Doubt Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Έχει κανείς θέμα με το πρόσθετο του opensubtitles? Εδώ και κάτι μέρες μου βγάζει "error searching for subtitles" και μηδέν αποτελέσματα εννοείται.
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ναι, το site (το api του site βασικα) ριχνει πορτα στο προσθετο και σε μερικα ακομα προγραμματα. Το ανεφερα στο github τους και στο φορουμ του kodi και οι devs κανουν τους κινεζους και ειρωνευονται. Μην χασει το revenue η κ@λοσελιδα τους που ειναι τιγκα στις διαφημισεις. https://github.com/opensubtitles/service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles/issues/23 https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=352834 2
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Και η επισημη εξηγηση για το τι συμβαινει πραγματικα. Αφου παραδεχονται οτι εχουν αυξημενη ζητηση λογω των περιορισμων, τους δινω ενα μικρο δικιο στο οτι περιορισαν με αυτο τον τροπο τους χρηστες που συνδεονται στο api τους. Η σελιδα τους παρολα αυτα εξακολουθει να εινια απαραδεκτη με τις δεκαδες διαφημησεις που εχει. https://forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?f=11&t=17110
Doubt Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jim_p είπε Και η επισημη εξηγηση για το τι συμβαινει πραγματικα. Αφου παραδεχονται οτι εχουν αυξημενη ζητηση λογω των περιορισμων, τους δινω ενα μικρο δικιο στο οτι περιορισαν με αυτο τον τροπο τους χρηστες που συνδεονται στο api τους. Η σελιδα τους παρολα αυτα εξακολουθει να εινια απαραδεκτη με τις δεκαδες διαφημησεις που εχει. https://forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?f=11&t=17110 Οπότε κάνουμε εγγραφή εδώ https://www.opensubtitles.org/el και περνάμε τα συνθηματικά στο πρόσθετο, σωστά;; Με adblock πάντως μια χαρά είναι η σελίδα. Υ.Γ. Με την εγγραφή κλπ λειτουργεί κανονικά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Doubt
gou76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάποιο πρόσθετο που να μου δείχνει το ιστορικό από ταινίες που έχω δει απο εξωτερικό δίσκο. Π.χ βλέπω σήμερα τη μισή ταινία και κάποια άλλη στιγμή όταν θέλω να δω την υπόλοιπη, να βρίσκω αμέσως ποιά έβλεπα, ώστε να μην την ψάχνω πάλι μέσα από τον δίσκο. Kodi leila, μέσω tv box.
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεξί κλικ στην ταινία και Προσθήκη στα Αγαπημένα. Αλλιώς δες μήπως μπορείς να κάνεις τίποτα με το TrakT Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από micos000
Bittersweet21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα addons για subtitles.gr και Opensubtitles σας λειτουργούν; γιατι μου βγαζουν καποια ,μυνηματα για λαθος και δεν γνωριζω που οφειλεται το προβλημα, με τα subtitles.gr και Opensubtitles ; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
gou76 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, micos000 είπε Δεξί κλικ στην ταινία και Προσθήκη στα Αγαπημένα. Αλλιώς δες μήπως μπορείς να κάνεις τίποτα με το TrakT Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω κυρίως με τα αγαπημένα. Πάντως περίεργο ενώ έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις σαν media player δεν έχει αυτή τη συντόμευση όπως η vlc.
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, gou76 είπε Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω κυρίως με τα αγαπημένα. Πάντως περίεργο ενώ έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις σαν media player δεν έχει αυτή τη συντόμευση όπως η vlc. Αργότερα που θα είμαι στο pc θα γράψω τι ρυθμίζεις στο Kodi. Στην ενότητα "ταινίες" είναι. 5 ώρες πριν, Bittersweet21 είπε που οφειλεται το προβλημα, με τα subtitles.gr και Opensubtitles Για opensubtitles δες τα προηγούμενα μηνύματα. Το subtitles.gr (το πρόσθετο) δεν έχει κάποιο προβλήμα.
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, gou76 είπε Πάντως περίεργο ενώ έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις σαν media player δεν έχει αυτή τη συντόμευση όπως η vlc. Με επιφύλαξη γιατί δεν τα θυμάμαι και καλά. Από την αρχική οθόνη πατάς το γρανάζι πάνω αριστερά και μετά "Συλλογή" και "Βίντεο". Μετά το "+" κάτω κάτω "Προσθήκη βίντεο" και βάζεις εκεί το path για το σκληρό σου κι όποιο άλλο θέλεις που αποθηκεύεις ή κατεβάζεις ταινίες. Εγώ ας πούμε έχω το Downloads ή "Στοιχεία λήψης".
musiccc444 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 12:01 ΜΜ, musiccc444 είπε Έχω λογαριασμό στο trakt πάνω από χρόνο.Πέρασα πρόσφατα ένα ελληνικό build και ενώ έχω κάνει activate το trakt από το ίδιο το πρόσθετο δεν συγχρονίζει αυτά που έχω δεί ούτε μαρκάρει αυτά που βλέπω Στον λογαριασμό που έχω στο trakt μαρκάρονται τα πάντα κανονικά Τσέκαρα τις ρυθμίσεις και είναι εντάξει,έκανα activate το trakt και στο πρόσθετο που χρησιμοποιώ συνήθως αλλά τίποτα😫 Τελικά έκανα επανεγκατάσταση σε LibreELEC και build και ξεκόλλησε
gou76 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Στις 12/4/2020 στις 11:41 ΜΜ, micos000 είπε Δεξί κλικ στην ταινία και Προσθήκη στα Αγαπημένα. Αλλιώς δες μήπως μπορείς να κάνεις τίποτα με το TrakT Το δοκίμασα με προσθήκη στα αγαπημένα και είναι οκ. Ευχαριστώ.
dikoulen Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Έχω το x96 max 4g .Πέρασα το coreelec σε usb αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μπουτάρει. Καμιά βοήθεια;
jogatore Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, dikoulen είπε Έχω το x96 max 4g .Πέρασα το coreelec σε usb αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μπουτάρει. Καμιά βοήθεια; Εχεις βαλει σωστα device trees?
dikoulen Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Έβαλα για s905x2 . Το έκανα καλά; Μήπως φταίει που το φλασάκι είνα παλιό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις