Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεράστια απογοήτευση τεράστια λυπάμαι πραγματικά γτ μεγάλωσα με αυτή τη σειρά 

Όλα λάθος όλα 

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 1
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, archer100 said:

Το μεγαλο προβλημα των τελευταιων επεισοδιων ηταν οτι εβαλαν την ομαδα να παιξει με τη Μπαρτσελονα (Night King) να την νικησει και στη συνεχεια να παιξει με τον Απολλωνα Σμυρνης, δηλαδη την Σερσει, που μοιαζει κατσαριδα μπροστα του

ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσβολή για τον Aπόλλωνα Σμύρνης.

Τσάμπα ο στρατός που έκανε τόσα χλμ, η Dany με τον Drogon έβγαλαν μόνοι τους όλο το King's Landing, δεν χρειαζόταν κανείς άλλος. Αν ζούσε ο Rhaegal απλά θα γινόταν στο μισό χρόνο, καμμία διαφορά από πλευράς δυσκολίας. Απλά απογοήτευση...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν έχουν άδικο τελικά όσοι κράζουν τους δύο παραγωγούς. Ανελέητο παγκόσμιο κράξιμο γενικά κ στο Twitter.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, moumos είπε

Δεν έχουν άδικο τελικά όσοι κράζουν τους δύο παραγωγούς. Ανελέητο παγκόσμιο κράξιμο γενικά κ στο Twitter.

Αδερφέ δεν μπορώ να κοιμηθώ απ τα νεύρα μου θέλω να μπω παντού κ να τους κράξω 

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, αν ήμουν

Spoiler

η Lena Headey θα τους ζητούσα τον λόγο με αυτά που έγραψαν για τον ρόλο της στα τελευταία 2 επεισόδια. Πραγματικά ο μεγαλύτερος κακός της σειράς, στεκόταν επί 1 ώρα σε ένα μπαλκόνι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Σε προδιέθετε ότι κάτι έχει ετοιμάσει, κι όμως δεν έκανε απολύτως τίποτα και πέθανε κλαίγοντας! Τι άλλο να πούμε πλέον..

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Sad 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

3ο επεισόδιο θα λέτε και θα κλαίτε. 😛

Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Mε έναν δράκο όλα είναι πιό εύκολα....δεν κολλάει πουθενά....που να είχε 2 και 3 δηλαδή....

Mission fast track GoT ending...

Και πιό είναι και το ηθικό δίδαγμα για να τρολάρω και λίγο εδώ που φτάσαμε...δηλαδή πάει για θρόνο ένας "κουμουνιστής" που κλασικά δεν θέλει να κυβερνήσει ενώ αρέσκετε να μαζεύει και να ενώνει κόσμο και να κάνει "μάχες" κατά της εξουσίας αντ΄ αυτού ? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι διαρροές και το μάπα σενάριο αλλά η σκηνοθεσία μου φάνηκε εκπληκτική και εμένα με αποζημίωσε σε βαθμό που δεν με πειράζει πια το ότι πάνε όπως-όπως να κλείσουνε τη σειρά. Και οι ερμηνείες πολύ καλές, οι ηθοποιοί φοβερά εκφραστικοί. Το επεισόδιο ήταν γεμάτο αντιθέσεις χαρακτήρων και συναισθηματικές από τα πρώτα λεπτά. Βλέπουμε τους ήρωες ευάλωτους, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. 9/10 άνετα αν βγάλουμε το σενάριο απ' έξω.

Spoiler

Ε, κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί το επεισόδιο για την τιμή των όπλων.

Είχε και σκηνή matrix με το not like this, μια χαρά

spacer.png

Επεξ/σία από Philippe
  • Like 2
Δημοσ.

Προφανώς επιβεβαιώνονται όλα. Έχω την αίσθηση ότι το πρόβλημα δεν είναι το πώς τελειώνει η ιστορία (προσωπικά μου αρέσει αυτή η εξέλιξη), αλλά ο τρόπος που αποδίδεται στην οθόνη σε συνδυασμό με τον ελάχιστο τηλεοπτικό χρόνο μέσα στον οποίο διαδραματίζεται.

• Like 2
Δημοσ.

Ένα αναμενόμενο επεισόδιο με μάχη, γραφικά, δράση. Η σκηνοθεσία ειναι εξαιρετική, η μουσική το ίδιο. 

Υπάρχουν πράγματα που δε μου αρέσουν στην εξέλιξη της ιστορίας και στο τέλος κάποιων ηρώων, χωρις να σημαίνει ότι χαλάνε τη ποιότητα της σειράς, κατά την άποψή μου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER 5oυ.

Spoiler
Spoiler

Η σειρά μας έχει συνηθίσει να πληρώνεται η υπεροψία και να έχουμε νέμεσις. Παρόλαυτα το τέλος της Σερσει το περίμενα πιο σκληρό, εφόσον τελικά έχασε τη μάχη. Ένας χαρακτήρας που έκανε τόσα εγκλήματα δε μπορεί να φύγει με τόσο "απλό" τρόπο και εδω διαφωνω.

Κατά τα άλλα, αποδείχθηκε πως ο μεγάλος δράκος ειναι η Νταινέρης και οι 3 μικροί, αυτοί που είχε. Ένας δράκος, ο οποίος πολύ πιθανόν θα βρει ένα τέλος, διότι έφτασε και αυτός σε ύβρη και ξεπέρασε κατά πολύ τον στόχο της. 7 σεζόν το πάει προς τα εκει η σειρά και ειναι λογικο αφού η Νταινέρης ειναι εκ των πολύ σημαντικων χαρακτήρων

Όσο για τον Σνόου, επειδή κάποιος αναφέρθηκε σε κουμουνισμό :P Κάνει μπαμ οτι το πάνε προς μια δημοκρατική λύση.

@kirileman ψιλοδιαφωνώ στο θέμα με τη σημαντικότητα των χαρακτήρων. Νομίζω οτι δεν ειναι μονο αυτή η τριάδα. Η Άρυα, ή ο Τζέιμι ειναι δευτερεύοντες; 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...