Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Απλά ενημερώνω και εδώ το νήμα, ότι μετά απο αιτηση φυγής Watt Volt, η μόνη κίνηση ήταν να στείλουν ενα SMS. 

απο τη στιγμή που έκανες καταγγελία η μόνη επικοινωνία πρέπει να είναι γραπτώς, να αποφύγεις τα τηλεφωνήματα

• Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

όχι , για το MasterBlaster αναφερόμουν που πέταξε απλά τη μπόμπα και έφυγε ! τι να εννοεί ο ποιητής ?

πάω εκκλησία με σχολική τσάντα να γεμισω κεριά με 10 λεπτά

Σόρρυ παιδιά...θα αλλάξουν σύντομα και της ΔΕΗ. Αυτό ξέρω. Λογικό δεν είναι; Αγοράζεις κάτι 250 και το πουλάς 95? Γίνεται; Δεν γίνεται...αρχές επόμενης εβδομάδας υποθέτω :)

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MasterBlaster είπε

Σόρρυ παιδιά...θα αλλάξουν σύντομα και της ΔΕΗ. Αυτό ξέρω. Λογικό δεν είναι; Αγοράζεις κάτι 250 και το πουλάς 95? Γίνεται; Δεν γίνεται...αρχές επόμενης εβδομάδας υποθέτω :)

τώρα το έθεσες πιο κομψά 😁

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Καλα αυτο το υποθετουμε εδω και κανενα 1,5 μηνα ρε master και το ειχα ξαναγραψει.Νομιζαμε ξερεις κατι και λεω καλα μλκς ειναι και δεν μας λεει.:D

Λογικο να γινουν αλλαγες σε ολα.Και πολυ αργησαν βασικα.Αλλα δεν τους νοιαζει και να μπαινουν απο μεσα δεν θα τα πληρωσουν αυτοι.Εμεις θα τα πληρωσουμε παλι.

Τελοσπαντων ληξη συναγερμου.

1 ώρα πριν, korakios είπε

ναι , βασικά δε θα έπρεπε να το πει καν

Ενταξει μια εκτιμηση εκανε απλα το ειπε σαν: Τρεξτε να κρυφτειτε πεφτει κομητης.:lol:

Μακαρι να γινοταν δηλαδη και να μην ελεγε τιποτα ακομη κι αν το ηξερε.Για να μην μεινει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Τελοσπαντων ληξη συναγερμου.

άσε να βαράει ο συναγερμός , καλό είναι να βιαστούν και οι υπόλοιποι που το σκέφτονται λες και θα αλλάξουν πλανήτη

• Like 3
Δημοσ.

άσχετο περι Volterra , μια χαρά μου έστειλε μήνυμα για καταχώρηση , αλλά δεν το διάβασα σωστά και τελικά την καταχωρείς σε άλλη σελίδα , όχι στο myvolterra

έναντι θα φάω ο νιούμπης :(

2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Πέτυχαν τον στόχο τους. Μάζεψαν μερικούς πίσω και τώρα, ας αναιβασουμε.... 

μάλλον για να μην πέσει λουκέτο περισσότερο . Μακάρι να αυξήσει τις τιμές και να κοπούνε γενικότερα όλες οι επιδοτήσεις . Ότι τώρα "κερδίζουμε" το χάνουμε τουλάχιστον επι δύο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

άσε να βαράει ο συναγερμός , καλό είναι να βιαστούν και οι υπόλοιποι που το σκέφτονται λες και θα αλλάξουν πλανήτη

Σειρηνες πολεμου βαρανε εδω και καιρο.Το συγκεκριμενο μια βομβιτσα ηταν.:P

2 λεπτά πριν, korakios είπε

άσχετο περι Volterra , μια χαρά μου έστειλε μήνυμα για καταχώρηση , αλλά δεν το διάβασα σωστά και τελικά την καταχωρείς σε άλλη σελίδα , όχι στο myvolterra

έναντι θα φάω ο νιούμπης :(

Γιατι που κανεις την καταχωρηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Μια γενικού περιεχομένου ερώτηση.

Συμφέρει αυτή την εποχή κάποιο πρόγραμμα με ΟΤΣ, ή συμφέρουν μόνο τα προγράμματα με fixed τιμή;

1 ώρα πριν, MasterBlaster είπε

59 λεπτά πριν, korakios είπε

τώρα το έθεσες πιο κομψά 😁

Εάν έχεις συμβόλαιο μπορούν να το αλλάξουν, για αυτό υποτίθεται επιλέγεις fixed τιμη;

Επεξ/σία από aphalax
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

Πάντως αν τυχών αλλάξει κάτι , προς το παρών το σταθερό της Volterra είναι μια χαρά με 0,12 και 9 πάγιο

Το έχεις λάθος στο excel 0.16

Kαι το Only Business Plus διόρθωσε, 2 χρόνια δέσμευση.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το έχεις λάθος στο excel 0.16

0,16 είναι η αρχική , την έκπτωση τη βάζω μετά λόγω περίπτωσης ΚΟΤ

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Kαι το Only Business διόρθωσε, 2 χρόνια δέσμευση.

σωστός :)

15 λεπτά πριν, aphalax είπε

Συμφέρει αυτή την εποχή κάποιο πρόγραμμα με ΟΤΣ, ή συμφέρουν μόνο τα προγράμματα με fixed τιμή;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x0pz1zuXPTSEv7yuj-oqxlfh_cFnMkrJTGb4gNFH3u0/edit?usp=sharing

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/

16 λεπτά πριν, aphalax είπε

Εάν έχεις συμβόλαιο μπορούν να το αλλάξουν, για αυτό υποτίθεται επιλέγεις fixed τιμη;

όχι , λόγω χοντρικής επιλέγεις fixed . Ανεβαίνει η χοντρική και φτάνει >0,20 με τυχών επιδοτήσεις , σε fixed παραμένει σταθερό

Με δέσμευση ή όχι ο πάροχος έχει το δκαίωμα σε 6 μήνες να αλλάξει τιμές (με δικαίωμα αποχώρησης φυσικά) .

Σε ποιο είσαι ?

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Γιατι που κανεις την καταχωρηση?

https://www.volterra.gr/eksyphrethsh/vale-metrisi-form/

τελικά εγώ έκανα την πατάτα , μπορούσα να βάλω αλλά ψάρωσα γιατι στο "my volterra"

https://volterramou.intelen.com/login

μου έδειχνε 22/11/2021

431407163_.png.822e9220150639a07bf5d4de528424fb.png

και δε δοκίμασα να πατήσω

μου φαίνεται οτι όταν έκανα λογαριασμό δεν μπορούσες να πατήσεις καν στα πεδία .

τεσπα , καινούρια κόλπα , πάνω που έμαθα το app της ζενιθ , μετά nrg , τώρα αυτό , σε <6 μήνες άλλο , καταλαβαίνεις 😁

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, korakios είπε

τεσπα , καινούρια κόλπα , πάνω που έμαθα το app της ζενιθ , μετά nrg , τώρα αυτό , σε <6 μήνες άλλο , καταλαβαίνεις 😁

Με τοσα που παλευουμε λογικο να μπερδευτεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...