αναγκαστικα το Windows Update να εγκαθιστα αναβαθμισεις πανω απτο κεφαλι τους, και ο χρηστης δεν θα μπορει να το αλλαξει

Πιστευω πως θα βγει κανα Registry Hack που θα το απενεργοποιει ομως

Eεε εντάξει ελπίζω να μην μας φέρουν και τίποτε άλλο στο κεφάλι 

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο στον υπολογιστή της υπογραφής μου εξφανίστηκε από το taskbar το windows 10 reservation ξέρετε κάτι;

και σε μενα το ιδιο

Δημοσ.

όχι, όπως ποτέ δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο...

Μα για τα windows 8 δε χρειαζοταν καινουριο hardware; Μπορω να τα βαλω σε ενα παλιο λαπτοπ που εχω; :S

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...