Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να ξαναγυρισουμε μετα στα ιδια που εγιναν πισω στο 2013-2014 που τρεξανε ποσοι να αγορασουν την νεα κονσολα και την εβγαζαν με ενοικιασεις απο το seven γιατι ειναι πολλα τα 59.99 και 69.99 για νεο παιχνιδι :)

Επισης στην χωρα μας συγκεκριμενοι τιτλοι πουλανε καλως ή κακως,και μεχρι να βγουν αυτοι θα εχει βγει και Ps5 slim.

Αρα με λιγα λογια η καλυτερη ''επενδυση''για τον μεσο Ελληνα gamer ειναι να αγορασει σημερα Ps4 οσο πιο φθηνα το βρει,και σε αλλα 3χρονια το ps5 τοτε που και παιχνιδια θα εχουν βγει ειδικα για αυτο,και θα εχει πεσει η τιμη του.

Προσωπικα δεν θεωρω το να παρεις κονσολα day one στην υψηλοτερη τιμη της για να παιζεις κυριως παιχνιδια της προηγουμενης γενιας(αγνωστο βεβαια τι θα παιζει με το BC)ως καλη επενδυση.

• Like 6
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, lambros είπε

Λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια υπάρχει πουθενά;;

Παίζεται κανένα διπλό όπως το ps3 που χωρίζεται η οθόνη της τηλεόρασης;;;

Λιστα εδω 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_free-to-play_games

Σαν μπαμπας (gamer ομως) θα σου προτεινα να κοιτάξεις την σειρα Lego που εχουν co op (βρισκεις πλεον στις αγγελιες του forum και κάτω απο δεκαρικο) και ειναι και αρκετα καλα (star wars προσανατολισ

Εκπληκτικο co op Rayman legends...γενικα φοβερο Platform το βρικσεις ανετα στο 10ρικο και αυτο...το εν λογο παιζει μεχρι 4πλο οποτε αν ποτε "ζηλεψεις" μπορεις να μπεις και εσυ στο κολπο.

Αν θελετε να διαλυσετε το σπιτι και να αφησεις για παντα ψυχολογικα τραυματα στα παιδια σου δοκιμασε επισης και το OVERCOOKED...(πλακα κανω ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ game και πολυ απλο για να μαθεις κανονες...και αυτο ειναι 4πλο και παμφθηνο πλεον (digital only). 

Απο εκει και περα ratchet and clank/spyro the dragon trilogy/crash bandicoot trilogy θα τους προσφερουν ποιοτικες ωρες single player (Και παλι τα βρισκεις παμφθηνα)

Γενικα προσπαθησε και εσυ να συμμετασχεις (βαλε και την γυναικα μεσα) αν και θα ανεβει το κασε στα χειρηστηρια σε 4πλο

• Like 1
Δημοσ.

Να πεις σε δύο αγόρια δέκα και έξι χρόνων περιμένετε ένα χρόνο για να παίξετε φορτναιτ σε καινούρια κονσόλα που θα κοστίζει πεντακόσια ευρώ είναι έγκλημα και ολόκληρη αιωνιότητα. Εννοείται πως αγοράζετε τώρα τη πιο φθηνή βερζιον σε σλιμ και κάνουν ονειρεμενες γιορτές! 

• Like 5
Δημοσ.

Να κάνω και εγω μια ερώτηση τώρα

Θέλω να πάρω 2ο χειριστήριο

Ποια η διαφορά μεταξύ Dualshock 4 και του Dualshock 4 v2 ?

Γιατί αυτό που βρήκα στην περιγραφή δεν γράφει v2

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ison είπε

Λιστα εδω 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_free-to-play_games

Σαν μπαμπας (gamer ομως) θα σου προτεινα να κοιτάξεις την σειρα Lego που εχουν co op (βρισκεις πλεον στις αγγελιες του forum και κάτω απο δεκαρικο) και ειναι και αρκετα καλα (star wars προσανατολισ

Εκπληκτικο co op Rayman legends...γενικα φοβερο Platform το βρικσεις ανετα στο 10ρικο και αυτο...το εν λογο παιζει μεχρι 4πλο οποτε αν ποτε "ζηλεψεις" μπορεις να μπεις και εσυ στο κολπο.

Αν θελετε να διαλυσετε το σπιτι και να αφησεις για παντα ψυχολογικα τραυματα στα παιδια σου δοκιμασε επισης και το OVERCOOKED...(πλακα κανω ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ game και πολυ απλο για να μαθεις κανονες...και αυτο ειναι 4πλο και παμφθηνο πλεον (digital only). 

Απο εκει και περα ratchet and clank/spyro the dragon trilogy/crash bandicoot trilogy θα τους προσφερουν ποιοτικες ωρες single player (Και παλι τα βρισκεις παμφθηνα)

Γενικα προσπαθησε και εσυ να συμμετασχεις (βαλε και την γυναικα μεσα) αν και θα ανεβει το κασε στα χειρηστηρια σε 4πλο

Ευχαριστω πολυ , αλλα εχουμε ολα τα lego στο ps3 . Δεν προκειται να τα παρω και στο ps4.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skouf26 είπε

Να κάνω και εγω μια ερώτηση τώρα

Θέλω να πάρω 2ο χειριστήριο

Ποια η διαφορά μεταξύ Dualshock 4 και του Dualshock 4 v2 ?

Γιατί αυτό που βρήκα στην περιγραφή δεν γράφει v2

σχεδον καμια, εγω τουλαχιστον απο τοτε που πηρα το v2 δεν ειδα ουτε μια διαφορα. Μονο τα καινουργια χρωματα και υποτιθεται εχει καλυτερη μπαταρια κατι που δεν ισχυει

• Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, najinblue3 said:

σχεδον καμια, εγω τουλαχιστον απο τοτε που πηρα το v2 δεν ειδα ουτε μια διαφορα. Μονο τα καινουργια χρωματα και υποτιθεται εχει καλυτερη μπαταρια κατι που δεν ισχυει

Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι έχει καλύτερα analogues για να μην σκίζονται, αλλά σιγά, ποιός παίζει χωρίς covers ούτως ή άλλως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι έχει καλύτερα analogues για να μην σκίζονται, αλλά σιγά, ποιός παίζει χωρίς covers ούτως ή άλλως.

Η πιο ουσιαστικη διαφορα δεν ειναι αυτη...στο v2 οταν το εχεις συνδεδεμενο με το καλωδιο χρησιμοποιειτε wired διασυνδεση με την κονσολα και οχι bluetooth οποτε εξαλειφεται οποιαδηποτε lag που ενδεχομενως να υπαρχει στην bluetooth συνδεση.

Στο v1 ακομα και αν το ειχες στο καλωδιο ...το μονο που εκανε ηταν να φορτιζει και εξακολουθουσε να επικοινωνει με bluetooth.

Επισης εχει λιγο καλυτερα υλικα σε καποια σημεια και μπορεις να βλεπεις και το φως απο την σχισμη στο touchpad (οχι οτι σου προσφερει και κατι)

Επεξ/σία από ison
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Φυσικα και ισχυει για τη μπαταρια, τεραστια διαφορα εχουν. Το v1 μου ειναι απο τα πρωτα με το fat ps4, δεν ξερω αν φταιει αυτο.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dakangr είπε

Φυσικα και ισχυει για τη μπαταρια, τεραστια διαφορα εχουν. Το v1 μου ειναι απο τα πρωτα με το fat ps4, δεν ξερω αν φταιει αυτο.

Και εγω το v1 απο το fat ειχα που παρεδωσε πνευμα και δεν ειδα καμια διαφορα tbh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω και τα δυο και πραγματικα δε βλεπψ διαφορα ιδιαιτερη. ισως το παλιο να κραταει λιγο λιγοτερο αλλα ειναι και παλαιοτερο οποτε δε το σκεφτομαι.

βεβαια και τα δυο εχουν την γνωστη τραγικη μικρη διαρκεια. Ειναι καταντια το οτι το 2ο το εχω κυριως για να αλλάζω το 1ο οταν ξεφορτίζεται. Ειδικα σε μια μερα καλου καψιματος, 1μιση controller αδειαζει σε 10-12 ωρες.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/horizon-zero-dawn-ps4-us-ca-cd-key

€ 5.89

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/god-of-war-ps4-us

€ 5.19

Ειναι για αμερικανικο λογαριασμο που πολυ ευκολα φτιαχνεις.Τιμες πολυ καλες, τα παιχνιδια αριστα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, αφου φτιαξεις τον λογαριασμο, αγοραζεις το παιχνιδι, σου στελνουν τον κωδικο και τον εξαργυρωνεις μεσα απο τον αμερικανικο λογαριασμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...