Razgriz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Με revolut μπορείς να λάβεις έμβασμα από τράπεζα με βάση το εύρο, λιρα, δολάρια. Υπάρχει ξεχωριστή επιλογή μέσα στην εφαρμογή και σχετικό iban για ελληνική τράπεζα ή account number για αγγλική τράπεζα. Μετά μετατρέπεις τα ευρο σε λιρες. Στην περίπτωση που χρειαστείς μετρητά το 90% των atm στην Αγγλία δεν σε χρεώνουν τίποτα με τη revolut, δώσε βάση μόνο στο ότι η revolut προσφέρει τις πρώτες 200 λίρες δωρεαν και μετά σε χρεώνει 2% επί της ανάληψης. Δεν θα χρειαστείς μετρητά στην Αγγλία όπως είπε ο φίλος από πάνω με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η Ν26 σου ζητάει να δηλώσεις χαρτιά για το που φορολογεισαι 90 μέρες το αργότερο από όταν κάνεις την εγγραφή. 1
grigoris93 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Razgriz είπε Με revolut μπορείς να λάβεις έμβασμα από τράπεζα με βάση το εύρο, λιρα, δολάρια. Υπάρχει ξεχωριστή επιλογή μέσα στην εφαρμογή και σχετικό iban για ελληνική τράπεζα ή account number για αγγλική τράπεζα. Μετά μετατρέπεις τα ευρο σε λιρες. Στην περίπτωση που χρειαστείς μετρητά το 90% των atm στην Αγγλία δεν σε χρεώνουν τίποτα με τη revolut, δώσε βάση μόνο στο ότι η revolut προσφέρει τις πρώτες 200 λίρες δωρεαν και μετά σε χρεώνει 2% επί της ανάληψης. Δεν θα χρειαστείς μετρητά στην Αγγλία όπως είπε ο φίλος από πάνω με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η Ν26 σου ζητάει να δηλώσεις χαρτιά για το που φορολογεισαι 90 μέρες το αργότερο από όταν κάνεις την εγγραφή. Ναι δεν σκοπεύω να χρησιμοποιώ μετρητά, με τη χρεωστική θα κινούμαι. Εφόσον η χρεωστική της ρεβολουτ έχει μικρότερες κρατήσεις σε σχέση με την αντίστοιχη της Πειραιώς, μάλλον θα χρησιμοποιώ αυτήν. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κανένας πληροφορικος που δουλευει στην Πολωνία?
defacer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 13 minutes ago, stevengreeceGR said: Υπάρχει κανένας πληροφορικος που δουλευει στην Πολωνία? Αν θέλεις κάποια εύκολη πληροφορία, έχω φίλους αυτής της περιγραφής και ίσως μπορώ να βοηθήσω.
wantone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Σε κανενα μηνα αρχιζουν να δινουν παλι βιζες για Καναδα για εργασια 1 χρονου. Μεχρι 35 χρονων και μετα απο κληρωση.
stevengreeceGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, defacer είπε Αν θέλεις κάποια εύκολη πληροφορία, έχω φίλους αυτής της περιγραφής και ίσως μπορώ να βοηθήσω. Έχω θείο που βγάζει αρκετά χρήματα εκει και μου έχει πει πολλά, απλά θέλω να πάρω περισσότερες γνώμες. Πόσα βγάζεις, τι χρειάζονται (lower B2, χαρτί προγραμματισμού κλπ) και τίποτα άλλο tip
snet Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 για Αυστρία ξέρει κάποιος το κόστος ζωής και πόσα σου μένουν από τα μικτά που λέει ένας μισθός;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, snet είπε για Αυστρία ξέρει κάποιος το κόστος ζωής και πόσα σου μένουν από τα μικτά που λέει ένας μισθός; https://www.karriere.at/c/brutto-netto-rechner?gclid=Cj0KCQjwxbzdBRCoARIsACzIK2lmXK6pAzCLXYfkkKtsA3y6x-kfp3UOFP5wXYa7dEEqhR0debPO6BQaAiIOEALw_wcB Το κοστος ζωης δεν ειναι κοινο σε μια χωρα, εκτος αν σε ενδιαφερει το σουπερμαρκετ πχ.
G.h.o.s.t Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχει εδώ και 3 εβδομάδες ήρθα στην Γερμανία με την γυναίκα μου. Έχουμε το εξής πρόβλημα, δεν μπορούμε να γραφτουμε στον δήμο και έτσι δεν μπορούμε να δουλέψω εγώ και η γυναίκα μου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν άτομα που τους δίνεις κάποιο ποσό κάθε μήνα και σε γράφουν αυτή. Ισχύει κάτι τέτοιο και εάν Ναι πώς μπορώ να βρω κάποιο τέτοιο άτομο?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Που μενετε; Κοσμο για να σας γραψει στο σπιτι του θα πρεπει να βρειτε σε κανα γκρουπ με ομογενεις, που θα κοιταξουν να σας εκμεταλλευτουν. Εκτος αν εχετε κανα φιλο-συγγενη που μπορειτε να κανετε ενα "εικονικο" συμβολαιο υπενοικιασης, να κανεις Anmeldung και μετα οταν βρεις δικο σου σπιτι να κανεις στη νεα σου διευθυνση.
G.h.o.s.t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Τις τελευταίες 3 βδομάδες που μένετε; Στους γονείς μου. Άλλα το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να με δηλώσουν ότι κατοικώ σε αυτούς γιατι δεν το δέχεται ο σπιτονοικοκηρις. Και έτσι ήμαστε ακόμα χωρίς δουλειά. 48 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Που μενετε; Κοσμο για να σας γραψει στο σπιτι του θα πρεπει να βρειτε σε κανα γκρουπ με ομογενεις, που θα κοιταξουν να σας εκμεταλλευτουν. Εκτος αν εχετε κανα φιλο-συγγενη που μπορειτε να κανετε ενα "εικονικο" συμβολαιο υπενοικιασης, να κανεις Anmeldung και μετα οταν βρεις δικο σου σπιτι να κανεις στη νεα σου διευθυνση. Έχω την γιαγιά μου που μένει σε σπίτι που της έχει δώσει το κράτος και πληρώνει χαμηλότερο νίκη. Μπορείς να μου πεις πως θα γίνει αυτό που μου λες?
defacer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, G.h.o.s.t said: Καλησπέρα. Έχει εδώ και 3 εβδομάδες ήρθα στην Γερμανία με την γυναίκα μου. Έχουμε το εξής πρόβλημα, δεν μπορούμε να γραφτουμε στον δήμο και έτσι δεν μπορούμε να δουλέψω εγώ και η γυναίκα μου. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν άτομα που τους δίνεις κάποιο ποσό κάθε μήνα και σε γράφουν αυτή. Ισχύει κάτι τέτοιο και εάν Ναι πώς μπορώ να βρω κάποιο τέτοιο άτομο? Πρώτον, γράψου εδώ: https://www.facebook.com/groups/greek.berliners/ (edit: μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν είπες Βερολίνο -- θα υπάρχουν άλλα αντίστοιχα για την πόλη σου) Κάθε τόσο κάποιος ρωτάει πού μπορείς να βρεις anmeldung επί πληρωμή, μπορείς να δεις απαντήσεις σε προηγούμενους ή και να ρωτήσεις ο ίδιος. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις στην πράξη, αλλά προφανώς αφού είναι παράνομο και έχεις τον άλλο ανάγκη καλό είναι να κάνεις τα πλάνα σου για να μην κρατήσει πολύ. 2 hours ago, G.h.o.s.t said: Έχω την γιαγιά μου που μένει σε σπίτι που της έχει δώσει το κράτος και πληρώνει χαμηλότερο νίκη. Μπορείς να μου πεις πως θα γίνει αυτό που μου λες? Δε νομίζω ότι έχει η γιαγιά σου δικαίωμα να το κάνει αυτό στο σπίτι που μένει, ακούγεται τελείως παράλογο. Αλλά δεν ξέρω κιόλας. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από defacer
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε Στους γονείς μου. Άλλα το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να με δηλώσουν ότι κατοικώ σε αυτούς γιατι δεν το δέχεται ο σπιτονοικοκηρις. Και έτσι ήμαστε ακόμα χωρίς δουλειά. Παραξενο το ακουω αυτο, η εταιρια που νοικιαζουμε εμεις σπιτι ηταν πολυ βολικη σε αυτο, οχι για ξενους αλλα σπιτι που νοικιαζουν γονεις για να γραφτουν παιδια. Ιδιωτης σας το νοικιαζει ή ειναι στη μεση εταιρια;;
G.h.o.s.t Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Παραξενο το ακουω αυτο, η εταιρια που νοικιαζουμε εμεις σπιτι ηταν πολυ βολικη σε αυτο, οχι για ξενους αλλα σπιτι που νοικιαζουν γονεις για να γραφτουν παιδια. Ιδιωτης σας το νοικιαζει ή ειναι στη μεση εταιρια;; Δεν το γνωρίζο αυτό, αλλά νομίζω είναι στην μέση και εταιρία. Τώρα προσπαθούμε μέσω της γιαγιάς μου που μένει σε σπίτι που της έχει δώσει το κράτος άλλα δεν βλέπω να γίνεται κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις