opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 επισης επειδη λετε για ταυτοτητες, αυτο ειναι λεπτομερεια, εμεις σε 5-6 μερες ειχαμε ηδη στρατιωτικη...μαζι με νεκροταμπελο και ολα τα αλλα τα σχετικα... ξαναλεω, πηρε πολυς κοσμος αδεια για μαθημα, χωρις βυσμα και χωρις πολλα μα και μου... απλα πρεπει να φερετε πισω βεβαιωση απο την σχολη οτι δωσατε...(κλαιν) Και ασε τα αλλα τα κοροιδια να σταζουν ,μιας και μιλαμε για Τριπολη.Μετα μας φταιει ο στρατος .... και εγω ημουν απο αυτα τα κοροιδα που εσταξαν, αλλα μαγκια του, καλα εκανε μιας και μπορουσε... παντως κι εγω θα ΠΛΗΡΩΝΑ να εφευγα εστω και για 1 ωρα απο το κεντρο.... δραμα η κατασταση τουλαχιστον ετσι μου φαινοταν τοτε.... παντως προφανως και ΓΙΝΕΤΑΙ να παρεις αδεια αορκιστος... χωρις βυσμα... ναι κι ομως... αρχικα η αδεια για να δωσεις μαθημα που ειπαμε, και 2ον μολις περυσι, θυμαμαι ο μακρινος ξαδερφος μου (εσσο σεπτεμβιου 2015) πηρε αδεια 6 ημερων αορκιστος, για να παει να ψηφισει, επειδη ειναι απο νησι ... 6 μερες αγραφες και γλυτωσε και πηξιμο απο το κεντρο .... ειχαν πεσει τοτε οι εκλογες αν θυμαστε...
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Lol, δράμα η κατάσταση στο κέντρο... 2
opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Lol, δράμα η κατάσταση στο κέντρο... κι ομως ετσι ειναι... 50 προσκλητηρια την ημερα χωρις λογο, καψονια, παντου πας με βημα, ατελειωτες ουρες παντου... προσοχες σε οτι κινειται και λοιπα αστεια..
PC_MAGAS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντος όσο και πήξημο να έχει ο στρατός έκανα και εγώ τα χουνέρια μου. Πχ. Στο κέτρο επειδή δεν έκανα καλό βήμα είχε σαν περίπτωση να κάνουν όλη την ώρα κύκλους. Ενώ λίγες μέρες πριν επαναπατριστώ (βέβαια τα υπόλοιπα φαντάρια δεν με αφήναν σε υσηχία) τους "έβγαλα" όλους με τα σόβρακα αναφορά επειδή μου πήραν το τηλέφωνο ενώ έκανα θαλαμοdog. Και σαφώς εν έχω ιδέα εάν έπραξα σωστά η όχι.
sargio01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 [...]θυμαμαι ο μακρινος ξαδερφος μου (εσσο σεπτεμβιου 2015) πηρε αδεια 6 ημερων αορκιστος, για να παει να ψηφισει, επειδη ειναι απο νησι ... 6 μερες αγραφες και γλυτωσε και πηξιμο απο το κεντρο .... ειχαν πεσει τοτε οι εκλογες αν θυμαστε... Μα στις εκλογές υπάρχουν ανέκαθεν οι ειδικοί κατάλογοι για τους ένστολους για να ψηφίζουν στον τόπο της υπηρεσίας τους, πώς έγινε αυτό που λες!!!;;;
opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μα στις εκλογές υπάρχουν ανέκαθεν οι ειδικοί κατάλογοι για τους ένστολους για να ψηφίζουν στον τόπο της υπηρεσίας τους, πώς έγινε αυτό που λες!!!;;; δεν ξερω τι λες, ξερω τι εγινε... εφυγαν ΟΛΟΙ για τον τοπο διαμονης τους για να ψηφισουν, και μαλιστα με φυλλα πορειας, πληρωμενα ολα απο το κρατος...θυμαμαι επειδη τα ειχα δει κιολας, του πληρωσαν και καραβι και λεοφορειο... το ιδιο και στην επιστροφη... αναλογα που εμενε ο καθενας επερνε και τις αντιστοιχες ημερες... μιλαω για φανταρους, οχι για ενστολους-μονιμους
sargio01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι και οι φαντάροι συγκαταλέγονται στους ειδικούς, τί να πω;... Λες να 'ταν κανένα τυράκι του Τσίπρα για τους φαντάρους;;;
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μα στις εκλογές υπάρχουν ανέκαθεν οι ειδικοί κατάλογοι για τους ένστολους για να ψηφίζουν στον τόπο της υπηρεσίας τους, πώς έγινε αυτό που λες!!!;;; Ναι καλά, και ποιος θα ενημερώσει τους ειδικούς καταλόγους για τους φαντάρους; Όταν ήμουν μέσα σε εκλογές όσοι έμεναν κοντά πήραν υπηρεσιακό δύο τρεις ώρες για να ψηφίσουν και επέστρεψαν για σκοπιες. Έφαγαν κάτι δεκαωρα στη σκοπιά, δεν τους χάλασε καθόλου 2
opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι και οι φαντάροι συγκαταλέγονται στους ειδικούς, τί να πω;... Λες να 'ταν κανένα τυράκι του Τσίπρα για τους φαντάρους;;; δεν ξερω μπορει να μην ειχαν ενημερωθει οι καταλογοι... παντως οποιος ηταν εσσο ε 2015 θα επιβεβαιωσει αυτα που ειπα... Ναι καλά, και ποιος θα ενημερώσει τους ειδικούς καταλόγους για τους φαντάρους; Όταν ήμουν μέσα σε εκλογές όσοι έμεναν κοντά πήραν υπηρεσιακό δύο τρεις ώρες για να ψηφίσουν και επέστρεψαν για σκοπιες. Έφαγαν κάτι δεκαωρα στη σκοπιά, δεν τους χάλασε καθόλου πυξλαμουν και οι ωρες δεν περνουν :P 1
Votritis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 H σειρα μου(Δ09 ΠΝ) ειχε απολυθεί μια εβδομαδα νωρίτερα λογο εκλογών(δημοτικών) ,κυκλοφορουσε σαν φήμη αρκετούς μήνες πριν ,δεν μας χάλασε! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τι μια βδομάδα νωρίτερα, στο πν σας δίνουν το απολυτήριο έναν χρόνο νωρίτερα...
opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ζωαρα πρεπει να ειναι το ΠΝ.... αν και 12 μηνο βεβαια μεγα το της θαλασσης κρατος ομως Τι μια βδομάδα νωρίτερα, στο πν σας δίνουν το απολυτήριο έναν χρόνο νωρίτερα... butthurt πεζικαριος?
Votritis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τι μια βδομάδα νωρίτερα, στο πν σας δίνουν το απολυτήριο έναν χρόνο νωρίτερα... Υπερβολές , δυο βίντεο απο την σκληρή εκπαίδευση που περάσαμε στο K.E. ΠΟΡΟΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ πολυ σκληρές εικόνες)
opcorsa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 μονο αεροπορια και ναυτικο ρε 3 μηνες παραπανω αλλα ουσιαστικα υπηρετεις κανα 6 μηνο λιγοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις