Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Billie13 είπε

Μια ερώτηση παίδες,πώς μπορώ να περάσω αρχείο nsp πάνω από 4.5 gb στην sd που είναι σε fat32?

Ftp οπως filezilla π.χ.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια βοήθεια. Προσπαθώ να βάλω το sys-tweak.
Έχω deepsea με ams 1.2.5.
Εδώ είναι το πρόβλημα, επειδή στο github του, το atmosphere αναφέρεται 0,19,0 κλπ.
Μάλλον κατεβάζω λάθος έκδοση.

Έκανα μια δοκιμή αλλά δε μπουτάρει καθόλου
εκτός και αν σβήσω τον φάκελο του sys-tweak (atmosphere/contents/00FF747765616BFF)
τι έχω καταλάβει λάθος;

Επεξ/σία από jeep13
Δημοσ.

Πέρασα τελευταία έκδοση atmosphere, τελευταία sigpatches όλα κομπλέ, με την τελευταία έκδοση του tinfoil (13) έχω πρόβλημα στο να δει τον φάκελο usbfs όπου βρίσκονται τα nsp αρχεία μου ώστε να τα εγκαταστήσω. Για κάποιο λόγο ειναι κενός. Με το tinfoil 12,1  και το sxos δεν είχα τέτοια θέματα. Υπάρχουν κάπου παλαιότερες εκδόσεις του tinfoil; Μόνο την 13 βρίσκω. 

Δημοσ.
Στις 8/2/2022 στις 1:04 ΠΜ, Billie13 είπε

Μια ερώτηση παίδες,πώς μπορώ να περάσω αρχείο nsp πάνω από 4.5 gb στην sd που είναι σε fat32?

Δεν μπορείς. Είναι περιορισμός του fat32. Να το κανείς install μέσω usb με το awoo.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, πρώτο ποστ μετά από καιρό που διαβάζω διάφορα εδώ. Έχω κάποιες γενικές ερωτήσεις για custom firmware του switch.

1) Αν βρω μεταχειρισμένο V1 (που απ'όσο το καταλαβαίνω φαίνεται από το serial number), μπορώ να εγκαταστήσω CFW ότι έκδοση και να έχει πάνω του δικού του official λογισμικού;

2) Για τα πιο νέα μοντέλα που θέλουν "τσιπάρισμα" υπάρχει μαγαζί / κάποιος να το κάνει; 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. 

Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το GAME controller του nvidia shield στο switch? 

Και αν ναι, με τι τρόπο μπορεί να γίνει; 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Galteo67 είπε

Παιδιά καλησπέρα. 

Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το GAME controller του nvidia shield στο switch? 

Και αν ναι, με τι τρόπο μπορεί να γίνει; 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

Δεν μπορείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, simaras είπε

Δεν μπορείς. 

Στο homebrew store έχει το mission control αν θυμάμαι καλά που νομίζω συνδέει οποιοδήποτε Bluetooth wireless χειριστήριο. Μια φορά του ps4 δούλεψε. Δεν γνωρίζω για το shield.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, prefuse είπε

Στο homebrew store έχει το mission control αν θυμάμαι καλά που νομίζω παίζει συνδέει οποιοδήποτε Bluetooth wireless χειριστήριο. Μια φορά του ps4 δούλεψε. Δεν γνωρίζω για το shield.

Ομολογώ οτι δεν το γνωριζα.

Δημοσ.
Στις 13/2/2022 στις 11:05 ΜΜ, prefuse είπε

Στο homebrew store έχει το mission control αν θυμάμαι καλά που νομίζω συνδέει οποιοδήποτε Bluetooth wireless χειριστήριο. Μια φορά του ps4 δούλεψε. Δεν γνωρίζω για το shield.

Καλησπέρα αν γίνεται μου δίνεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το mission control. 

Τί ακριβώς ειναι; 

Και αν υπάρχει κάποιο λινκ να το αγοράσω. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σου. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Galteo67 είπε

Καλησπέρα αν γίνεται μου δίνεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το mission control. 

Τί ακριβώς ειναι; 

Και αν υπάρχει κάποιο λινκ να το αγοράσω. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σου. 

Ορίστε

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους .έχω ένα switch με το τελευταίο atmosphere.θελω να ρωτήσω πως μπορώ να έχω dual boot .θέλω να παίζω online rocket league βασικά.δλδ να φαίνομαι ofw και μόλις τελειώνω να το γυρνάω σε cfw .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερa ο μικρος καταλαθος ελεισε το switch και οταν πατησα το power on  το switch μπηκε σε ofw  ξερει καπιος πως μπορω να ξαναμπω στο atmosphere ?

Επεξ/σία από κπαο
Δημοσ.
Στις 28/2/2022 στις 7:51 ΜΜ, Mexmet8 είπε

Καλησπέρα σε όλους .έχω ένα switch με το τελευταίο atmosphere.θελω να ρωτήσω πως μπορώ να έχω dual boot .θέλω να παίζω online rocket league βασικά.δλδ να φαίνομαι ofw και μόλις τελειώνω να το γυρνάω σε cfw .

The Ultimate Noob Guide for Hacking your Nintendo Switch — Homebrew Guide documentation
  Μελετησε αυτό και ειδικά το κομμάτι για το Hekate. Ξεκινας το switch με αυτό και επιλέγεις εαν θα bootάρεις σε OFW , CFW ή CFW με emuMMC. 

Υ.Γ: Releases · CTCaer/hekate · GitHub
Y.Γ2: GitHub - HamletDuFromage/aio-switch-updater: Update your CFW, sigpatches, cheat codes, firmwares and more directly from your Nintendo Switch! 

59 λεπτά πριν, κπαο είπε

καλησπερa ο μικρος καταλαθος ελεισε το switch και οταν πατησα το power on  το switch μπηκε σε ofw  ξερει καπιος πως μπορω να ξαναμπω στο atmosphere ?

The Ultimate Noob Guide for Hacking your Nintendo Switch — Homebrew Guide documentation

Απο τους πιο αναλυτικους οδηγούς ,για να καταλάβεις το πως ,αλλα και τι συμβαίνει οταν χακάρεις ενα NSW. Έτσι θα μπορείς καθε φορά να λύνεις πιο εύκολα τα προβληματα σου.
Παμε λοιπόν....

Entering RCM - NH Switch Guide (nh-server.github.io)

Releases · eliboa/TegraRcmGUI · GitHub

Χρειαζεσαι ένα jig ,για να μπεις σε RCM mode και το TEGRARcmGUI.  Aνάλογα με το πως έχει χακαριστεί h κονσόλα σου, "σπρώχνεις" στο switch, το κατάλληλο payload (Hekate ή Fusee κτλ).
Μελέτησε και έχε υπομονή. Tα links που σου παρεθεσα και reddit/youtube are your friends.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...