Silok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Φίλε μου, αν και πραγματικά καταλαβαίνω το πρόβλημά σου και τον θυμό σου, στην πράξη δεν έχεις δίκιο. Καλώς ή κακώς κάποιοι κανόνες, όπως οι ώρες κοινής ησυχίας, έχουν θεσμοθετηθεί με βάση τον τρόπο ζωής των πολλών και άρα κάποιοι με διαφορετικό ωράριο μοιραία ταλαιπωρούνται. Με εξαίρεση τον extreme δυνατό θόρυβο, όλα τα υπόλοιπα είναι επιτρεπτά τις υπόλοιπες ώρες. Μπορεί εσένα να σε ενοχλεί που ο άλλος μιλάει, γκαρίζει αν προτιμάς, στο τηλέφωνο από το μπαλκόνι του αλλά είναι δικαίωμά του. Μακάρι να καταλάβαινε μετά από συζήτηση και να το σταματούσε. Αλλά αν δεν γουστάρει δεν μπορείς να κάνεις κάτι. (από το post σου δεν φαίνεται να το έχετε συζητήσει το θέμα, εκτός αν εγώ δεν το κατάλαβα) Αυτό είναι και το πρόβλημα αδερφέ,την έννοια της λέξης "δικαίωμα" σαν λαός την έχουμε όχι απλά τεντώσει αλλά ξεχειλώσει. Εγώ όσο κολοσήμα και να έχω στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να μάθει όλη η γειτονιά τα προσωπικά μου.Αυτοί που το κάνουν δεν το κάνουν λόγο κακής λήψης αλλά παριστάνουν τους κλαρινογαμπρούς στη γειτονιά,να δείξουν ότι έχουν κύκλο ρε παιδί μου,ότι με παίρνουν στο κινητό αβέρτα. Έχω κι εγώ τον από πάνω μου έτσι αλλά βρήκα το φάρμακο,όποτε βγαίνει για να μιλήσει και είμαι εκεί ακούει techno σε μή ανθρώπινες εντάσεις,3-4 φορές και μαζεύτηκε. Δυστυχώς όσοι το κάνουν αυτό είναι προδιαγεγραμμένο ότι δεν παίρνουν από λόγια.Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβουν ότι ενοχλούν.Απλά σε ότι κάνουν στη ζωή τους έχουν συνέχεια το στυλάκι "κοιτάξτε με γειτόνισες,ψαράκια τηγανίζω..." Δεν έχουμε τακτ σαν λαός,δεν μας νοιάζει αν ενοχλούμε αρκεί να κάνουμε ότι μας γουστάρει και επικαλούμαστε το "δικαίωμα".Όταν όμως έρθει εκείνη η ρημάδα η ώρα που θα ενοχληθούμε εμείς και ο άλλος έχει το δικαίωμα ξυνίζουμε τα μούτρα μας. Όταν μάθαινα 3d και είχα πήξει να διαβάζω tutorials και να εξασκούμαι τα παιδιά του απέναντι τσιρίζανε στην κυριολεξία.Απορούσα πως βγάζει άνθρωπος τέτοιες συχνότητες.Όταν παρακάλεσα τον πατέρα τους να τα πει να μην τσιρίζουνε τουλάχιστον μόνο που δεν μ'έφαγε. Πέρασαν μερικά χρονάκια και ήρθε η ώρα τα μπουμπούκια του να διαβάσουν για τις εξετάσεις.Έτυχε μία μέρα να ακούω κάπως δυνατά μουσική. Βγήκε στο μπαλκόνι και μου είπε(όχι και τόσο ευγενικά) να κλείσω τη μουσική γιατί τα παιδιά διαβάζουνε. Του είπα ότι τουλάχιστον εκείνη την ημέρα τον γράφω στα τρυφερά μου γιατί όταν του το είχα ζητήσει εγώ έκανε το ίδιο. Αμέσως το θυμήθηκε και μαζεύτηκε κάπως και ζήτησε συγγνώμη.Τότε μόνο χαμήλωσα και ήρθαμε σε επίπεδο που μπορέσαμε να συζητήσουμε και παραδέχτηκε τη μαλακία του και πως ότι μαλακία κάνεις απλά τη λούζεσαι αργότερα. Δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω αλλά τουλάχιστον όταν καταλάβω ότι ενοχλώ απλά δεν το ξανακάνω ενώ θα μπορούσα να επικαλεστώ το "δικαίωμα". 6 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μπα έχει συζητηθεί μέχρι θανάτου, και εκεί πέρα είναι που αρχίζει ο εκνευρισμός. Και δεν το κάνει μονο πρωί, αλλα οποτε του κάτσει. Το πρωί είναι σημαντικό για εμενα γιατί μόλις κοιμηθώ δεν ακούω ούτε κανόνια, αλλα μέχρι να με πάρει ο ύπνος είναι μεγάλο πρόβλημα και όταν του το λες και σου λέει ναι ναι θα κάνω λίγο ησυχία και στο καπάκι τον ακούς να φωνάζει λες και είναι στο γήπεδο, ναι μου βγάζει τον χειρότερο μου εαυτό. http://www.jammer4uk.com/cell-phone-jammer-j220a-p-16.html Ψάξτο λίγο αξίζει. 2
green gordon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Να μαζευτουμε οσοι συμμετεχουμε στο τοπικ να μεινουμε ολοι μαζι καπου. 3
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Να μαζευτουμε οσοι συμμετεχουμε στο τοπικ να μεινουμε ολοι μαζι καπου. Παρότι είμαι κατά της συγκατοίκησης γενικώς, πιστέυω ότι αν βρίσκαμε ένα κτιριακό συγκρότημα όσοι είμαστε εδώ, θα είμασταν τρισευτυχισμένοι. 3
jennyV Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ξεθάβω το topic σήμερα , 2 παρά , μιας και οι φοιτητές του πρώτου είπαν να κάνουν πάρτι. Μπορεί να μην έχουν ενισχυτή όπως οι γύφτοι γείτονες μου, αλλά πάλι ακούγονται εξαιρετικά πολύ. Κάνω υπομονή γιατί είναι Σάββατο κι είχαν ειδοποιήσει κι επιπλέον δεν το κάνουν συχνά, αλλά και πάλι στις 2 το ξημέρωμα και με μουσική υπόκρουση club και μεθυσμένες τσιρίδες δε λέει.Και το χειρότερο, πρέπει να κοιμηθώ στο σαλόνι γιατί στη κρεβατοκάμαρα ο θόρυβος είναι διπλάσιος. Υ.Γ. Για κάποιο λόγο οι δημοσιεύσεις μου εμφανίζονται να γίνονται 2-3 ώρες νωρίτερα απ όταν τις ανεβάζω, όπως και τα μνμ παραμένουν μηδέν. Αλλά είναι 2 παρά ξημερώματα κι εγώ άπειρα ξενερωμένη.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Υ.Γ. Για κάποιο λόγο τα μνμ παραμένουν μηδέν. Ξεχνάς το μπλα μπλα και την ψυχαγωγία γενικότερα οπού τα μηνύματα δεν μετράνε κι αρχίζεις να γράφεις στις κάρτες γραφικών να πάρεις τα πάνω σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Έχουμε τόσο ησυχία που καταντάει βαρετό. Ο επόμενος γείτονας είναι στα 350 μέτρα.
kitharas Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τωρα το καλοκαίρι είναι η χειρότερη σε μας που έχουμε φασαρια
kitharas Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έρχονται και μιλάνε (Σε ώρες μη κοινής ησυχίας ) έξω από το παράθυρό μου. Αν φωνάξω έχω δίκιο ή όχι;;; 1
*nenya* Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έρχονται και μιλάνε (Σε ώρες μη κοινής ησυχίας ) έξω από το παράθυρό μου. Αν φωνάξω έχω δίκιο ή όχι;;;Χωσε μεταλιες την ωρα που μιλανε. Θα το πιασουν το νοημα 1
saleit Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έρχονται και μιλάνε (Σε ώρες μη κοινής ησυχίας ) έξω από το παράθυρό μου. Αν φωνάξω έχω δίκιο ή όχι;;; Το έκανα εικόνα!!!!
l337 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έρχονται και μιλάνε (Σε ώρες μη κοινής ησυχίας ) έξω από το παράθυρό μου. Αν φωνάξω έχω δίκιο ή όχι;;; Προφανώς και όχι. 1
kr0m Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Περί ωρών κοινής ησυχίας : ας με διορθώσει κάποιος εάν σκέφτομαι λάθος, αλλά ώρες κοινής ησυχίας δε θα έπρεπε να είναι όλες οι ώρες της ημέρας;;
l337 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Περί ωρών κοινής ησυχίας : ας με διορθώσει κάποιος εάν σκέφτομαι λάθος, αλλά ώρες κοινής ησυχίας δε θα έπρεπε να είναι όλες οι ώρες της ημέρας;; Προφανώς και όχι. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Περί ωρών κοινής ησυχίας : ας με διορθώσει κάποιος εάν σκέφτομαι λάθος, αλλά ώρες κοινής ησυχίας δε θα έπρεπε να είναι όλες οι ώρες της ημέρας;; Οι ώρες μη κοινής ησυχίας υπάρχουν για να δίνουν την δυνατότητα σε κάποιον να κάνει εργασίες ή κάποια άλλη ενέργεια που απαιτεί λίγο θόρυβο. Δεν σημαίνει σε καμία των περιπτώσεων ότι όταν δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας μπορεί ο καθένας να χτυπήσει τα ηχεία στην διαπασών και να αρχίζει να τραγουδάει. Τότε μπορείς εύκολα να πάρεις το 100. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα