Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε θα βαρέσω ένεση 28 μερες εκεί μέσα... Τουλάχιστον έτσι με λίγο παιχνίδι και μουσικη θα περνάει  η ώρα τον ελεύθερο χρόνο μου. Γι'αυτό έχω φτάσει σε σημείο να ξηλώσω την κάμερα και να τους τη δώσω στη χειρότερη μέχρι να ορκιστώ...

Καλά δεν θα είσαι και μόνος σου εκεί πέρα...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα με τετοια ζεστη πιρακια θα χτυπισεις...

Μπανιο καθε μερα. Πολλα εσωρουχα. Και μωρομαντηλα οπωσδηποτε.

Οταν βρισκεις μηχανημα με νερο παιρνε 4-5 γιατι θα πηγαινει με τα απο 10 λεπτα και θα ειναι αδειο...

Δημοσ.

Εγω μπορω να πω οτι περασα καλα..

8 μηνο..

κοίτα και εγώ πέρασα καλά δεδομένου που πήγα

το ότι δεν είχα εξόδους κανα 4ρι μήνες αναπληρώθηκε τους τελευταίους 2-3 μήνες που ήμουν σπίτι μου κάθε βράδυ και κοιμόμουν στο κρεβάτι μου, έκανα το μπάνιο μου και έτρωγα το καλό φαγητάκι μου σαν άρχοντας .

Οταν έφυγα απο Λήμνο ήταν λες και είχα απολυθεί . Σε όλη μου την θητεία αναλάμβανα πόστα (στην Λήμνο είχα και πόστο και υπηρεσίες full και ήταν κάψιμο άλλα anyway) που δεν έδιναν σε άλλους γιατι δεν τους εμπιστευονταν. Μέσα σε λίγο καιρό και στις δύο μονάδες αποκτούσα "φίλους" απο το πουθενά που θα μπορούσες να τους θεωρήσεις βύσμα μου χωρίς να τους ξέρω. Με συμπαθούσαν επειδή μπορούσαν να μου εμπιστευτούν μια δουλειά και να βγει κομπλέ να μην τους σκοτίσει ο ανώτερος να μην έχουν το παραμικρό πρόβλημα και το εκτιμούσαν. Και το καλύτερο , δεν με έχωναν, ίσως έκανα και τα λιγότερα απο όλους. 

στην Πάτρα πέρναγα καλύτερα απο τα βύσματα γιατι πολύ απλά είχα μεγάλα στελέχοι  να με συμπαθούν , να μου μιλάνε με το μικρό μου και να μου έχουν πει όποτε θελήσεις κάτι ή έχεις πρόβλημα έλα να με βρεις. Μια φορά πήγε να μου παιχτεί πουστιά και να αδικηθώ απο χαμηλόβαθμο στέλεχος που ήταν ότι νανε και γούσταρε να μας την σπάει και έσκασα τηλέφωνο μπροστά του σε έναν απο αυτούς και το θέμα μου είχε τακτοποιηθεί σε λίγα λεπτά. Μού είχε δώσει και το τηλέφωνο του λολ.. (ps: το στρατόπεδο στην Πάτρα δεν είναι όπως θα το θυμούνται κάποιοι , τους τελευταίους μηνες "σοβάρεψε" απότομα.

Για να πάρω κάτι που δεν δικαιούμαι δεν τους ενόχλισα ποτέ και μάλλον γιαυτό στην θητεία μου εισέπραξα τιμητικές χωρίς να τις ζητήσω. 

Οσο περίεργο και αν φανεί σε μερικούς όλα αυτά χωρίς να γλύφω κανέναν. 

Σε όλη μου την θητεία μία φορά έφαγα χοντρή φρίκη και τα έκανα λαμπόγιαλο , έφτασα στα άκρα και δεν μου έκανε κανείς τίποτα γιατι πάντα ήταν κάποιος που θα τους έριχνε άκυρο στα μούτρα. (αυτοί έφταιγαν). 

μονο αυτό μου άρεσε απο όλη τη φιέστα, ότι έπεσα σε πολλούς σωστούς και λίγους άκυρους.

Ημουν τυχερός όσο δεν πάει τώρα που το σκέφτομαι γιατι αυτό σπανίζει στο στρατό :-)

Δημοσ.

Τον οκτωμβριο ημουν Πατρα για εκπαιδευση, Στο ΚΕΤΧ.

Ζωαρα εκανα, μετα απο μας την 323 την τρεχανε. Ενας φανταρος 321, Χου...ρας λεγοταν και ο αλλος Κολ..ρης, οτι να ναι.

Εγω Θεσσαλονικη εκανα απιστευτη θητεια.

Εβγαινα με ποτα με εναν αρχιλοχια καμια 27 χρονων αυτος απο ΣΜΥ, αλλος επιχολιας μου ελεγε εισαι πολυ μορφη εσυ, θα κανονισουμε για καφε. 

Ολο χαβαλε ειχαμε. Αλλα οταν επρεπε να κανω δουλεια δεν σηκωνα κεφαλι, αν στις υπηρεσιες εκανα κανενα λαθος εμπαινε μπροστα ειτε ο αρχιλοχιας λοχου ειτε ο διοικητης και ελεγε δικια μου ηταν η εντολη.

Θυμαμαι ενα περιστατικο με ενα λοχια, ξεχασα να τον βαλω υπηρεσια ενω ηταν, ειχα να βγαλω τριημερου, το καταλαβα το σαββατο και το αλλαξα. Εβγαλα εξοδουχο τον φανταρο που εχωσα.

Ερχεται την κυριακη ο τυπας του το ψιθυριζει ενα λαμογιο, εγω καθομουν στα μαγειρια επινα καφε, μπαινει με εναν τσαμπουκα μεσα για να με ψαρωσει, καλα ρε μου λεει τι πραγματα ειναι αυτα που κανεις . Σβηνεις τον φανταρο και βαζεις εμενα υπηρεσια (ενω κανονικα ει και την δευτερα θα επαιρνε απαλλαγη, ηθελε να την κανει με φουστια), του λεω εγω με μια απεχθεια αυτο επρεπε να κανω αυτο εκανα. Παμε τωρα στον ΑΥΔΜ να σε δειξω εγω. Ρουφαω μια τσουρα καφε σηκωνομαι πανω του λεω πρωτον μην με φωναζεις και δευτερον παμε να δω τι θα πεις,εν τω μεταξυ δευτερα επαιρνα αδεια. 

Παμε στον ΑΥΔΜ και αρχιζει να κλαιγεται, μολις τελειωνει εγω ηρεμος λεω πως εχουν τα πραγματα, οτι ηταν υποχρεωμενος να ξερει οτι εχει υπηρεσια και το παιζει χαζος τωρα, παει να μιλησει και του κανει ο ΑΥΔΜ, σκασε τωρα ανεβα πανω ασε τα πραγματα σου και πανε εκτελεσε την υπηρεσια σου. 

Μολις βγαινουμε εξω λεει δευτερα θα παω στον διοικητη σου, πανε οπου θες του λεω . Τελικα δεν πηγε πουθενα και γω πηρα την αδεια...

Δημοσ.

Τον οκτωμβριο ημουν Πατρα για εκπαιδευση, Στο ΚΕΤΧ.

Ζωαρα εκανα, μετα απο μας την 323 την τρεχανε. Ενας φανταρος 321, Χου...ρας λεγοταν και ο αλλος Κολ..ρης, οτι να ναι.

όχι , καμία σχέση , Οκτώβριος ήταν τρελή ζωάρα (δεν ήμουν εκεί αλλα ήξερα ) το ίδιο και τους επόμενους μήνες . 1-1,5μηνα πριν απολυθώ ήρθαν τα πάνω κάτω και φυσικά δεν τα πρόλαβα . Μου έκατσε ΠΟΛΥ καλά . Οι άλλοι που έμειναν πίσω κλαίνε την μοίρα τους χαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Ο ταξιαρχος κορυφη.. Ειχα μπει στο τζιπακι μαζι του. Πηγαιναμε στην λεσχη που ηταν ακομα εξω, με ρωτουσε απο που ειμαι και τετοια φαση ειχε....

Καλα ο αρχιλοχιας με το φουλαρι, που ειχε ενα αμαξι fiat bravo τι τυπας....

• Like 1
Δημοσ.

Ο ταξιαρχος κορυφη.. Ειχα μπει στο τζιπακι μαζι του. Πηγαιναμε στην λεσχη που ηταν ακομα εξω, με ρωτουσε απο που ειμαι και τετοια φαση ειχε....

Καλα ο αρχιλοχιας με το φουλαρι, που ειχε ενα αμαξι fiat bravo τι τυπας....

που να έβλεπες τον ταξίαρχο που τους έσκασε μετά

είπε σε έναν να καθαρίσει το ταβάνι της λάτζας με το βέτεξ γιατι έχει πιάσει μαυρίλα (ούτε με σκάλα δεν θα έφτανε)

έξοδος 7:30 το απόγευμα αντί για 3:30 το μεσημέρι που ήταν για χρόνια, επιστροφή απο διανυκτέρευση

6 το πρωί (και όχι 6:30 που ήταν και μπορούσαν όλοι να πάρουν το λεωφορείο )

όλο το στρατόπεδο ίδια ώρα σε παράταξη με βήμα για φαγητό (παλιοί/καινούριοι/εκπαιδευόμενοι )

το παλιοί το λέω γιατι όπως και να το κάνεις αν έχεις συνηθίσει μια κατάσταση 7-8 μηνες ειναι γερό σπάσιμο στα τελειώματα να σε βάζουν να κάνεις τέτοια σκηνικά. Οι εκπαιδευόμενοι απο την μία θα καθόντουσαν λίγο στο στρατόπεδο , απο την άλλη ότι είχαν έρθει απο τα κέντρα , τους φαινόταν φυσιολογικό .

Όσοι δεν ήθελαν να φάνε ήταν υποχρεωμένοι να πάνε μέχρι εκεί σε παράταξη. Απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι και να μην είχες υπηρεσία όλοι χωνόντουσαν σε κλαδέματα/σκουπίσματα και ότι άλλο θες (ακόμα και όταν δεν φαινόταν λογικό , απλά για να κάνουν κάτι) 

Επειδή έβγαιναν πολλοί εξοδούχοι (1 μέσα 1 έξω ή 1 μέσα 2 έξω) αύξησε τις υπηρεσίες ανοίγοντας πολλές καινούριες (ήθελε να υποχρεώσει τους στρατιώτες να μένουν μέσα 2 μέρες τουλάχιστον πριν πάρουν έξοδο αλλα επειδή δεν του έβγαινε για κάποιο λόγο αποφάσισε να ανοίξει υπηρεσίες ) 

το αστείο της υπόθεσης ? όταν έγινε αυτό υπίρχε αρκετός κόσμος και φάνηκε οτι είχαν πολλές εξόδους , όμως μια εβδομάδα μετά απολύθηκαν καμια δεκαριά και βάλε 3μηνοι και καμια 30ριά 8μηνοι. Και ξαφνικά βρέθηκαν στην καλύτερη 5 μέσα 1 έξω (7:30 το βράδυ με 6 το πρωί .. lol)

πολλά απο αυτά είναι λογικά στα "βιβλία" βέβαια αλλα σε ποιον αρέσει ? χΔ..

και τέλος κάτι που μου έκανε εντύπωση ..

έκοβε βόλτες Σάββατα και Κυριακές μέχρι και αργά το βράδυ να δει τι γίνεται , ποιος κάνει σωστά την υπηρεσία του κλπ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις μέρες που τον πρόλαβα να σκάει μύτη πρωί-μεσημέρι-βράδυ στο φαγητό.

δεν λέω οτι έκανε αυθαιρεσίες, σύμφωνα με τα "βιβλία" πήγαινε αλλα εντάξει ήταν απότομες οι αλλαγές , τους ήρθε κάπως..χαχαχχα

ο προηγούμενος ταξμαν που πρόλαβες τι παλικάρι .. όταν έφευγε είπε σε εναν ΑΜ "σε αφήνω μέσα" 

χαχαχαχοαχοαχοαχαχα

ποιον αρχιλοχία λες? έναν που φορούσε γυαλιά ηλίου ? αν δεν ειναι αυτός στείλε pm το όνομα να καταλάβω .

Δημοσ.

Αυτος μαλλον ειναι που φορουσε συνεχεια ρειμπαν. 

Δεν θυμαμαι το ονομα του .. Πολυ μπλα μπλα αλλα εμενα μου αρεσε ο τροπος που μιλουσε.

Αυτα τα εκανα στον πατερα μου ρε..  Και αυτος περασε απο κει. Να πηγαινουν ολοι μαζι για φαι, αμα δεν ηθελες να φας να περασεις απο κει. 

Μ'αρεσει που μας δινανε πιρουνι και κουπαλι, ποτε δεν τα κουβαλουσα. 

Ο ταξιαρχος ο δικος μας ηταν πολυ ωραιος ρε.

Στην προβα της ορκομωσιας των ΥΕΑ, μας βαζουν και εμας τους εκπαιδευομενους με τα οπλα. Λεει επωμου αρμ και λοιπα. Σταματηστε φωναζει εξαλλος. Δεν γινεται, δεν ειναι δυνατον, οι εκπαιδευομενοι να εκτελουν την  διαταγη πιο καλα και συγχρονισμενα απο εσας τους ΥΕΑ ντροπη σας. Οι εκπαιδευομενοι ελευθεροι, εσεις εδω μεχρι να το κανετε σωστα... Κοκκινισαν ολοι...

Δημοσ.

Αυτος μαλλον ειναι που φορουσε συνεχεια ρειμπαν. 

Δεν θυμαμαι το ονομα του .. Πολυ μπλα μπλα αλλα εμενα μου αρεσε ο τροπος που μιλουσε.

Αυτα τα εκανα στον πατερα μου ρε..  Και αυτος περασε απο κει. Να πηγαινουν ολοι μαζι για φαι, αμα δεν ηθελες να φας να περασεις απο κει. 

Μ'αρεσει που μας δινανε πιρουνι και κουπαλι, ποτε δεν τα κουβαλουσα. 

Ο ταξιαρχος ο δικος μας ηταν πολυ ωραιος ρε.

Στην προβα της ορκομωσιας των ΥΕΑ, μας βαζουν και εμας τους εκπαιδευομενους με τα οπλα. Λεει επωμου αρμ και λοιπα. Σταματηστε φωναζει εξαλλος. Δεν γινεται, δεν ειναι δυνατον, οι εκπαιδευομενοι να εκτελουν την  διαταγη πιο καλα και συγχρονισμενα απο εσας τους ΥΕΑ ντροπη σας. Οι εκπαιδευομενοι ελευθεροι, εσεις εδω μεχρι να το κανετε σωστα... Κοκκινισαν ολοι...

και εγώ αυτόν είχα όσο ήμουν εκεί , τον άλλο λίγο τον πέτυχα (έπεσαν άδειες απολύσεως και group Πάσχα μαζί και δεν τον είδα πάνω απο 1,5 εβδομάδα.

Οι ΥΕΑ που ερχόντουσαν ήταν ότι νανε πραγματικά , λίγοι ηταν νορμάλ άτομα

πιρούνι και κουτάλι χρειαζόταν να έχεις γιατι αυτός ο ταξίαρχος ερχόταν στο φαγητό και αν δεν είχε κάποιος τον έκραζε και τον έστελνε να πάει να το φέρει ΛΟΟΟΛΟΛΟΛΟΛΟΟΟΛΟΛΛΛ 

ο αρχιλοχίας που λες ήταν απο τους καλύτερους εκει μέσα 

πολύ κομπλέ τύπος. Μαζί με αυτόν και ένας υπολοχαγός "Σ.....ος"

Δημοσ.

Καλα ο Σο.....μος ολα τα λεφτα ρε...

Ο ανθρωπος δεν παιζοταν...

Μας μαζευε και μας ελεγε τι περασε τι ηθεκε να κανει(να φυγει βασικα) τι εκανε στην πολιτικη ζωη του.. Πολυ καλος ανθρωπος...

Μας ελεγε να φοβαστε αυτους που λενε συνεχεια οχι.. Δεν μπορουν να αναλαμβουν τις ευθυνες τους... Αυτος που μπορει να σου πει ναι, εχει τα @@ να αναλαβει και τις συνεπειες...

Μονο που βλεπεις υπολοχαγο να χαιραταει εναν εναν τους εκπαιδευομενους δινοντας τους δυνατη χειραψια φτανει...

Δημοσ.

Ο "αγαπητος" καραφλος στρατοκαυλος ανθυπασπιστης ειναι ακομα στο κετχ?

ενας που ηταν της εκκλησίας ? ναι 

αν δεν λες αυτόν όχι 

Δημοσ.

Εξαρτάται πού θα πέσεις.

Στο Πεύκο ήμασταν 200+ άτομα (4 λόχοι) με μία πρίζα και μετά από λίγες μέρες την κατήργησαν κι αυτήν. Φαντάσου τι γινόταν από πολύπριζα, όλα πάνω σε μία γραμμή.

Υπάρχουν κάποια που δεν είναι μεγάλα και ίσως μπορείς να τα έχεις πάνω σου (στην ευρύχωρη τσέπη μιας βερμούδας π.χ.), αλλά και πάλι φαίνονται όταν τα χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

εμας στο κεεμ το πρωι ηταν κρυμμενα ,μετα τις 3-4 το απογευμα ηταν κατι σαν εξωγηινα καλωδια συνδεδεμενα με κινητα :P Δεν ειχα ξαναδει 2-3-4 πολυπριζα στα πολυπριζα και τα κινητα σα χταποδι τριγυρω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...