Pinball1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω προσωποποιημένη κάρτα η οποία είναι πάντα φορτισμένη και μια φορά ενώ είχα διαθέσιμο υπόλοιπο εισιτηρίων, όταν πήγαινα να μπω στον σταθμό μου έβγαζε μήνυμα λάθους με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν οι μπάρες. Αναγκάστηκα να κάνω τον γύρω του σταθμού και να πάω στις μπάρες της άλλης εισόδου οι οποίες άνοιξαν κανονικά! Χθες έπαθα ξανά το ίδιο ενώ πήγαινα να βγω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγω από τον σταθμό... Ένας γνωστός μου είπε ότι έπαθε κι αυτός το ίδιο πριν μερικές μέρες, είχε φορτισμένη κάρτα αλλά οι μπάρες δεν άνοιγαν. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Kosmas70 1
alan2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενω εχω ενεργοποιησει την προσωποποιημενη καρτα απο το ιδικα, οταν παω να τη φορτισω με επιδότηση (ανεργος), καθώς έληξε πριν 2 μερες μου βγαζει δεν βρέθηκε προϊόν επιδοτησης ελεγξτε το κουπόνι σας. Το δοκιμασα σε 2-3 μηχανήματα. Οι μπαρες δεν ανοιγουν Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από alan2
chsam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, alan2 είπε Ενω εχω ενεργοποιησει την προσωποποιημενη καρτα απο το ιδικα, οταν παω να τη φορτισω με επιδότηση (ανεργος), καθώς έληξε πριν 2 μερες μου βγαζει δεν βρέθηκε προϊόν επιδοτησης ελεγξτε το κουπόνι σας. Το δοκιμασα σε 2-3 μηχανήματα. Οι μπαρες δεν ανοιγουν 1.Στην σελιδα της ΗΔΙΚΑ την εμφανιζει ως ενεργοποιημενη για ανεργους; 2.Το δελτιο ανεργιας ειναι ενεργο;
alan2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, chsam είπε 1.Στην σελιδα της ΗΔΙΚΑ την εμφανιζει ως ενεργοποιημενη για ανεργους; 2.Το δελτιο ανεργιας ειναι ενεργο; 1. 2 ναι ισχυουν τα ελεγξα σημερα
chsam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, alan2 είπε 1. 2 ναι ισχυουν τα ελεγξα σημερα Τοτε πηγαινε σε ενα εκδοτηριο μηπως εχει θεμα η καρτα.(Καπου ειχε ειπωθει οτι καλο ειναι να "κοιταει" μια συγκεκριμενη πλευρα προς το μηχανημα, δοκιμασες κ τις δυο οψεις της καρτας προς το μηχανημα;)
alan2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2019 στις 4:06 ΜΜ, chsam είπε Τοτε πηγαινε σε ενα εκδοτηριο μηπως εχει θεμα η καρτα.(Καπου ειχε ειπωθει οτι καλο ειναι να "κοιταει" μια συγκεκριμενη πλευρα προς το μηχανημα, δοκιμασες κ τις δυο οψεις της καρτας προς το μηχανημα;) Ευχαριστώ για την απάντηση, αύριο θα πάω να ρωτήσω σε εκδοτηριο κ να δοκιμάσω από την άλλη πλευρά τη κάρτα. Edit: πηγα χθες και μου περασε την επιδοτηση με τη πρωτη.φαινεται οτι το συστημα του οασα θελει καποιες ωρες να ενημερωθει απο την εφαρμογη του ιδικα Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από alan2
chsam Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μπορούμε να αλλάξουμε το πιν της κάρτας? Οχι, αν το ξεχασες εκδιδεις καινουρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 ξερει κανεις αν την athena card την ειχα βγαλει λογο ανεργιας μπορω να την φορτισω με κανονικα χρηματα?
Μάκαρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μια ερωτηση. Ειχα καιρο να χρησιμοποιησω ΜΜΜ. Πριν μερικες μερες που χρειαστηκε να παρω μετρο, πηγα να φορτισω την καρτα (απροσωπη) και εβγαζε μονο το "ηλεκτρονικο πορτοφολι" ως επιλογη. Σε αυτο ας πουμε βαζω 20 ευρω και καθε φορα που χτυπαω την καρτα χρεωνει το 1.40 που κοστιζει το εισιτηριο ?
chsam Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Μια ερωτηση. Ειχα καιρο να χρησιμοποιησω ΜΜΜ. Πριν μερικες μερες που χρειαστηκε να παρω μετρο, πηγα να φορτισω την καρτα (απροσωπη) και εβγαζε μονο το "ηλεκτρονικο πορτοφολι" ως επιλογη. Σε αυτο ας πουμε βαζω 20 ευρω και καθε φορα που χτυπαω την καρτα χρεωνει το 1.40 που κοστιζει το εισιτηριο ? Ναι 1 ώρα πριν, Simon_says είπε ξερει κανεις αν την athena card την ειχα βγαλει λογο ανεργιας μπορω να την φορτισω με κανονικα χρηματα? Φυσικα. 1
Haris1977 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Ξερει κανεις αν πχ πιασεις δουλεια, η καρτα athenacard για ανεργους «μπλοκαρεται» αυτοματα με καποιο τροπο μετα απο καποιο διαστημα; Ή θα πρεπει εγω να αλλαξω το κομιστρο μου (πχ απο δωρεαν σε μηνιαιο πχ εισητηριο;)
chsam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, Haris1977 είπε Ξερει κανεις αν πχ πιασεις δουλεια, η καρτα athenacard για ανεργους «μπλοκαρεται» αυτοματα με καποιο τροπο μετα απο καποιο διαστημα; Ή θα πρεπει εγω να αλλαξω το κομιστρο μου (πχ απο δωρεαν σε μηνιαιο πχ εισητηριο;) Ναι χανεται η δυνατοτητα επιδοτησης ανεργου, αλλα οχι και πολυ αμεσα.Φιλος επιασε δουλεια τον νοεμβρη και την φορτιζε σαν ανεργου για κανα τριμηνο περιπου.
Haris1977 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Άρα την αφήνω να "λήξει" από μόνη της. Ευχαριστώ
@ngelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Έχω μαθητική athena card και βγάζω με έκπτωση μηνιαίο εισιτήριο. Ξέρω ότι ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου. Αν την φορτίσω τώρα με την έκπτωση για έναν μήνα (δηλαδή μέχρι 18 Ιουλίου) θα μπορώ να την χρησιμοποιώ μέχρι τότε ή στις 30 Ιουνίου θα σταματήσει να λειτουργεί;
lek88 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2019 στις 9:19 ΜΜ, chsam είπε Ναι χανεται η δυνατοτητα επιδοτησης ανεργου, αλλα οχι και πολυ αμεσα.Φιλος επιασε δουλεια τον νοεμβρη και την φορτιζε σαν ανεργου για κανα τριμηνο περιπου. Ισχύει αυτό. Εγώ έπιασα δουλειά και μετά από 3 μήνες σταμάτησε το δωρεάν κόμιστρο για ανέργους. Είχα πιάσει δουλειά και την "φορτιζα" ως άνεργη. Αφού υπήρχε αυτή η δυνατότητα why not? Στις 16/6/2019 στις 10:20 ΜΜ, Haris1977 είπε Άρα την αφήνω να "λήξει" από μόνη της. Ευχαριστώ Ακριβώς. Και όταν δεις μετά από κάποιο διάστημα ότι δεν μπαίνει το δωρεάν κόμιστρο, της βάζεις εισητηρια κανονικά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από lek88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα