panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπήκα στο setup όλα καλά... Ξεκινά η εγκατάσταση στον τρίτο υπολογιστή μου
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ ρε παιδιά σε ένα pc δεν είχα κάνει κράτηση και εβαλα το tool και όλα καλά τώρα.. Δοκιμασε με το tool
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ναι να δοκιμασω με το tool αλλα γιατι να μην γινεται τπτ μεσω windows update?κ τι δεν δοκιμασα,ελεος δηλαδη...
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ειμαι στο 40% της τελικης φασης εγκαταστασης με αρκετες επανεκκινησεις upgrade με το tool της ms πανω απο windows 7 pro x32 σε εναν φορητο
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σας βγαζει αυτές τις επιλογες?(Ηταν στο Insider, δεν ξερω αν τις εχει αυτό το setup) keep apps and personal data keep personal data, but lose all apps keep nothing H τελευταια τι ακριβως κανει?
Oneos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά κάποιος να help-αρει πως στο καλό θα κάνω την ριμάδα την λήψη/εγκατάσταση ;
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σας βγαζει αυτές τις επιλογες?(Ηταν στο Insider, δεν ξερω αν τις εχει αυτό το setup) keep apps and personal data keep personal data, but lose all apps keep nothing H τελευταια τι ακριβως κανει? δεν μου έβγαλε καμία τέτοια επιλογή απλά το windows update με ενημέρωσε να κάνω επανεκκίνηση για τα 10αρία, την εκανα και περάστηκαν χωρίς να χαθεί κάτι
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Surface Pro 3 > έκανα ό,τι update είχε διαθέσιμο και τελικά μου έβγαλε το εικονίδιο για reserve > upgrade Οπότε backup τα αρχεία και μετά upgrade.
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ έβαλα το tool γιατί δεν είδα προκοπή παρ'όλο που μου κατέβασε τα αρχεία με το upgrade. Τώρα περιμένω να (ξανα)κατέβουν και πάω για upgrade και wipe ότι έχει ο δίσκος (keep nothing). Αλήθεια, αν κάτι πάει στραβά κατά το installation των 10, σε περίπτωση που δεν έχεις μέσο (dvd ή φλασάκι), επαναφέρεται πίσω στα 8αρια ή θα πρέπει να βρεις μεσο bootable iso για να μην έχεις θέμα. Xristaras12 Εαν βάλουμε να μην κρατήσει τίποτα και στην συνέχεια σβήσουμε το Windowsold αν υπάρχει, πρακτικά σε τι διαφέρει με ένα clean install; 1
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εφαρμογες, ρυθμισεις, κρατηθηκαν ολα σε οσους περασαν 10αρια; Προβληματα με drivers ή κατι αλλο παραξενο;
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ έβαλα το tool γιατί δεν είδα προκοπή παρ'όλο που μου κατέβασε τα αρχεία με το upgrade. Τώρα περιμένω να (ξανα)κατέβουν και πάω για upgrade και wipe ότι έχει ο δίσκος (keep nothing). Αλήθεια, αν κάτι πάει στραβά κατά το installation των 10, σε περίπτωση που δεν έχεις μέσο (dvd ή φλασάκι), επαναφέρεται πίσω στα 8αρια ή θα πρέπει να βρεις μεσο bootable iso για να μην έχεις θέμα. Xristaras12 Εαν βάλουμε να μην κρατήσει τίποτα και στην συνέχεια σβήσουμε το Windowsold αν υπάρχει, πρακτικά σε τι διαφέρει με ένα clean install; Σ'αυτο, το keep Nothing... Τι χανεις? Θελω να σβησω τα παντα (σαν φορματ), εκτος τους divers κλπ... ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!! 1
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 οσοι κανουν clean install (keep nothing) μεσα απο win η και καθαρο απο καποιο dvd ,usb να μας πουνε αν τα 10 ενεργοποιηθηκαν με το κλειδι των προηγουμενων windows
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 οσοι κανουν clean install (keep nothing) μεσα απο win η και καθαρο απο καποιο dvd ,usb να μας πουνε αν τα 10 ενεργοποιηθηκαν με το κλειδι των προηγουμενων windows Ναι με το προηγούμενο κλειδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις