Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Οχι τα 2 ειναι πολυ λιγα εδω και 2 χρονια. 4 το ελαχιστο. Θα προτεινα καποια 560 με 4gb η σε μεταχειρισμενη καποια 1050ti.

Η 560 είναι πολύ κάτω απ αυτές που είπα. η 1050ti δεν παίζουν σ αυτά τα λεφτά δυστυχώς στις αγγελίες 

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, splanis είπε

Καλησπέρα ψάχνουμε κάρτα γραφικών για σύστημα φίλου με g4560 μέχρι 120 μεταχειρισμένη. Λέω να βρούμε κάτι σε gtx 770,960,1050 η r9 380, αυτό που με προβλήματιζει είναι θα είναι οκ τα μοντέλα με τα 2gb vram η να κοιτάξω με 4;

14 ώρες πριν, splanis είπε

Η 560 είναι πολύ κάτω απ αυτές που είπα. η 1050ti δεν παίζουν σ αυτά τα λεφτά δυστυχώς στις αγγελίες 

Αν έχεις και οθόνη με freesync,από αυτές που γράφεις η r9 380 είναι καλύτερη επιλογή. Διαφορετικά gtx960 η r9 380 παίζουν στα ίδια στις επιδόσεις. Τωρα για την ποσότητα ram ,αν και δεν θα σε "κοβουν" κάπου τα 2gb καλύτερα να επιλέξεις κάποια με 4Gb για να έχεις "άπλα" .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Αν έχεις και οθόνη με freesync,από αυτές που γράφεις η r9 380 είναι καλύτερη επιλογή. Διαφορετικά gtx960 η r9 380 παίζουν στα ίδια στις επιδόσεις. Τωρα για την ποσότητα ram ,αν και δεν θα σε "κοβουν" κάπου τα 2gb καλύτερα να επιλέξεις κάποια με 4Gb για να έχεις "άπλα" .

η 960 2gb παιζει γυρω στα 100 και η 4gb στα 130 περιπου. Ψαχνουμε την πιο VFM επιλογη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

η 960 2gb παιζει γυρω στα 100 και η 4gb στα 130 περιπου. Ψαχνουμε την πιο VFM επιλογη.

Αν μπορείς να δώσεις τα 20-30 παραπάνω για την 4άρα,δώστα. Σε πολυ λίγες περιπτώσεις που θα χρειαστεί η περισσότερη vram θα σε σώσει.

Αλλιώς και με την άλλη κομπλέ θα είσαι γενικώς. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Αν μπορείς να δώσεις τα 20-30 παραπάνω για την 4άρα,δώστα. Σε πολυ λίγες περιπτώσεις που θα χρειαστεί η περισσότερη vram θα σε σώσει.

Αλλιώς και με την άλλη κομπλέ θα είσαι γενικώς. 

ναι απλα αν δωσουμε τα παραπανω  για την 4αρα θα κοπουν απ το budget των ακουστικων, γι αυτο λεμε την πιο vfm , αν μιλαμε για διαφορ 2-3 fps ξερω τοτε δεν ειναι vfm η 4gb

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

ναι απλα αν δωσουμε τα παραπανω  για την 4αρα θα κοπουν απ το budget των ακουστικων, γι αυτο λεμε την πιο vfm , αν μιλαμε για διαφορ 2-3 fps ξερω τοτε δεν ειναι vfm η 4gb

Δεν είναι θέμα περισσότερων fps .Με την δυναμική της κάρτας αυτής και στην 1080P ανάλυση που λογικά παίζεις,τα 2gb είναι αρκετά .Και οι δύο κάρτες θα έχουν κατα βάση την ίδια απόδοση.

Απλά υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια που μπορόυν να "ζητήσουν" παραπάνω και εκεί ίσως να έχεις θέματα. 

Αφού είναι σφιχτό το budget μην το σκέφτεσαι.Προχώρα με την "μικρή" ;) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Δεν είναι θέμα περισσότερων fps .Με την δυναμική της κάρτας αυτής και στην 1080P ανάλυση που λογικά παίζεις,τα 2gb είναι αρκετά .Και οι δύο κάρτες θα έχουν κατα βάση την ίδια απόδοση.

Απλά υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια που μπορόυν να "ζητήσουν" παραπάνω και εκεί ίσως να έχεις θέματα. 

Αφού είναι σφιχτό το budget μην το σκέφτεσαι.Προχώρα με την "μικρή" ;) 

εξαλλου με την 1050ti στα 160 ελαχιστη στο σκρουτζ τα 120-130 για την 960 που θα ναι εκτος εγγυησης να πω την αληθεια μου φαινται πολλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

εξαλλου με την 1050ti στα 160 ελαχιστη στο σκρουτζ τα 120-130 για την 960 που θα ναι εκτος εγγυησης να πω την αληθεια μου φαινται πολλα.

Αυτό εννοείται.Όσο ανεβαίνεις ,πλησιάζεις σε διαφορετικές λύσεις που είναι μακράν καλύτερες όπως αυτή που περιγράφεις. 

Δυστυχώς όμως οι τιμές των used αυτη τη στιγμή έτσι είναι. Διαλέγεις και παίρνεις..

Δημοσ.

Καλησπερα εαν  παρω το Bundle της Evga gia 1080 θα μπορεσω να χρησιμοποιεισω τo Step Up για να παω σε 2070?και γενικα αξιζει ειναι ευκολη διαδικασια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα παλιο Dell workstation το οποίο έχει το τροφοδοτικό αυτό: https://ibb.co/cMfMN9 Ήθελα να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών να παίξω κανα παιχνιδάκι καλύτερα (CS GO, War Thunder) γιατί έχει μια χάλια Quadro 600. Δυστυχώς δεν μπορώ να πειράξω τροφοδοτικά κτλ, και θέλω κάτι φτηνό (κανα 100άρικο η και όσο λιγότερο καλύτερα ) ώσπου να αγοράσω καινούργιο μηχάνημα του χρόνου.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από billyg599
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει, είμαι ανάμεσα σε 1080 και 1080 Ti. Για 1440p 60Hz υπενθυμίζω.

Έχουν διαφορά ~200€ στα μεταχειρισμένα, και λίγο παραπάνω οι καινούργιες, που δεν είναι μικρή.

Αλλά δεν ξέρω και τι μεταπωλητική αξία θα έχουν σε 2-3 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...