Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως οσο το σκεφτομαι γιατι ειμαι στο διλημμα ps4 pro η κανονικο η και καθολου, νιωθω οτι σε 4κ τηλεοραση αξιζει τα 250 ευρω το προ, ειναι μεγαλο jump στα γραφικα το προ απο το κανονικο, και τα παιχνιδια του πλεον ειναι στο χωμα σε συγκριση με τα 70αρια του 5, τωρα αν πας σε series s εχεις το game pass που αξιζει απο αυτη τη λογικη αλλα μεχρι εκει.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βρε παλικαρια πηρα την εκδοση με το Fortnite απο αγγελια ο ανθρωπος μου ειπε οτι δεν το εχει βαλει καν το παιχνιδι αυτο που στην ουσια ειναι ενας κωδικος τον εβαλα και μου γραφει αυτο promotion code redeemed

Τι εχει γινει τον εχει βαλει τελικα τον εχει δωσει αλλου η απλα εληξε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

βρε παλικαρια πηρα την εκδοση με το Fortnite απο αγγελια ο ανθρωπος μου ειπε οτι δεν το εχει βαλει καν το παιχνιδι αυτο που στην ουσια ειναι ενας κωδικος τον εβαλα και μου γραφει αυτο promotion code redeemed

Τι εχει γινει τον εχει βαλει τελικα τον εχει δωσει αλλου η απλα εληξε;

και τι σκας σιγα το πραγμα σου δινει ενα σκιν ο κωδικος δηλαδη μπουρδες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mples είπε

και τι σκας σιγα το πραγμα σου δινει ενα σκιν ο κωδικος δηλαδη μπουρδες

Δεν ειναι το παιχνιδι δεν μου δινει το παιχνιδι;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν ειναι το παιχνιδι δεν μου δινει το παιχνιδι;

οχι το παιχνιδι ειναι δωρεαν απλα κοροιδευουν τα παιδακια με τα σκιν για να τα παιρνουν 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mples είπε

οχι το παιχνιδι ειναι δωρεαν απλα κοροιδευουν τα παιδακια με τα σκιν για να τα παιρνουν 

Δηλαδη τζαμπα χαρηκε ο γιος μου οτι θα εχει το fortnite και γιατι το πουλανε ποιο ακριβα για να εχει την φωτογραφια στο κουτι και αν εχεις το παιχνιδι η το αγορασεις να βαζεις τον κωδικο για ενα skin?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δηλαδη τζαμπα χαρηκε ο γιος μου οτι θα εχει το fortnite και γιατι το πουλανε ποιο ακριβα για να εχει την φωτογραφια στο κουτι και αν εχεις το παιχνιδι η το αγορασεις να βαζεις τον κωδικο για ενα skin?

σου απαντησα μπουρδες για τα σκιν κοροιδια μεγαλη που χαρη στα παιδακια κονομαει η επικ ειμαι παθον χαχαχαχαχα εχω σκασει αρκετα μεχρι που ειπα στον μικρο τελος 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Κατέβασε το από το store το παιχνίδι, είναι free και το νου σου αν έχεις πιστωτική κάρτα στον λογαριασμό σου, καλό θα είναι να την αφαιρέσεις.

Έχουμε διαβάσει/ακούσει πολλά για αγορές χωρίς την έγκριση γονέων....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Κατέβασε το από το store το παιχνίδι, είναι free και το νου σου αν έχεις πιστωτική κάρτα στον λογαριασμό σου, καλό θα είναι να την αφαιρέσεις.

Έχουμε διαβάσει/ακούσει πολλά για αγορές χωρίς την έγκριση γονέων....

Το κατεβασα οχι δεν βαζω καρτες.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! Χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ να βρω πως επικοινωνω με το service της sony. χαλασε η κονσολα του ps4, πηρα σε κωτσοβολο για την εγγυηση η οποια ΛΗΓΕΙ σε 15 μερες, και μου εδωσαν ενα τηλ να καλεσω 2111980703 . Η κληση προωθειται με το που παιρνω. Βρηκα κ ενα mail της sony στην ελλαδα, στελνω mail και μου λεει η αποστολη εγινε failed γτ δεν χρησιμοποιειται πια. Γνωριζει καποιος πως επικοινωνω μαζι τους??? πλζ σος!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nick_androu είπε

Παιδια καλησπερα! Χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ να βρω πως επικοινωνω με το service της sony. χαλασε η κονσολα του ps4, πηρα σε κωτσοβολο για την εγγυηση η οποια ΛΗΓΕΙ σε 15 μερες, και μου εδωσαν ενα τηλ να καλεσω 2111980703 . Η κληση προωθειται με το που παιρνω. Βρηκα κ ενα mail της sony στην ελλαδα, στελνω mail και μου λεει η αποστολη εγινε failed γτ δεν χρησιμοποιειται πια. Γνωριζει καποιος πως επικοινωνω μαζι τους??? πλζ σος!

https://cometron.gr/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο store μόνο εγώ δε βλέπω τιμές; (από PC) 

Δε μπορώ να βγάλω άκρη με τις αλλαγές που έκαναν

EDIT: Δε δούλευε σε chrome... δοκιμασα σε firefox και όλα οκ... οπότε μου έκοψε να κάνω logout/login και δουλεψε και στο chrome

Επεξ/σία από gregdel
  • Moderators
Δημοσ.
On 12/12/2020 at 13:35, nick_androu said:

Θα επικοινωνήσεις με τον πωλητή από τον οποίο έκανες την αγορά, δεν θες να πας ο ίδιος στο επίσημο service. Θα μιλήσεις με το κατάστημα και θα τους αφήσεις να βρουν αυτοί άκροι με το σέρβις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...