Moderators Malthador 12.755 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 minutes ago, vasilisga said: Στα γέλια? Γιατί μου φαίνεται για fake Αλήθεια; Σου φαίνεται για fake; Ότι μπορεί και να μην είναι δηλαδή; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
vasilisga 105 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Αλήθεια; Σου φαίνεται για fake; Ότι μπορεί και να μην είναι δηλαδή; Σαν moderator θα ήθελα λίγη περισσότερη διακριτικότητα και όχι το ειρωνικό στυλακι που διακατέχεις μονίμως εσύ και πολλοί άλλοι, το οποίο πίστεψέ με μπορώ να χρησιμοποιήσω και εγώ με μεγάλη επιτυχία, αλλά πιστεύω δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης ενός forum Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται άφησα μια μικρή υπόνοια αμφισβήτησης 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Malthador 12.755 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 11 minutes ago, vasilisga said: Σαν moderator θα ήθελα λίγη περισσότερη διακριτικότητα και όχι το ειρωνικό στυλακι που διακατέχεις μονίμως εσύ και πολλοί άλλοι, το οποίο πίστεψέ με μπορώ να χρησιμοποιήσω και εγώ με μεγάλη επιτυχία, αλλά πιστεύω δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης ενός forum Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται άφησα μια μικρή υπόνοια αμφισβήτησης Δεν ήμουν ειρωνικός εδώ. Αληθινά απορώ πως κάποιος μπορεί να αφήνει έστω και το παραμικρό ενδεχόμενο να είναι αληθινό ένα τέτοιο meme. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
vasilisga 105 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ήμουν ειρωνικός εδώ. Αληθινά απορώ πως κάποιος μπορεί να αφήνει έστω και το παραμικρό ενδεχόμενο να είναι αληθινό ένα τέτοιο meme. Προσωπικά δε μπορώ να βρω καν λόγο για τη δημιουργία του συγκεκριμένου meme αλλά οκ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Malthador 12.755 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 minute ago, vasilisga said: Προσωπικά δε μπορώ να βρω καν λόγο για τη δημιουργία του συγκεκριμένου meme αλλά οκ Επειδή η Ν το παρατραβάει με τα copyright claims κλπ. 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
vasilisga 105 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Malthador είπε Επειδή η Ν το παρατραβάει με τα copyright claims κλπ. Ζητώ συγνώμη γιατί δε μπήκα καν στο κόπο να διαβάσω όλο το κείμενο και εξέφρασα και άποψη Το ξαναδιάβασα τώρα ολόκληρο και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και φυσικά είναι αστείο Και πάλι συγνώμη 5 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Fulgore 28.611 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Διαθεσιμη για προπαραγγελια για οποιον ενδιαφερεται η συλλεκτικη του Monster Hunter Rise https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/224724-monster-hunter-rise-collector`s-edition?cmicc=skroutz 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
CptBill 181 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στις 23/1/2021 στις 8:58 ΜΜ, CptBill είπε οποιος θελει να μπει στο οικογενειακο nintendo switch online για 12 μηνες ας μου στειλει πμ. θα βγαινει στο καθενα μας, 5 ευρω για ενα ετος (η συνδρομη κοστιζει €35 το ετος) ευχαριστω οσους εστειλαν. Ηδη συμπληρώθηκε οικογενεια των 7 ατομων! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Fulgore 28.611 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mansa2k 1.626 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Τώρα γιατί το κάνουν αυτό; Ίσως έχουμε κάποια νέα γενικότερα αυτήν την εβδομάδα αφού την επόμενη θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ikaruga24 7.799 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Ελαααααα πες μου ότι επιτέλους έχουμε xenoblade X!!! 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johnny7_7 166 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μακάρι... Μετά από ώρες λιώσιμο σε 2, de και torna θα είναι ότι πρέπει... 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
lysopaine 134 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
back15220 627 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Φρέσκο trailer: 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
sotirisl 809 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου το έχω τερματίσει σε NES όπως και το super ghouls & Ghosts σε SNES. θα είχε τίποτα νέο ή πάλι ξαναζεσταμένο φαί..; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα