Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/12/2020 στις 9:24 ΜΜ, Boubis1411 είπε

παιδια αυτο κανει για Ελλαδα ; 

https://www.mtcgame.com/el-GR/playstation-network/psn-us-card-satin-al/playstation-psn-card-12-months-membership-us?currency=EUR&gclid=CjwKCAiAz4b_BRBbEiwA5XlVVr5FV8DdEqBiipgWe08JrWjjuGufNXCnsOOMbOpjeHkL4YTRUOsERBoCNP0QAvD_BwE

αν δεν κανει καποιος που να εχει βρει σε καλη τιμη ;

ειναι για αμερικανικο λογαριασμο.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikele13- είπε

ειναι για αμερικανικο λογαριασμο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά με έπρηξε τόσο πολύ ο μικρός και πήρα από την Sony... 

Πολύ πρήξιμο μάγκες. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Παιδιά sos... 

Πήγε να συνδεθεί και του βγάζει αυτό το μήνυμα. 

Τι κάνουμε τώρα; 

IMG_20201225_154409.jpg

Κάτι παίχτηκε σε μύνημα σε άλλον παίχτη.

Δες αν έχει τιμωρηθεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mikele13- είπε

Κάτι παίχτηκε σε μύνημα σε άλλον παίχτη.

Δες αν έχει τιμωρηθεί.

Μήνυμα εννοείς με φίλο του; 

Είναι μόνιμο; 

Τώρα μπήκε αλλά σε κάποια φάση έβγαλε αυτό το μήνυμα. 

Όταν βγάζει τέτοιο μήνυμα είναι μπαν;. 

Δεν τα ξέρω καθόλου. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Μήνυμα εννοείς με φίλο του; 

Είναι μόνιμο; 

Τώρα μπήκε αλλά σε κάποια φάση έβγαλε αυτό το μήνυμα. 

Όταν βγάζει τέτοιο μήνυμα είναι μπαν;. 

Δεν τα ξέρω καθόλου. 

Ναι μύνημα υβριστικό προς κάποιον άλλον παίχτη.

Αν έχει τιμωρηθεί, λογικά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το online.

Αν μπαίνει, ίσως είναι προειδοποίηση....

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Ναι μύνημα υβριστικό προς κάποιον άλλον παίχτη.

Αν έχει τιμωρηθεί, λογικά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το online.

Αν μπαίνει, ίσως είναι προειδοποίηση....

Με φίλους του μόνο στέλνει όμως και δεν ξέρει αγγλικά περίεργο... Είδα ότι είναι παλιό όμως το περιστατικό.. 

Προς το παρόν μπαίνει online. 

Δημοσ.

Θέλω τα σχόλια σας - εκτίμησή σας για την νέα τιμή του PS4 Pro σε αυτή την φάση 299€.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει max τα 220€. Ένα απλό θα πώ: Αν θέλεις π.χ. με την μία να βάλεις SSD 1Τb, θέλεις τα 100 ευρώ γι αυτό. Θεωρώ ότι μετά τις γιορτές και περί το Φεβ Μαρτ. που θα εμφανιστεί το PS5, πρέπει να πέσει ακόμα πιο πολύ και στο προτεκτοράτο

Εγγύηση PS4 (1 χρόνος στα πιο πολλά καταστήματα)...?

Εγγύηση PS5 2 χρόνια φαντάζομαι.........?

Δημοσ.

Παιδιά πήρα μια  κάρτα του μικρού ps plus για ένα χρόνο πριν κάνα μήνα άλλο δεν θέλω να την βάλω ακόμη μέχρι πότε έχω διορία μάτην βάλω? 

Δημοσ.
Στις 22/12/2020 στις 3:15 ΜΜ, psaros είπε

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.

Θέλω μια βοήθεια για ενα παιχνίδι PS4.

Υπάρχουν παιχνίδια που να είναι π.χ σαν την ταινία Ghost in the shell;

Ξέρετε σε πόλεις όπως την Ιαπωνία με βροχή κλπ τέτοια φάση που να αξίζει;

Οοοοταν διορθωθει το cyberpunk, το τσιμπας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stepits είπε

Θέλω τα σχόλια σας - εκτίμησή σας για την νέα τιμή του PS4 Pro σε αυτή την φάση 299€.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει max τα 220€. Ένα απλό θα πώ: Αν θέλεις π.χ. με την μία να βάλεις SSD 1Τb, θέλεις τα 100 ευρώ γι αυτό. Θεωρώ ότι μετά τις γιορτές και περί το Φεβ Μαρτ. που θα εμφανιστεί το PS5, πρέπει να πέσει ακόμα πιο πολύ και στο προτεκτοράτο

Εγγύηση PS4 (1 χρόνος στα πιο πολλά καταστήματα)...?

Εγγύηση PS5 2 χρόνια φαντάζομαι.........?

Σούπερ τιμή είναι τα 299 για το Pro.

Όταν θα κυκλοφορήσει πλήρως το ps5 δεν πιστεύω ότι θα πέσει,γιατί θα υπάρχει υποστήριξη ακόμα, και να πουλήσουν όσα κομμάτια είναι εφικτό.

Εγγύηση ps4+ps5 κλπ πάντα 1 χρόνος θα είναι....

1 ώρα πριν, mples είπε

Παιδιά πήρα μια  κάρτα του μικρού ps plus για ένα χρόνο πριν κάνα μήνα άλλο δεν θέλω να την βάλω ακόμη μέχρι πότε έχω διορία μάτην βάλω? 

Έχεις ένα χρόνο περίπου.

Δημοσ.

Καλημέρα Παίδες,

1. Δηλαδή το PS4 Pro 299€ + 100€ ssd 1TB = 399€ είναι μια super τιμή mikele13...

2. Ένα Έτος εγγύηση και το PS4 & το PS5..... Θα αστιεύσεστε πιστεύω...........Σε όλα τα προϊόντα υπάρχει εγγύηση 2 έτη πλην μπαταριών κλπ.   Αφήνω μόνο την περίπτωση ότι δεν είναι ευρωπαϊκό προίον.... δεν δεν ξέρω τί ισχύει....

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mikele13- είπε

Σούπερ τιμή είναι τα 299 για το Pro.

Όταν θα κυκλοφορήσει πλήρως το ps5 δεν πιστεύω ότι θα πέσει,γιατί θα υπάρχει υποστήριξη ακόμα, και να πουλήσουν όσα κομμάτια είναι εφικτό.

Εγγύηση ps4+ps5 κλπ πάντα 1 χρόνος θα είναι....

Έχεις ένα χρόνο περίπου.

Ευχαριστώ απάνω πάντως  η κάρτα δεν γράφει τίποτα ημερομηνία

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, stepits είπε

Καλημέρα Παίδες,

1. Δηλαδή το PS4 Pro 299€ + 100€ ssd 1TB = 399€ είναι μια super τιμή mikele13...

2. Ένα Έτος εγγύηση και το PS4 & το PS5..... Θα αστιεύσεστε πιστεύω...........Σε όλα τα προϊόντα υπάρχει εγγύηση 2 έτη πλην μπαταριών κλπ.   Αφήνω μόνο την περίπτωση ότι δεν είναι ευρωπαϊκό προίον.... δεν δεν ξέρω τί ισχύει....

Σε οτι αφορα τις τιμες παντως, επειδη πολλοι πιστευαμε πως οσο πλησιαζει το ps5 τοσο θα πεφτουν και οι τιμες στο 4, τελικα αποδειχθηκαμε λαθος.

Δεν ξερω αν σε 2 μηνες βρεις το προ στα 220, στο ευχομαι, αλλα με βαση την μεχρι τωρα διακυμανση στις τιμες, τα 299,00 ειναι απο τις καλυτερες τιμες που εχουν προκυψει.

Οι αρχικες τιμες τοσο στο σλιμ οσο και στο προ ειναι στασιμες εδω και πανω απο δυο χρονια στα 309 και 409 αντιστοιχα, με καποιες περιοδους σε εκπτωσεις οπου επαιρναν μια μικρη εκπτωση μαζι με ενα παιχνιδι δωρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...