Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι γινεται ρε παιδια προσπαθω απο χτες να μπω στο πσ στορ απο υπολογιστη και μου βγαζει αυτο Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή.
(18.d9b1702.1605697565.28e91134)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mples είπε

τι γινεται ρε παιδια προσπαθω απο χτες να μπω στο πσ στορ απο υπολογιστη και μου βγαζει αυτο Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή.
(18.d9b1702.1605697565.28e91134)

Υπάρχει update για το PS4 το 8.01 μια που ανέφερες το ps4..

Μια χαρά μπαίνει στο store πάντως και από υπολογιστή και από το PS4.

Οπότε δες τον υπολογιστή σου ή το router σου.

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisAce είπε

Υπάρχει update για το PS4 το 8.01 μια που ανέφερες το ps4..

Μια χαρά μπαίνει στο store πάντως και από υπολογιστή και από το PS4.

Οπότε δες τον υπολογιστή σου ή το router σου.

Δοκιμασα από 3 υπολογιστες και τίποτα 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Αν είναι στο ίδιο δίκτυο και οι 3 H/Y τότε δες το router για Dns problems.

Μια χαρά δουλεύει και το site και το psn. 

Για δες εδώ.

https://connection.support.playstation.com/el_GR#!/

https://status.playstation.com/

Από το κινητό μπήκα από τα pc με τίποτα dns Google έχω 

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις να βοηθησει..

Περιμενω να ερθει το PS5 και να περασω τα save-παιχνιδια κλπ απο το ps4 σε αυτο..

Μετα θελω να πουλησω σε εναν φιλο το PS4..Ολα τα παιχνιδια τα εχω digital..Πως μπορω να του τα αφησω μεσα να παιζει χωρις ομως να επηρρεαζει τον δικο μου λογαριασμο??

Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω και αν οντως γινεται..Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Περιμενω να ερθει το PS5 και να περασω τα save-παιχνιδια κλπ απο το ps4 σε αυτο..

Μετα θελω να πουλησω σε εναν φιλο το PS4..Ολα τα παιχνιδια τα εχω digital..Πως μπορω να του τα αφησω μεσα να παιζει χωρις ομως να επηρρεαζει τον δικο μου λογαριασμο??

Δεν γίνεται, διότι τα ψηφιακά παιχνίδια δένονται με τον λογαριασμό σου.

Ο φίλος σου θα πρέπει να παίζει από τον δικό του ότι έχει.

Εκτός αν κάνεις gameshare όταν έχετε και οι δύο τις κονσόλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Νομιζω θα μπορει να παιξει αν αφησεις τον λογαριασμο σου στο ps4 as primary απλα θα πρεπει να τον αφησεις offline και να μην συνδεθει στο ιντερνετ ωστε να μην επηρεασει τον λογαριασμο σου να το πω και ετσι.Τουλαχιστον ετσι ξερω οτι γινοταν δεν ξερω αν αλλαξε..Απο εκει και περα μπλεκεις με gamesharing οπως προτινε ο φιλος απο πανω αν δεν θες ο φιλος σου να μην εχει καθολου προσβαση στο λογαριασμο σου.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Δεν γίνεται, διότι τα ψηφιακά παιχνίδια δένονται με τον λογαριασμό σου.

Ο φίλος σου θα πρέπει να παίζει από τον δικό του ότι έχει.

Εκτός αν κάνεις gameshare όταν έχετε και οι δύο τις κονσόλες.

3 ώρες πριν, icenex είπε

Νομιζω θα μπορει να παιξει αν αφησεις τον λογαριασμο σου στο ps4 as primary απλα θα πρεπει να τον αφησεις offline και να μην συνδεθει στο ιντερνετ ωστε να μην επηρεασει τον λογαριασμο σου να το πω και ετσι.Τουλαχιστον ετσι ξερω οτι γινοταν δεν ξερω αν αλλαξε..Απο εκει και περα μπλεκεις με gamesharing οπως προτινε ο φιλος απο πανω αν δεν θες ο φιλος σου να μην εχει καθολου προσβαση στο λογαριασμο σου.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια..Θα τον ρωτησω αν θα μπαινει στο ιντερνετ γτ νομιζω περισσοτερο οφλαιν παιζει..Αλλιως αν ειναι να παιζει ονλαιν δεν γινεται..Γιατι εγω παιζω μονο multiplayers παιχνιδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...