titanforce Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εχω διαβασει για το deliveroo, νομιζω και αυτο ως task-oriented δεν ορίζεται; θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο, στην Αγγλία παιζει σερβιτοριλικι;
bilya Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εχω διαβασει για το deliveroo, νομιζω και αυτο ως task-oriented δεν ορίζεται; θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο, στην Αγγλία παιζει σερβιτοριλικι;για πιο λόγο να μην παιζει??? Εδω δεν βγαίνει εξω ο κόσμος???deliveroo πρέπει να χει καλα λεφτά ειδικα αν είσαι με ποδήλατο.
apple3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 για πιο λόγο να μην παιζει??? Εδω δεν βγαίνει εξω ο κόσμος???deliveroo πρέπει να χει καλα λεφτά ειδικα αν είσαι με ποδήλατο. Έχω ακούσει για 12-14 λίρες την ώρα, αλλά νομίζω 5-6 λίρες από αυτά είναι φιλοδωρήματα. Οπότε αν τα πάρεις. Εξαρτάται απο την πόλη πάντα. Τα περισσότερα delivery εδώ γίνονται με αυτοκίνητο
titanforce Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 για πιο λόγο να μην παιζει??? Εδω δεν βγαίνει εξω ο κόσμος???deliveroo πρέπει να χει καλα λεφτά ειδικα αν είσαι με ποδήλατο.Απλα δεν ηξερα αν ειναι η τυπική φοιτητοδουλεια οπως εδω. Ναι, μαλλον αξιζει. Σιγουρα θα το κοιταξω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Άμα σε πιάνει η βροχή στο ποδήλατο θα ξενερωσεις πολύ γρήγορα. Καλύτερα κάτι indoors
titanforce Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Άμα σε πιάνει η βροχή στο ποδήλατο θα ξενερωσεις πολύ γρήγορα. Καλύτερα κάτι indoors Χαχα εντάξει δεν το εκλεισα απο τωρα, κατσε να παω εκει πρώτα Γενικα, τι αλλες επιλογες υπαρχουν για part-time δουλειες;
Nick Tsakalos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παίδες. Εχει κάποιος εικόνα στις δουλειές greek speaking σε call centre HB/Ρουμανία/Σλοβακία/Τσεχία τι παίζει? Aξίζει τον κόπο γενικά? Αγγλικά έχω fluency άμα χρειαστεί.
Dimitris362 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Πάω Κοπεγχάγη τέλη Αυγούστου. Υπάρχει κανένα group δικτύωσης Ελλήνων FB/real life?
vaz19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας! μπαινω τωρα 3ο έτος στην σχολη μου και θα με ενδιέφερε μετα μιας και ειναι και η κοπελα μου το λονδινο να μετακομίσω και εγω εκει! Το μονο που με φοβίζει ειναι η γλώσσα γιατι ενω διαβαζω μεχρι και επιστημονικά άρθρα λόγω της αποχής μου απο την αγγλική γλωσσα σε έναν επίσημο διάλογο οπως πχ μια συνέντευξη δεν με βλεπω καλα! Τι έχετε να μου προτείνετε ;
aposporis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας! μπαινω τωρα 3ο έτος στην σχολη μου και θα με ενδιέφερε μετα μιας και ειναι και η κοπελα μου το λονδινο να μετακομίσω και εγω εκει! Το μονο που με φοβίζει ειναι η γλώσσα γιατι ενω διαβαζω μεχρι και επιστημονικά άρθρα λόγω της αποχής μου απο την αγγλική γλωσσα σε έναν επίσημο διάλογο οπως πχ μια συνέντευξη δεν με βλεπω καλα! Τι έχετε να μου προτείνετε ; Τίποτα. Απλά πήγαινε. Μια το super market, μια τα starbucks, σε 2 εβδομάδες θα ονειρεύεσαι στα αγγλικά. Η καθημερινή τριβή είναι θα αρκετή. 1
vaz19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τίποτα. Απλά πήγαινε. Μια το super market, μια τα starbucks, σε 2 εβδομάδες θα ονειρεύεσαι στα αγγλικά. Η καθημερινή τριβή είναι θα αρκετή. Αυτο το σκέφτηκα απλα το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να εχω το περιθώριο απο οικονομικής πλευράς να μείνω στο λονδινο άνεργος για πολυ καιρο
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Επίσης μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα του δήμου που είναι για αλλοδαπούς (English for Speakers of Other Languages) και είναι και αρκετά οικονομικά.
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας! μπαινω τωρα 3ο έτος στην σχολη μου και θα με ενδιέφερε μετα μιας και ειναι και η κοπελα μου το λονδινο να μετακομίσω και εγω εκει! Το μονο που με φοβίζει ειναι η γλώσσα γιατι ενω διαβαζω μεχρι και επιστημονικά άρθρα λόγω της αποχής μου απο την αγγλική γλωσσα σε έναν επίσημο διάλογο οπως πχ μια συνέντευξη δεν με βλεπω καλα! Τι έχετε να μου προτείνετε ; Αν η σχολή σου έχει κάποιο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών (Erasmus, IFMSA, AIESEC κτλ), πήγαινε εθελοντικά να βοηθάς τους ξένους που έρχονται και τάραξέ τους στην κουβέντα. Και καλά θα περάσεις και θα λυθεί η γλώσσα σου. 1
vaz19 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αν η σχολή σου έχει κάποιο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών (Erasmus, IFMSA, AIESEC κτλ), πήγαινε εθελοντικά να βοηθάς τους ξένους που έρχονται και τάραξέ τους στην κουβέντα. Και καλά θα περάσεις και θα λυθεί η γλώσσα σου. βρίσκομαι στον τομέα της αθλητικής επιστήμης! Γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει κατάλληλη θέση στο AIESEC?
manic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Πάω Κοπεγχάγη τέλη Αυγούστου. Υπάρχει κανένα group δικτύωσης Ελλήνων FB/real life? @FB Dtu greek fellows Greek students denmark Greek union denmark @real life Δεν ξερω κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις