Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει για το deliveroo, νομιζω και αυτο ως task-oriented δεν ορίζεται; θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο, στην Αγγλία παιζει σερβιτοριλικι;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω διαβασει για το deliveroo, νομιζω και αυτο ως task-oriented δεν ορίζεται; θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο, στην Αγγλία παιζει σερβιτοριλικι;

για πιο λόγο να μην παιζει??? Εδω δεν βγαίνει εξω ο κόσμος???deliveroo πρέπει να χει καλα λεφτά ειδικα αν είσαι με ποδήλατο.
Δημοσ.

για πιο λόγο να μην παιζει??? Εδω δεν βγαίνει εξω ο κόσμος???deliveroo πρέπει να χει καλα λεφτά ειδικα αν είσαι με ποδήλατο.

Έχω ακούσει για 12-14 λίρες την ώρα, αλλά νομίζω 5-6 λίρες από αυτά είναι φιλοδωρήματα. Οπότε αν τα πάρεις. Εξαρτάται απο την πόλη πάντα. Τα περισσότερα delivery εδώ γίνονται με αυτοκίνητο

Δημοσ.

Απλα δεν ηξερα αν ειναι η τυπική φοιτητοδουλεια οπως εδω. Ναι, μαλλον αξιζει. Σιγουρα θα το κοιταξω.
Δημοσ.

Άμα σε πιάνει η βροχή στο ποδήλατο θα ξενερωσεις πολύ γρήγορα. Καλύτερα κάτι indoors

Χαχα εντάξει δεν το εκλεισα απο τωρα, κατσε να παω εκει πρώτα :P Γενικα, τι αλλες επιλογες υπαρχουν για part-time δουλειες;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Εχει κάποιος εικόνα στις δουλειές greek speaking σε call centre HB/Ρουμανία/Σλοβακία/Τσεχία τι παίζει? Aξίζει τον κόπο γενικά? Αγγλικά έχω fluency άμα χρειαστεί.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! μπαινω τωρα 3ο έτος στην σχολη μου και θα με ενδιέφερε μετα μιας και ειναι και η κοπελα μου το λονδινο να μετακομίσω και εγω εκει! Το μονο που με φοβίζει ειναι η γλώσσα γιατι ενω διαβαζω μεχρι και επιστημονικά άρθρα λόγω της αποχής μου απο την αγγλική γλωσσα σε έναν επίσημο διάλογο οπως πχ μια συνέντευξη δεν με βλεπω καλα! Τι έχετε να μου προτείνετε ;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! μπαινω τωρα 3ο έτος στην σχολη μου και θα με ενδιέφερε μετα μιας και ειναι και η κοπελα μου το λονδινο να μετακομίσω και εγω εκει! Το μονο που με φοβίζει ειναι η γλώσσα γιατι ενω διαβαζω μεχρι και επιστημονικά άρθρα λόγω της αποχής μου απο την αγγλική γλωσσα σε έναν επίσημο διάλογο οπως πχ μια συνέντευξη δεν με βλεπω καλα! Τι έχετε να μου προτείνετε ;

Τίποτα. Απλά πήγαινε. Μια το super market, μια τα starbucks, σε 2 εβδομάδες θα ονειρεύεσαι στα αγγλικά.

Η καθημερινή τριβή είναι θα αρκετή.

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα. Απλά πήγαινε. Μια το super market, μια τα starbucks, σε 2 εβδομάδες θα ονειρεύεσαι στα αγγλικά.

Η καθημερινή τριβή είναι θα αρκετή.

Αυτο το σκέφτηκα απλα το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να εχω το περιθώριο απο οικονομικής πλευράς να μείνω στο λονδινο άνεργος για πολυ καιρο
Δημοσ.

Αν η σχολή σου έχει κάποιο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών (Erasmus, IFMSA, AIESEC κτλ), πήγαινε εθελοντικά να βοηθάς τους ξένους που έρχονται και τάραξέ τους στην κουβέντα. Και καλά θα περάσεις και θα λυθεί η γλώσσα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν η σχολή σου έχει κάποιο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών (Erasmus, IFMSA, AIESEC κτλ), πήγαινε εθελοντικά να βοηθάς τους ξένους που έρχονται και τάραξέ τους στην κουβέντα. Και καλά θα περάσεις και θα λυθεί η γλώσσα σου.

βρίσκομαι στον τομέα της αθλητικής επιστήμης! Γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει κατάλληλη θέση στο AIESEC?
Δημοσ.

Πάω Κοπεγχάγη τέλη Αυγούστου. Υπάρχει κανένα group δικτύωσης Ελλήνων FB/real life?

@FB

Dtu greek fellows

Greek students denmark

Greek union denmark

@real life

Δεν ξερω κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...