Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Simyo έχω και εγώ και όντως είναι αρκετά οικονομική και στα MB, χρησιμοποιεί και το δίκτυο της KPN (ο ΟΤΕ της Ολλανδίας)

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Μένει κανείς η έχει εμπειρία για το Μόναχο?

Πολύ ωραία πόλη, με πολλές ευκαιρίες και βιομηχανίες, αλλά και τα πιο ακριβά ενοίκια στην Γερμανία.

Οι μισθοί είναι υψηλότεροι ,χωρις όμως να αντισταθμίζουν την διαφορά. Προφανώς όμως με μια καλή θέση δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνεις με διαμέρισμα μόνος σου, μιλάμε πάντα για τα ποσά λεφτά θα μπορείς να βάζεις στην άκρη.

Δημοσ.

Πολύ ωραία πόλη, με πολλές ευκαιρίες και βιομηχανίες, αλλά και τα πιο ακριβά ενοίκια στην Γερμανία.

Οι μισθοί είναι υψηλότεροι ,χωρις όμως να αντισταθμίζουν την διαφορά. Προφανώς όμως με μια καλή θέση δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνεις με διαμέρισμα μόνος σου, μιλάμε πάντα για τα ποσά λεφτά θα μπορείς να βάζεις στην άκρη.

Για τι ειδους δουλεια μιλαμε στο Μοναχο;

Εχω ενα πτυχιο μηχανικου αυτοκινητου οποτε κοιταω μηπως μπορω να μπω σε καμια βιομιχανια.Υπαρχει καμια σελιδα που να λεει το κοστος ζωης για εκει?Εκανα μια αναζητηση αλλα οσα εβγαλε ηταν πριν απο 3 χρονια.Λογικα θα εχουν αλλαξει αυτα τα νουμερο μετα απο τοσο καιρο.

Ευχαριστω και τπυς 2 για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Εχω ενα πτυχιο μηχανικου αυτοκινητου οποτε κοιταω μηπως μπορω να μπω σε καμια βιομιχανια.Υπαρχει καμια σελιδα που να λεει το κοστος ζωης για εκει?Εκανα μια αναζητηση αλλα οσα εβγαλε ηταν πριν απο 3 χρονια.Λογικα θα εχουν αλλαξει αυτα τα νουμερο μετα απο τοσο καιρο.

πτυχίο δεν παίζει να χεις γιατί δεν υπάρχει τέτοια σχολή στην Ελλάδα.
Δημοσ.

Γερμανικα;

Δημοσ.

πτυχίο δεν παίζει να χεις γιατί δεν υπάρχει τέτοια σχολή στην Ελλάδα.

Αυτο που ειπε ο νικος!Πηγα 2 χρονια σε επας.

Εννοεί κάποιο δίπλωμα από σχολή δευτεροβάθμιας πχ επαλ ή επας οαεδ

Γερμανικα;

Εχω παρει το B2.Ειμαι καλυμμενος στην γλωσσα
Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο νικος!Πηγα 2 χρονια σε επας.

Εχω παρει το B2.Ειμαι καλυμμενος στην γλωσσα

Ξεκίνα να ψάχνεις για Ausbildung στον κλάδο σου. Η επαγγελματική αποκατάσταση θα γίνει ευκολότερη.

Δεν είσαι καλυμμένος. Συνέχισε για C1 τουλάχιστον.

Κόστος ζωής που ρωτάς είναι σχετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Δημοσ.

Όχι

Γι'αυτό τρώει ζόρια

Και με C2 ζορια θα φας στην αρχη, λιγο η προφορα, λιγο οτι το speaking ειναι αυτο που εχει εξασκηθει το λιγοτερο σε σχεση με reading, writing.

To B2 για αρχη μια χαρα ειναι, στην πορεια αμα μπεις σε γερμανοφωνο περιβαλλον θα βελτιωθεις πολυ σε συντομο χρονο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...