katsiletra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, lak10 είπε παιδια βοηθεια μου στελνει συχνα χρηματα η αδερφη μου που ειναι στο εξωτερικο απο τον λογαριασμο της revolut κατευθειαν στον τραπεζικο μου λογαριασμο eurobank προχθες μου ετειλε 12 ευρω χωρις να χρεωθω την προμηθεια 3,5 ευρω σημερα μου εστειλε 25 και χρεωθηκα τα 3,5 ξερετε να μου πειτε πως παει η κλιμακα με τις προμηθειες? Γιατί δεν ανοίγεις κι εσύ έναν στη revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, lak10 είπε παιδια βοηθεια μου στελνει συχνα χρηματα η αδερφη μου που ειναι στο εξωτερικο απο τον λογαριασμο της revolut κατευθειαν στον τραπεζικο μου λογαριασμο eurobank προχθες μου ετειλε 12 ευρω χωρις να χρεωθω την προμηθεια 3,5 ευρω σημερα μου εστειλε 25 και χρεωθηκα τα 3,5 ξερετε να μου πειτε πως παει η κλιμακα με τις προμηθειες? https://www.eurobank.gr/-/media/eurobank/rates/timologio-trapezikon-ergasion.pdf το νούμερο 4 μέχρι € 20 Ανέξοδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, lak10 είπε παιδια βοηθεια μου στελνει συχνα χρηματα η αδερφη μου που ειναι στο εξωτερικο απο τον λογαριασμο της revolut κατευθειαν στον τραπεζικο μου λογαριασμο eurobank προχθες μου ετειλε 12 ευρω χωρις να χρεωθω την προμηθεια 3,5 ευρω σημερα μου εστειλε 25 και χρεωθηκα τα 3,5 ξερετε να μου πειτε πως παει η κλιμακα με τις προμηθειες? Γιατι δεν ανοιγεις και εσυ να στα στελνει τσαμπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Αν κάνουμε top up με Google pay > curve> ελληνική κάρτα , τι χρέωση υπάρχει ξέρουμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, stefanidisg είπε Αν κάνουμε top up με Google pay > curve> ελληνική κάρτα , τι χρέωση υπάρχει ξέρουμε ; Καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω χρεωστική Πειραιώς που την χρησιμοποιώ και για τους δύο λογαριασμούς που έχω στην Τράπεζα. Πώς μπορώ να επιλέξω να κάνει Top Up απο τον Ά λογαριασμό για παράδειγμα ή τον Β? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω χρεωστική Πειραιώς που την χρησιμοποιώ και για τους δύο λογαριασμούς που έχω στην Τράπεζα. Πώς μπορώ να επιλέξω να κάνει Top Up απο τον Ά λογαριασμό για παράδειγμα ή τον Β? αυτό είναι θέμα της τράπεζας. κατά το top Up δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. όταν πληρώνεις κάπου σε ένα κατάστημα ή Online επιλέγεις λογαριασμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, vagstef είπε αυτό είναι θέμα της τράπεζας. κατά το top Up δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. όταν πληρώνεις κάπου σε ένα κατάστημα ή Online επιλέγεις λογαριασμό? Έχεις δίκαιο γιατί και στις αγορές μου τραβάει από τον ένα λογαριασμό μόνο, θα ρωτήσω στην τράπεζα τι παίζει και αν χρειάζεται να κάνω χρεωστική και για τον Β' λογαριασμό. Απλά ο ένας λογαριασμός είναι undercover απο την γυναίκα και δεν θέλω να τρώω έλεγχο χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gorilas13 είπε Έχεις δίκαιο γιατί και στις αγορές μου τραβάει από τον ένα λογαριασμό μόνο, θα ρωτήσω στην τράπεζα τι παίζει και αν χρειάζεται να κάνω χρεωστική και για τον Β' λογαριασμό. Απλά ο ένας λογαριασμός είναι undercover απο την γυναίκα και δεν θέλω να τρώω έλεγχο χαχα Οποτε διευθέτησέ το asap 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Έχεις δίκαιο γιατί και στις αγορές μου τραβάει από τον ένα λογαριασμό μόνο, θα ρωτήσω στην τράπεζα τι παίζει και αν χρειάζεται να κάνω χρεωστική και για τον Β' λογαριασμό. Απλά ο ένας λογαριασμός είναι undercover απο την γυναίκα και δεν θέλω να τρώω έλεγχο χαχα Μεσα απο το banking σου μπορεις να αλλαξεις τον λογαριασμο στον οποιο εχει πρόσβαση η καρτα(για Πειραιώς, αλλες δεν ξερω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, gorilas13 είπε Έχεις δίκαιο γιατί και στις αγορές μου τραβάει από τον ένα λογαριασμό μόνο, θα ρωτήσω στην τράπεζα τι παίζει και αν χρειάζεται να κάνω χρεωστική και για τον Β' λογαριασμό. Απλά ο ένας λογαριασμός είναι undercover απο την γυναίκα και δεν θέλω να τρώω έλεγχο χαχα Μεσα από το ebanking στις χρεωστικές κάρτες, ορίζεις ποιος λογριασμός θα ειναι ο πρωτεύων και κατ΄έπεκταση ποιον θα χρεώνει στις συναλλαγες σου με κάρτες. Αρα κανε την αλλαγή και μετά στείλε τα χρήματα με το topup και στη συνεχεια ξαναλλαξε τον κύριο λογαριασμο. Δεν δίνουν 2 χρεωστικες στην ιδια τράπεζα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, runner69 είπε Μεσα από το ebanking στις χρεωστικές κάρτες, ορίζεις ποιος λογαριασμός θα ειναι ο πρωτεύων και κατ΄έπεκταση ποιον θα χρεώνει στις συναλλαγες σου με κάρτες. Αρα κανε την αλλαγή και μετά στείλε τα χρήματα με το topup και στη συνεχεια ξαναλλαξε τον κύριο λογαριασμο. Δεν δίνουν 2 χρεωστικες στην ιδια τράπεζα. εννοειται οτι δινουν, ετσι κι αλλιως με τη νεα τιμολογιακη πολιτικη, ειναι περισσοτερα λεφτα για αυτους.... απλα αν τη θελει μονο για top up, μαλλον δεν χρειαζεται extra καρτα, αφου μπορει να αλλαζει απο ποιο λογαριασμο θα τραβαει η καρτα οπως γραφεις κι εσυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, kon1to είπε εννοειται οτι δινουν, ετσι κι αλλιως με τη νεα τιμολογιακη πολιτικη, ειναι περισσοτερα λεφτα για αυτους.... απλα αν τη θελει μονο για top up, μαλλον δεν χρειαζεται extra καρτα, αφου μπορει να αλλαζει απο ποιο λογαριασμο θα τραβαει η καρτα οπως γραφεις κι εσυ... μάλλον εννοεί ότι δεν βγάζουν μία για κάθε λογαριασμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μια κάρτα χρεωστική ανά πελάτη. Είχα παλιότερη κάρτα του πρώην ΤΤ που έληξε και πήγα Eurobank για ανανέωση. Αφού έψαχναν 2 άτομα για αρκετή ώρα με ρώτησαν αν έχω άλλη χρεωστική Eurobank και όντως είχα, συνδεδεμένη με άλλο λογαριασμό. Δεν μου έδωσαν τίποτα τελικά, έφυγα με τη μια κάρτα και απλά μου άλλαξαν τον "πρωτεύοντα" λογαριασμό σε αυτόν του πρώην ΤΤΤ Από όσο ξέρω και στην Εθνική τα ίδια ισχύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Just now, Doubt said: Μια κάρτα χρεωστική ανά πελάτη. Είχα παλιότερη κάρτα του πρώην ΤΤ που έληξε και πήγα Eurobank για ανανέωση. Αφού έψαχναν 2 άτομα για αρκετή ώρα με ρώτησαν αν έχω άλλη χρεωστική Eurobank και όντως είχα, συνδεδεμένη με άλλο λογαριασμό. Δεν μου έδωσαν τίποτα τελικά, έφυγα με τη μια κάρτα και απλά μου άλλαξαν τον "πρωτεύοντα" λογαριασμό σε αυτόν του πρώην ΤΤΤ Από όσο ξέρω και στην Εθνική τα ίδια ισχύουν. Βασικά μέσω internet banking μπορείς να βγάλεις όσες επιπλέων κάρτες θες και τις κουμπώνεις σε όποιον λογαριασμό θες. Σε εθνική και πειραιώς το έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα