Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fubar.gr είπε

Προσωπική μου παρατήρηση απο όταν έκανα πυγμαχία και είχαμε όλα τα σχοινάκια όλων των ειδών.

Αναλογα με το βάρος του υλικού που είναι φτιαγμένο, έχει ένα ευρος ταχυτήτων minimum-maximum που μπορείς να το περιστρέψεις και να μη χανει το σχημα του.

Το βάρος στις χειρολαβές δέν έχει σχέση

Το βαρος στις λαβες το εγραψα για να τονισω τις ουσιασστικες διαφορες τους γενικα

• Βαρος "σχοινιού" δίνει περισσότερο ή λιγότερο feedback για το τι γινεται με το σχοινάκι
  • Βάρος χειρολαβής το κάνει περισσότερο ή λιγότερο κουραστικό 
  • Το αν εχει ρουλεμάν ή οχι επηρεάζει την ταχύτητα περιστροφής
  • Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, evabb είπε

Εμενα αυτο που με ενοχλησε δεν ειναι το τι πιστευει αλλα το γεγονος οτι επεμενε σαν το σκυλι το μαυρο να ανεβασω φωτογραφιες μου εδω και μαλιστα με μαγιο ή κατι αναλογο.

Βλεπεις το προβλημα;

Κανονικά έπρεπε να σου πει:

Klaq9gvj.jpeg

Δημοσ.

evabb εχω πάρει 2 διαφορετικα σχοινακια(νομιζα εφταιγαν αυτα), και ακομη δεν εχω καταφερει να κανω τρεις σερι επαναληψεις. Παλεύω αρκετά αλλά δεν τα καταφέρνω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

evabb εχω πάρει 2 διαφορετικα σχοινακια(νομιζα εφταιγαν αυτα), και ακομη δεν εχω καταφερει να κανω τρεις σερι επαναληψεις. Παλεύω αρκετά αλλά δεν τα καταφέρνω.

εγω βγαζω πανω απο τρεις απλα ειναι παρα πολυ κουραστικο.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, evabb είπε

Τα ποδια σχεδον κλειστα, πηδαμε παντα στο ιδιο σημειο και δεν μετατοπιζομαστε σε καθε αλμα, πηδαμε με τα ποδια τεντωμένα και δεν λυγιζουμε γονατα και επιμενουμε :) Καποια στιγμη απλα θα πας να κανεις και θα μπορεις! Επισης αν θες βγαλε ενα βιντεο και στειλε πμ να σου πω κανενα λαθος αν κανεις (κατα προτιμηση με μαγιο :P)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, evabb είπε

Αν βγάζεις,εισαι ενταξει. Μερα με τη μέρα θα βγάζεις όλο και περισσότερες.Εγώ που μπερδεύω τα μπουτια μου?😁

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Τα ποδια σχεδον κλειστα, πηδαμε παντα στο ιδιο σημειο και δεν μετατοπιζομαστε σε καθε αλμα, πηδαμε με τα ποδια τεντωμένα και δεν λυγιζουμε γονατα και επιμενουμε :) Καποια στιγμη απλα θα πας να κανεις και θα μπορεις! Επισης αν θες βγαλε ενα βιντεο και στειλε πμ να σου πω κανενα λαθος αν κανεις (κατα προτιμηση με μαγιο :P)

Στο γυμναστηριο κοιταζομουν στον καθρεφτη την ωρα που εκανα το σκοινακι και προσεχα αυτα τα σημεια που λες.  Οντως εβγαζα παραπανω επαναληψεις. Δυστυχως τωρα θα παει μια εβδομαδα πισω το σκοινακι για αλλους λογους 😥

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

Στο γυμναστηριο κοιταζομουν στον καθρεφτη την ωρα που εκανα το σκοινακι και προσεχα αυτα τα σημεια που λες.  Οντως εβγαζα παραπανω επαναληψεις. Δυστυχως τωρα θα παει μια εβδομαδα πισω το σκοινακι για αλλους λογους 😥

Δεν εχεις μαγιο; :P
 Γενικα προσεξε αυτα που σου ειπα οπως επισης το βλεμα μπροστα και οχι κατω και τα χερια σταθερα οσο μπορεις και κουνας καρπους

Δημοσ.

ξέρει κανεις αν λήγει η κρεατίνη;

είχα μια ξεχασμένη κλειστη σε βάζω και εχοην γινει σαν μεγάλοι άσπροι βράχοι.

είναι safe η την πετάω;

Δημοσ.

Κι εμένα γίναν σαν βράχοι, το ίδιο και τα BCAA, προφανώς από την υγρασία. Μια χαρά τα χρησιμοποιώ αμφότερα εδω και καιρό. Αν ήταν χαλασμένα θα είχα αποδημήσει βδομάδες πριν, οπότε προχώρα ελεύθερα (ελπίζω).

Και ξεκολλήστε γιατί θα μπούμε σε καραντίνα κι εμείς ;)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Δεν εχεις μαγιο; :P
 Γενικα προσεξε αυτα που σου ειπα οπως επισης το βλεμα μπροστα και οχι κατω και τα χερια σταθερα οσο μπορεις και κουνας καρπους

οτι δεν εχω. Το παλιο μου δεν πρεπει να μου κανει πια.

Δημοσ.

Προκληση η γυμναστικη σπιτι και ας εχω παγκο μπαρα και αλτηρες με βαρη.Χανεις χρονο στο να βγαζεις και να βαζεις, ενω δεν μπορεις να κανεις και βαρεια κιλα.Προς το παρων εχω ανεβασει επαναληψεις και εχω μειωσει διαλλειματα.Εχω και ενα pull up bar απο το παλιο σπιτι, ποιος ακουει την γυναικα αν προσπαθησω να το βαλω στο μπαλκονι...

Ντιντι σκοπευεις καποια στιγμη να πεσεις κατω απο 20% λιπος?Λογικα με βαση τις φωτο πρεπει να σαι ~22-25%.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mpiskoto12 είπε

ξέρει κανεις αν λήγει η κρεατίνη;

είχα μια ξεχασμένη κλειστη σε βάζω και εχοην γινει σαν μεγάλοι άσπροι βράχοι.

είναι safe η την πετάω;

Από προσωπική εμπειρία safe μεν, από την άποψη του κόστους του σκευάσματος πέτα την δε, δεν αξίζει για δέκα ευρώ να το σκέφτεσαι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4saken είπε

Προκληση η γυμναστικη σπιτι και ας εχω παγκο μπαρα και αλτηρες με βαρη.Χανεις χρονο στο να βγαζεις και να βαζεις, ενω δεν μπορεις να κανεις και βαρεια κιλα.Προς το παρων εχω ανεβασει επαναληψεις και εχω μειωσει διαλλειματα.Εχω και ενα pull up bar απο το παλιο σπιτι, ποιος ακουει την γυναικα αν προσπαθησω να το βαλω στο μπαλκονι...

Ντιντι σκοπευεις καποια στιγμη να πεσεις κατω απο 20% λιπος?Λογικα με βαση τις φωτο πρεπει να σαι ~22-25%.

Δανείστηκα μια μπάρα..

Screenshot-2020-03-18-at-1-26-43-PM.jpg

το βράδυ περιμένω και καμιά 120kg σε plates...

είμαστε τρία ατομα για προπόνηση στην ταράτσα.

όχι αλλες φλώριες....

2 ώρες πριν, JcD είπε

Από προσωπική εμπειρία safe μεν, από την άποψη του κόστους του σκευάσματος πέτα την δε, δεν αξίζει για δέκα ευρώ να το σκέφτεσαι!

κρίμα ρε γαμώτο τη πέταξα τελικά, για 10€ ξενερώνεις που την εχεις ξεχασμένη. (σπατάλη.)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...