Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντα το φιφα ειχε θεμα συμβατοτητας με καποια χειριστηρια....για googlarete λογικα θα υπαρχει και για το  φιφα 17 λιστα με συμβατα και μη συμβατα gamepads.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρακαλώ απαντήστε μου,ώστε να ξέρω αν είναι να το πάρω.

Το παιχνίδι τί λέει σαν παιχνίδι;

Τί προβλήματα έχει;

Πώς αλληλεπιδρά η νέα μηχανή γραφικών στο σύνολο με το υπόλοιπο παιχνίδι;

Τα μενού πως είναι;

Οι ήχοι;

Τι bugs έχει;

Το online έχει κόσμο;

Αξίζει για αγορά;

Δημοσ.

Σε ολόκληρο το σύμπαν υπάρχουν μόνο δύο αξιοπρεπή χειριστήρια και είναι αυτά:

post-47640-0-28912500-1475656061_thumb.jpg

post-47640-0-54595700-1475656061_thumb.jpg

Εκτός όλων των άλλων είναι και συμβατά με τα Fifa.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι , αλλα για να "μαθω" απλα να παιζω με χειριστηριο (κατι που μαλλον δε θα συμβει ποτέ - πιο πολυ ηθελα να αλλαξουν τα bindings γιατι υπαρχουν θεματα με τα πεναλτυ για τον φιλο μου που παιζουμε διπλο - δε μπορει να "πεσει" ο τερματοφυλακας με κανενα τροπο- εδω το κανω με το πληκτρολογιο , which is funny ), ειναι πανακριβα τα ανωθι.

Εδω το logitech μου το χαρισε ενας ξαδερφος που πλεον "παραιτηθηκε" απο το gaming. Δε θα ειχα καν χειριστηριο σε αλλη περιπτωση :P 

@platini @nzeppos, 

http://www.ufifa16.net/fifa-16-pc-supported-controllers/ ,  Αν δειτε , το logitech που εχω , ειναι συμβατο στην παραπανω λιστα για το fifa 16, αλλα τα ιδια εκανε στο demo του fifa 16 το controller. Δεν ειναι θεμα συμβατοτητας, γιατι το controller δουλευει. Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να αλλαξω key bindings με κανενα τροπο και δε βρισκω workaround (αν υπαρχει). 

*Το controller ειναι plug n play, δε μπορω να βρω τιποτα εξτρα drivers κλπ , μηπως εφταιγε αυτο ας πουμε. Επισης, σε wIndows 7 εκανε ακριβως τα ιδια, τα ιδια κανει και σε Windows 10 (ψιλοαποκλειω να φταιει το λειτουργικο).

Δημοσ.

Σε ολόκληρο το σύμπαν υπάρχουν μόνο δύο αξιοπρεπή χειριστήρια και είναι αυτά:

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

Εκτός όλων των άλλων είναι και συμβατά με τα Fifa.

Θάνατος στους αλλόθρησκους.

2309583_20130102080210.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κι εγώ τέτοια και αποδείχθηκαν σκυλιά. Φοβερά gamepads. Αλλά για μένα σαν του Xbox δεν έχει (όχι, ούτε του PS3/4 μου αρέσουν).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηθελα να ρωτησω εσεις παιζεται με σταυρο η μοχλο;

Εδώ ο άλλος με keyboard παίζει στον μοχλό και στον σταυρό κόλλησες? :)

Πέρα από την πλάκα εγώ με μοχλό παίζω, συνήθεια θέλει..

Επεξ/σία από nevermore
  • Like 1
Δημοσ.

Συνηθεια κακια ειναι... Ασε... Απο το Fifa 98 αμα εχεις συνηθισει , και μετα οποιοδηποτε ποδοσφαιρακι το παιζεις με keyboard , αντε να ξεκολλησεις :P 

Δημοσ.

OK θα σε βοηθησω (οτι ξερω δλδ)  B) και μενα οταν ξεκινησα ΚΙΝΕΖΙΚΑ μου φαινοντουσαν, ειχα χασει τον Μπουσουλα....

Ναι ετσι ξεκινας....να ξερεις χωρις το futhead.com και διαβασμα ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Θελει μελετη το πραγμα. Νταξ το ονομα, τα  σηματακια και τις φανελες τα βαζεις μεσα απο το παιχνιδι, .... ή θα τα αγορασεις ή θα τα πετυχεις ανοιγοντας πακετα.

Το σημαντικο ειναι να χτισεις ομαδιτσα σιγα σιγα παιζοντας αγωνες οφλαιν και ονλαιν κερδιζοντας κοινς.

Επισης θελει καλη διαχειρηση του πλουτου.

Μπρονζε και Σιλβερ παιχτες μην βιαζεσαι να τους πουλησεις ωστε να παιρνεις μερος σε οφλαιν διοργανωσεις (για κοινς) 

Προσωπικα θα σε συμβουλευα να ΜΗΝ ανοιγεις πακετα. Πεταμενα λεφτα....βεβαια ΟΚ μπορει να σου κατσει καποιος καλος.

τεσπα το βλεπεις αυτο αναλογα με τα κερδη.

Καποιους που τελειωνουν τα συμβολαια και δεν σου κανουν  τους πουλας.

Φτιαξε 2 11 αδες. Μια θα παιζει και η αλλη θα ξεκουραζεται.

Επισης οταν αγοραζεις καποιον παιχτη να κοιταζεις να εχει παιξει καλα και σε σενα.

Συνηθως η τιμη τους ειναι αρκετα υψηλη (διοτι αποδιδουν καλυτερα, ειναι ''δουλεμενοι'' δλδ) και ξεχωριζουν απο τα συμβολαια (συνηθως εχουν πολλα...ή λιγα, ΟΧΙ 7 που εχουν ολες οι αλλες ιδιες καρτες)  

Παρε και ενα παραδειγμα: 

https://postimg.org/image/r0yncvjqt/

Επισης στις ομαδες σου μπορεις να πετυχεις  καποια Perfect BOT δλδ παιχτες που παιζουν στην ιδια ομαδα στην πραγματικοτητα και εχουν ιδια εθνικοτητα πχ Ραμος και Καρβαχαλ (Ρεαλ, Ισπανοι και οι 2), αποδιδουν καλυτερα στους αγωνες....

Αυτα προς το παρον, οτι αλλο θες και το ξερω εδω ειμαστε, καλο παιχνιδι!

σε ευχαριστω ρε μαν ! ειναι πολυ καλες οι συμβουλες-βοηθειες :D

btw αυτο με τις εμφανισεισ και το ονομα ναι,το εψαξα χθες και τα καταφερα τι παιζει...λιγο πολυ ψιλο καταλαβα πως κινεται το πραγμα..χοντρικα παντα..

απο κει και περα οσον αφορα τις 2 11αδες που ειπες,δεν το ειχα σκεφτει :P 

και κατι τελευταιο,εγω παιζω μονο online...στο offline εχει και αλλες διοργανωσεις του τυπου europa-champions? για κυπελλο δεν ρωτω γτ ειδα οτι εχει ονλινε διοργανωση για cup

Δημοσ.

Συνηθεια κακια ειναι... Ασε... Απο το Fifa 98 αμα εχεις συνηθισει , και μετα οποιοδηποτε ποδοσφαιρακι το παιζεις με keyboard , αντε να ξεκολλησεις :P

Όλοι με πληκτρολόγιο παίζαμε κάποτε (τουλάχιστον οι... γηραιότεροι από εμάς) αλλά κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν φτιαχτεί για να παίζονται με χειριστήριο. Οπότε αλλάξαμε συνήθειες. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όποιος παίζει ακόμα με πληκτρολόγιο είναι ντε και σώνει κακός παίκτης, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Δημοσ.

Απο την στιγμη παντως που θα το παιξεις με gamepad κατά την προσωπικη μου αποψη δεν υπαρχει γυρισμός βεβαια οπως την βρισκει κανεις

• Like 2
Δημοσ.

Να γράψω και τη δική μου άποψη στο φετινό παιχνίδι μια που έγραψα και γω καμιά 100στή games και έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

- Το παιχνίδι έγινε "βαρύ". Δεκτό το ότι μπορεί να έσπαζαν μπάλες σε κάποιο σημείο τα προηγούμενη με όλους τους παίκτες να έχουν την ευελιξία γαζέλας αλλά φέτος με εξαίρεση ελάχιστους παίκτες οι άλλοι είναι απλά irresponsive. 9 στους 10 τους νιώθω στο χέρι μου σαν το Mertesacker. Εν μέρη είναι θετικό αυτό και σε πρώτη φάση μπορεί να φαίνεται πιο ρεαλιστικό αλλά στη πράξη για μένα ρεαλισμός δεν είναι ο Μανωλάς και ο Μπενζεμά να έχουν παρόμοιο χειρισμό. 

- Πολύ θετικό το buff που έπεσε στον "όγκο" των αμυντικών που στα προηγούμενα Fifa έφτυνες αίμα για να κόψεις skilled επιτιθέμενο αλλά πολύ αρνητικό το γεγονός ότι συνδιάστηκε με το nerf των επιθετικών που ανέφερα παραπάνω. Ή buffάρεις την άμυνα ή nerfάρεις την επίθεση σε σχέση με το 16 στο κομμάτι της ατομικής προσπάθειας. ΔΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ γιατί έτσι απλά αφαιρείς την ατομική προσπάθεια.

- Η κυκλοφορία της μπάλας είναι OP. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι πάσες να είναι τόσο εύκολες. (Μη μου αρχίσετε τις μαλακίες για manual πάσες και αρχίδια please). Η μπάλα πάει από τη μία περιοχή στην άλλη απλά πατώντας 5-6 φορές τη κάθετη πάσα στο δίπλα παίκτη.

Γενικά αυτό το τικι-τακα που έχει ερωτευτεί πολύς κόσμος είναι μια μαλακία και μισή γιατί δε περιλαμβάνει ίχνος προσωπικού skill. Ο επιθετικός βλέπει τις κινήσεις που κάνουν οι παίκτες ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η CPU και πατάει "κάθετη" και ο αμυντικός που τις βλέπει επίσης τις ίδιες κινήσεις δε μπορεί να αντιδράσει πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις.

- Το αποτέλεσμα των παραπάνω όταν παίζουν 2 καλοί και έμπειροι παίκτες είναι η μπάλα να φτάνει με ευκολία από τη μία περιοχή στην άλλη και τούμπαλιν και να σταματάει εκεί γιατί η άμυνα είναι OP, η επίθεση είναι ΓΤΠ και το κέντρο του επιτιθέμενου επίσης OP. Τα ματς αυτά θα κριθούν από μισή μαλακία που θα κάνει κάποιος στην άμυνα ή από τραβηγμένα απ'τα μαλλιά μακρυνά σουτ (που δε μπορείς να αμυνθείς) ή από κόρνερ (που επίσης η άμυνα-επίθεση από ένα επίπεδο και άνω είναι random).

Βλέπω ότι ενώ φαινομενικά το εκάναν "πιο δύσκολο" στη πράξη το έκαναν πιο casual friendly σε σχέση με τα προηγούμενα. Πλέον απλά βλέπεις τη λευκή φανέλα που κάνει κίνηση και δίνεις τη μπάλα χωρίς να μπορεί ο άλλος να αντιδράσει. Παλιότερα έπρεπε να τριπλάρεις 1-2 για να δημιουργήσεις ΕΣΥ χώρο στη λευκή φανέλα να κάνει κίνηση και να της δώσεις τη μπάλα και ο άλλος μπορούσε να σε κόψει στη τρίπλα. Το μόνο που μένει είναι να βάλουν και "Quick-Time-Events" και να εμφανίζεται ένα μεγάλο "Τρίγωνο" στη μέση της οθόνης όταν κάποιος κάνει κίνηση και συ απλά να το πατάς και να χαίρεσαι.

Υπόψην, χωρίς κάποιο πρόβλημα τα εφαρμόζω όλα τα παραπάνω και έχω 80% νίκες αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι για την ώρα νιώθω ότι ένα patch είναι απαραίτητο για να πειράξει έστω λίγο μερικά sliders και οι καλοί παίκτες να ανταμειφθούν παραπάνω για το skill τους σε σχέση με τους noobάδες που ξύπνησαν μια μέρα και πατάν Χ και χαίρονται.

Δημοσ.

Παρακαλώ απαντήστε μου,ώστε να ξέρω αν είναι να το πάρω.

Το παιχνίδι τί λέει σαν παιχνίδι;

Τί προβλήματα έχει;

Πώς αλληλεπιδρά η νέα μηχανή γραφικών στο σύνολο με το υπόλοιπο παιχνίδι;

Τα μενού πως είναι;

Οι ήχοι;

Τι bugs έχει;

Το online έχει κόσμο;

Αξίζει για αγορά;

:shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...