Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imgema είπε

Στον σταθμό που έτυχε να κατέβω δεν είχε κάποιον μέσα. και στο KAT που από εκεί παίρνω πάντα το τρένο δεν έχει ποτέ, είναι το γκισέ φάντασμα πλέον.

Θα βοηθήσουν λες αν κατέβω σε κάποιον σταθμό για αυτόν τον λόγο? Και αν ναι ποιον σταθμό προτείνεις?

Συνταγμα Μοναστηρακι Ομονοια κλπ τους κεντρικους δλδ.... Μηπως εχει απομαγνητιστει?

• Like 2
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, imgema είπε

Στον σταθμό που έτυχε να κατέβω δεν είχε κάποιον μέσα. και στο KAT που από εκεί παίρνω πάντα το τρένο δεν έχει ποτέ, είναι το γκισέ φάντασμα πλέον.

Θα βοηθήσουν λες αν κατέβω σε κάποιον σταθμό για αυτόν τον λόγο? Και αν ναι ποιον σταθμό προτείνεις?

Μπορείς να εξυπηρετηθείς σε οποιονδήποτε γκισέ λειτουργεί δεν έχει σημασία. Δοκίμασε σε κάποιον άλλο σταθμό ίσως. Λογικά θα σε κατατοπίσουν για το τι μπορεί να φταίει 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρεται, έλαβα σήμερα την προσωποποιημένη κάρτα ΟΑΣΑ (έκανα αίτηση πριν αρκετές βδομάδες από το διαδίκτυο), μπήκα στο site της ΗΔΙΚΑ για να περάσω την κάρτα και να "δηλώσω" ότι είμαι άνεργος. Η καταχώρηση της κάρτας έγινε κανονικά αλλά όταν πάτησα επιβεβαίωση PIN κάρτας το σύστημα δεν δέχτηκε το pin και μου βγάζει μήνυμα πως είναι εσφαλμένο. Το PIN σε καμία περίπτωση δεν είναι εσφαλμένο διότι θυμάμαι τι έβαλα κ η κλειδοθήκη μου το επιβεβαιώνει. Πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΣΑ και μετά από αρκετή αναμονή κατάφερα να μιλήσω με υπάλληλο η οποία μου είπε πως πρέπει να εκδώσω καινούρια κάρτα. Μα είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;! Μόλις έλαβα την κάρτα στην Θεσσαλονίκη μετά από βδομάδες. Σε λίγες μέρες κατεβαίνω Αθήνα. Γιατί πρέπει να πληρώσω πχ 10 ευρώ στο μετρο (αεροδρόμιο) τι στιγμή που δικαιούμαι δωρεάν μετάβαση κι έχω κάνει την διαδικασία κανονικά; Και με αυτήν την λογική ποιος μου λέει πως δεν θα αιτηθώ καινούρια κάρτα την οποία θα παραλάβω σ' ένα μήνα και δεν θα ξανά συμβεί το ίδιο;

Θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που πατήσω "ακύρωση κάρτας" (γιατί η κάρτα έχει περαστεί απλά γράφει δίπλα ότι είναι ανενεργή), μπορώ μετά να εισάγω ξανά την ίδια κάρτα (μήπως μπλόκαρε τώρα) ή την αχρηστεύω; 

Δημοσ.
Στις 15/7/2019 στις 12:16 ΜΜ, v__g είπε

Χαίρεται, έλαβα σήμερα την προσωποποιημένη κάρτα ΟΑΣΑ (έκανα αίτηση πριν αρκετές βδομάδες από το διαδίκτυο), μπήκα στο site της ΗΔΙΚΑ για να περάσω την κάρτα και να "δηλώσω" ότι είμαι άνεργος. Η καταχώρηση της κάρτας έγινε κανονικά αλλά όταν πάτησα επιβεβαίωση PIN κάρτας το σύστημα δεν δέχτηκε το pin και μου βγάζει μήνυμα πως είναι εσφαλμένο. Το PIN σε καμία περίπτωση δεν είναι εσφαλμένο διότι θυμάμαι τι έβαλα κ η κλειδοθήκη μου το επιβεβαιώνει. Πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΣΑ και μετά από αρκετή αναμονή κατάφερα να μιλήσω με υπάλληλο η οποία μου είπε πως πρέπει να εκδώσω καινούρια κάρτα. Μα είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;! Μόλις έλαβα την κάρτα στην Θεσσαλονίκη μετά από βδομάδες. Σε λίγες μέρες κατεβαίνω Αθήνα. Γιατί πρέπει να πληρώσω πχ 10 ευρώ στο μετρο (αεροδρόμιο) τι στιγμή που δικαιούμαι δωρεάν μετάβαση κι έχω κάνει την διαδικασία κανονικά; Και με αυτήν την λογική ποιος μου λέει πως δεν θα αιτηθώ καινούρια κάρτα την οποία θα παραλάβω σ' ένα μήνα και δεν θα ξανά συμβεί το ίδιο;

Θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που πατήσω "ακύρωση κάρτας" (γιατί η κάρτα έχει περαστεί απλά γράφει δίπλα ότι είναι ανενεργή), μπορώ μετά να εισάγω ξανά την ίδια κάρτα (μήπως μπλόκαρε τώρα) ή την αχρηστεύω; 

Άκυρο - μπήκα σήμερα να κάνω ακύρωση της κάρτας και είπα να βάλω ακόμα μία φορά το πιν και το δέχτηκε κανονικά σήμερα.

Δημοσ.
On 29/06/2019 at 13:41, imgema said:

Χρησιμοποιουσα την καρτα μου με ανεργια για 3 μηνες χωρις προβλημα. Τωρα που εληξε για τριτη φορα ομως δεν την φορτιζει κανενα μηχανημα. Δοκιμασα 5 διαφορετικα σε διαφορους σταθμους. Ολα μου λενε δεν υπαρχει προιον κλπ. 

Οποτε κατεβασα την εφαρμογη να το κανω μεσω κινητου. Εκανα λογαριασμο και ειδε την καρτα κανονικα αλλα μου λεει "there is no product to be downloaded".

Δοκιμασε και σε αλλα μηχανηματα, αλλα λογικα πας για αλλαγη καρτας, ουκ ολιγες εχουν προβληματα. Το νου σου ομως γιατι οι αλλαγες πραγματοποιουνται μονο στα κεντρικα τους στη Βικτωρια και γινεται πανικος απο κοσμο..

On 30/06/2019 at 10:22, billsnake21 said:

Το να πας σε κάποιον γκισέ για να δεις τι γίνεται υποθέτω δεν σε ψήνει? :P

Τα γκισε ειναι για ζητηματα του εκαστοτε σταθμου και οχι γενικης εξυπηρετησης. Θα τον προωθησουν λανθασμενα ειτε στο Συνταγμα, ειτε στη Βικτωρια οπου και τελικως θα βγαλει ακρη.

Δημοσ.
Στις 29/6/2019 στις 1:41 ΜΜ, imgema είπε

Χρησιμοποιουσα την καρτα μου με ανεργια για 3 μηνες χωρις προβλημα. Τωρα που εληξε για τριτη φορα ομως δεν την φορτιζει κανενα μηχανημα. Δοκιμασα 5 διαφορετικα σε διαφορους σταθμους. Ολα μου λενε δεν υπαρχει προιον κλπ. 

Οποτε κατεβασα την εφαρμογη να το κανω μεσω κινητου. Εκανα λογαριασμο και ειδε την καρτα κανονικα αλλα μου λεει "there is no product to be downloaded".

δοκιμασες την εφαρμογη/υπηρεσια athenacard στη σελίδα του ιδικα να δεις αν ειναι ενεργοποιημενη η ανεργια και αν δεν ειναι να την ενεργοποιησεις;

Δημοσ.

Βρεθηκα αθηνα πριν μερικές μέρες και προσπάθησα να περάσω μια διαδρομή (90 λεπτών την έλεγε στον μενού) στην κάρτα. Αντι αυτού βγήκε ξεχωριστό εισιτήριο.

Απλά για να μου φύγει η περιέργεια, θυμάται κανείς που πρέπει να πατήσει ακριβώς για να φορτώσει μια-δυο-πέντε διαδρομές στην κάρτα απευθείας. :)

Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 5:13 ΜΜ, alan2 είπε

δοκιμασες την εφαρμογη/υπηρεσια athenacard στη σελίδα του ιδικα να δεις αν ειναι ενεργοποιημενη η ανεργια και αν δεν ειναι να την ενεργοποιησεις;

Nαι το δοκίμασα και ήταν ενεργοποιημένη.

Τελικά χωρίς να κάνω κάτι άλλο, χωρίς να την πειράξω, έκανα μια δοκιμή στα ίδια μηχανήματα πριν από 2-3 μέρες που πέρασα τυχαία από εκεί και δούλεψε. Δεν ξέρω τι άλλαξε, η θερμοκρασία? Η θέση των πλανητών? Η κυβέρνηση?

Δημοσ.

Καλημέρα, ξέρει κανείς αν μπορώ όταν μπω στο λεωφορείο να επιλέξω το εισιτήριο των 5 ημερών ή δεν γίνεται και θα μου πάρει 1,40 από το χρηματικό υπόλοιπο; (άσχετος εδώ)

Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 10:27 ΜΜ, jakegate7 είπε

Βρεθηκα αθηνα πριν μερικές μέρες και προσπάθησα να περάσω μια διαδρομή (90 λεπτών την έλεγε στον μενού) στην κάρτα. Αντι αυτού βγήκε ξεχωριστό εισιτήριο.

Απλά για να μου φύγει η περιέργεια, θυμάται κανείς που πρέπει να πατήσει ακριβώς για να φορτώσει μια-δυο-πέντε διαδρομές στην κάρτα απευθείας. :)

ναι, λογικά εσύ επέλεξες Αγορά (νέου εισιτηρίου) ενώ έπρεπε να επιλέξεις Επαναφόρτιση (νομίζω έτσι το γράφει)

3 ώρες πριν, Philippe είπε

Καλημέρα, ξέρει κανείς αν μπορώ όταν μπω στο λεωφορείο να επιλέξω το εισιτήριο των 5 ημερών ή δεν γίνεται και θα μου πάρει 1,40 από το χρηματικό υπόλοιπο; (άσχετος εδώ)

εννοείς οτι θα έχεις και τους 2 τύπους εισιτηρίων φορτωμένους στην κάρτα σου;

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/7/2019 στις 8:45 ΠΜ, Philippe είπε

21 ώρες πριν, kon1to είπε

εννοείς οτι θα έχεις και τους 2 τύπους εισιτηρίων φορτωμένους στην κάρτα σου;

Και στο λεωφορείο, και στο μετρό, και παντού, δεν μπορείς να διαλέξεις τι θα ξοδευτεί πρώτο. Είναι καθορισμένο από πριν:

• Αν έχεις "ανοιχτό" προϊόν, χτυπάει αυτό.
  • Αν δεν έχεις "ανοιχτό", αλλά έχεις κάτι, το "ανοίγει" και το χτυπάει.
  • Αν δεν έχεις τίποτα άλλο, κόβει από το υπόλοιπο.
  • Αν δεν έχεις ούτε υπόλοιπο, βγάζει ζονκ.

"Ανοιχτό" εννοώ κάποιο εισητήριο ή πακέτο που έχει χρησιμοποιηθεί, έστω και τμηματικά (πχ αν σου μένουν 7 διαδρομές από το 10+1). 

Αν η κάρτα έχει μόνο υπόλοιπο και θες 5ήμερο, πρέπει να βρεις εκδοτικό να αγοράσεις ή με προσωποποιημένη + κινητό με NFC μπορείς να αγοράσεις από το site και να φορτώσεις από το κινητό. Αν η κάρτα έχει 5ήμερο και υπόλοιπο μέσα, θα χτυπήσει το 5ήμερο ακόμα και αν δε θες.

• Thanks 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Έχω την ανώνυμη κάρτα και νομίζω ότι είχα δώσει €10 ή €10+ όταν είχαν πρωτοβγεί, αλλά δεν θυμάμαι για τι πράγμα. Άρα αν είχα πάρει το 10+1 δεν μπορώ να πάρω το 5ήμερο μέχρι να τελειώσουν τα 7 εναπομείναντα, οπότε να αγοράσω χάρτινο 5ήμερο καλύτερα; Αλλά αν είχα απλώς βάλει ένα δεκάρικο ως χρηματικό υπόλοιπο, τότε μπορώ να πάω σε εκδοτήριο και να ενεργοποιήσω το 5ήμερο, εφόσον επαρκεί το υπόλοιπο; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Philippe είπε

Ευχαριστώ! Έχω την ανώνυμη κάρτα και νομίζω ότι είχα δώσει €10 ή €10+ όταν είχαν πρωτοβγεί, αλλά δεν θυμάμαι για τι πράγμα. Άρα αν είχα πάρει το 10+1 δεν μπορώ να πάρω το 5ήμερο μέχρι να τελειώσουν τα 7 εναπομείναντα, οπότε να αγοράσω χάρτινο 5ήμερο καλύτερα; Αλλά αν είχα απλώς βάλει ένα δεκάρικο ως χρηματικό υπόλοιπο, τότε μπορώ να πάω σε εκδοτήριο και να ενεργοποιήσω το 5ήμερο, εφόσον επαρκεί το υπόλοιπο; 

Οπως το λες, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να πληρώσεις προϊόν με το υπόλοιπο. Αν δε το επιτρέπει ίσως μπορούν να σε διευκολύνουν στην εξυπηρέτηση πελατών στο Σύνταγμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα !! Πήγαμε με την μάνα μου να ενεργοποιήσουμε της κάρτες μας (έχουμε ανεργία ) και ενώ εμένα την ανανέωσε κανονικά στην μάνα μου λέει πως δεν υπάρχει διαθέσιμη υποδοχή επαναφορτησης στο ίδιο μηχάνημα  και τις φροντίζουμε μαζί και οι 2 την ίδια ημερομηνία  ..κ επειδή είδαμε ότι δν γίνεται τπτ πήραμε την κάρτα του πατέρα μου (ο οποίος δουλεύει περίπου 2 χρόνια και δν έχει ανανεώσει την ανεργία  τόσο καιρό )και την βάλαμε για να δούμε αν εκείνου θα την διαβάσει και όχι μονο την διάβασε κανονικά αλλά του την ανανέωσε κιόλας και αυτο μου χει τύχει και μένα να δουλεύω κ να μου φορτίζει κανονικά κουλό... Αλλά στην μάνα μ γτ το κάνει αυτο ;; παίζει να χει χαλάσει η κάρτα της;; γτ την ανεργία της την έχει ανανέωση...Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Επεξ/σία από Stelladr
Δημοσ.

Καλημέρα. Πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή "ΑTH.ENA Card" και μου λέει πως "Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας". Έχω κινητό HUAWEI P30 Pro και μένω Ελλάδα. Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει η εφαρμογή στην Ελλάδα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...