Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά σε ένα pc δεν είχα κάνει κράτηση και εβαλα το tool και όλα καλά τώρα.. Δοκιμασε με το tool

Δημοσ.

ναι να δοκιμασω με το tool αλλα γιατι να μην γινεται τπτ μεσω windows update?κ τι δεν δοκιμασα,ελεος δηλαδη...

Δημοσ.

ειμαι στο 40% της τελικης φασης εγκαταστασης με αρκετες επανεκκινησεις 

upgrade με το tool της ms πανω απο windows 7 pro x32 σε εναν φορητο

Δημοσ.

Σας βγαζει αυτές τις επιλογες?(Ηταν στο Insider, δεν ξερω αν τις εχει αυτό το setup)

• keep apps and personal data
  • keep personal data, but lose all apps
  • keep nothing

H τελευταια τι ακριβως κανει?

Δημοσ.

Σας βγαζει αυτές τις επιλογες?(Ηταν στο Insider, δεν ξερω αν τις εχει αυτό το setup)

• keep apps and personal data
  • keep personal data, but lose all apps
  • keep nothing

H τελευταια τι ακριβως κανει?

δεν μου έβγαλε καμία τέτοια επιλογή απλά το windows update με ενημέρωσε να κάνω επανεκκίνηση για τα 10αρία, την εκανα και περάστηκαν χωρίς να χαθεί κάτι

Δημοσ.

Εγώ έβαλα το tool γιατί δεν είδα προκοπή παρ'όλο που μου κατέβασε τα αρχεία με το upgrade. Τώρα περιμένω να (ξανα)κατέβουν και πάω για upgrade και wipe ότι έχει ο δίσκος (keep nothing). Αλήθεια, αν κάτι πάει στραβά κατά το installation των 10, σε περίπτωση που δεν έχεις μέσο (dvd ή φλασάκι), επαναφέρεται πίσω στα 8αρια ή θα πρέπει να βρεις μεσο bootable iso για να μην έχεις θέμα.

Xristaras12 Εαν βάλουμε να μην κρατήσει τίποτα και στην συνέχεια σβήσουμε το Windowsold αν υπάρχει, πρακτικά σε τι διαφέρει με ένα clean install;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έβαλα το tool γιατί δεν είδα προκοπή παρ'όλο που μου κατέβασε τα αρχεία με το upgrade. Τώρα περιμένω να (ξανα)κατέβουν και πάω για upgrade και wipe ότι έχει ο δίσκος (keep nothing). Αλήθεια, αν κάτι πάει στραβά κατά το installation των 10, σε περίπτωση που δεν έχεις μέσο (dvd ή φλασάκι), επαναφέρεται πίσω στα 8αρια ή θα πρέπει να βρεις μεσο bootable iso για να μην έχεις θέμα.

Xristaras12 Εαν βάλουμε να μην κρατήσει τίποτα και στην συνέχεια σβήσουμε το Windowsold αν υπάρχει, πρακτικά σε τι διαφέρει με ένα clean install;

Σ'αυτο, το keep Nothing... Τι χανεις? Θελω να σβησω τα παντα (σαν φορματ), εκτος τους divers κλπ...

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

οσοι κανουν clean install (keep nothing) μεσα απο win η και καθαρο απο καποιο dvd ,usb

να μας πουνε αν τα 10 ενεργοποιηθηκαν με το κλειδι των προηγουμενων windows

Δημοσ.

οσοι κανουν clean install (keep nothing) μεσα απο win η και καθαρο απο καποιο dvd ,usb

να μας πουνε αν τα 10 ενεργοποιηθηκαν με το κλειδι των προηγουμενων windows

Ναι με το προηγούμενο κλειδι
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...