Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το νήμα και θυμήθηκα τον λογαριασμό που είχα κάνει.

Για ακύρωση του λογαριασμου χρειαζεται να είναι μηδενικό το υπόλοιπο;

Έχω 0,10 cents

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zx1234r είπε

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της επίθεσης σου από την στιγμή που όλοι εδώ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε. Η αλλαγή σε νέου τύπου ταυτότητα εσένα θα βοηθήσει στο μέλλον. Εμένα προσωπικά δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο τι θα κάνεις. Δεν πας να έχεις και μια απλή πράξη γέννησης και να κυκλοφορείς γύρω γύρω αντί για ταυτότητα?

Και η ενημέρωση όλων αυτών που λες με την νέα ταυτότητα θα σου πάρει μισό πρωινό. Αν εσύ βαριέσαι είναι άλλο πράγμα.

Δε βοηθαει κανεις διοτι ρωτησα κατι συγκεκριμενο και δωσατε ολοι μια λυση η οποια ειναι αχρηστη!ρωτησα αν με την υπαρχουσα ταυτοτητα γινετε και ολοι προτεινετε να βγαλω νεα..δε βλεπω καμια βοηθεια παρα μονο ειρωνεια οποτε μην απορεις για τα λεγομενα μου!επισης μεχρι να ληξει ή μεχρι να βγουν οι νεες ταυτοτητες κανενας νοημων ανθρωπος δε θα αλλαζε το επισημο εγγραφο της χωρας του!εκτος αν κολοβαραει στη ζωη του και εχει απλετο χρονο για χαζεμα!α και για την ιστορια μια χαρα μου την δεχτηκαν απο τη ρεβολουτ ως εγγραφο οποτε βλεπεις δε υπαρχει κανενα προβλημα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maroulini91 είπε

Δε βοηθαει κανεις διοτι ρωτησα κατι συγκεκριμενο και δωσατε ολοι μια λυση η οποια ειναι αχρηστη!ρωτησα αν με την υπαρχουσα ταυτοτητα γινετε και ολοι προτεινετε να βγαλω νεα..δε βλεπω καμια βοηθεια παρα μονο ειρωνεια οποτε μην απορεις για τα λεγομενα μου!επισης μεχρι να ληξει ή μεχρι να βγουν οι νεες ταυτοτητες κανενας νοημων ανθρωπος δε θα αλλαζε το επισημο εγγραφο της χωρας του!εκτος αν κολοβαραει στη ζωη του και εχει απλετο χρονο για χαζεμα!α και για την ιστορια μια χαρα μου την δεχτηκαν απο τη ρεβολουτ ως εγγραφο οποτε βλεπεις δε υπαρχει κανενα προβλημα 

Αδερφέ δεν σε βοηθάει κανένας γιατί πολύ απλά έχεις άσχημο τρόπο. Κανείς δεν σε ειρωνεύτηκε ποτέ και μάλλον είσαι προκατειλημένος απέναντι σε αυτούς που έχουν καινούργιες ταυτότητες. Δεν εξηγείται αλλιώς.

4 ώρες πριν, no_freak είπε

Είδα το νήμα και θυμήθηκα τον λογαριασμό που είχα κάνει.

Για ακύρωση του λογαριασμου χρειαζεται να είναι μηδενικό το υπόλοιπο;

Έχω 0,10 cents

Θα πρέπει να έχεις μηδενικό υπόλοιπο και να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι συναλλαγές που έχεις σε εκκρεμότητα.

https://www.revolut.com/help/profile/i-want-to-terminate-my-revolut-account

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσότεροι έχουν μπερδέψει τον όρο καινούργια ταυτότητα.

Οι καινούργιες ταυτότητες είναι εκείνες οι οποίες αναγράφουν τα στοιχεία και στα αγγλικά, ΔΕΝ έχει σημασία εάν είναι χειρόγραφη ή σε υπολογιστή. Περνούν και στην revolut και παντού.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, maroulini91 είπε

τι ταλαιπωρια θα χεις να αλλαξεις τη ταυτοτητα σε εφοριες,τραπεζες

Καμία ταλαιπωρία, εκτός αν το τραβάει ο οργανισμός σου.

Για την Εφορία, όταν ξαναπάς για άλλη δουλειά, περνάς και από το μητρώο και τη δηλώνεις. Για τις τράπεζες δεν κάνεις τίποτα πριν χρειαστείς κάτι που απαιτεί ταυτότητα, οπότε στη φωτοτυπούν επιτόπου και είσαι έτοιμος. Αλλιώς στη επόμενε επικαιροποίηση των στοιχείων σου.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Οποίος θέλει να βγάλει κέρδος ας ασχοληθεί με αλλαγή συναλλάγματος 

688AEB7B-E383-4A89-92A8-53F3A89B3BC8.png.9509c8bc8e4e7fd76459fa33d96641e7.png

Πως ακριβώς λειτουργεί αυτό το σύστημα? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Βλέπεις πια νομίσματα έχουν μεγάλες απώλειες και πράττεις ανάλογα. 

Τώρα για παράδειγμα που ενδέχεται να γίνει brexit επιβλέπεις την πορεία του gbp.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Αγοραζεις φτηνα, πουλας ακριβα

Καποτε η λιρα ειχε 1,10, τωρα ειναι 1,17, στις δοξες της ειχε 1,22

Εγω περιμενω το 1,19 τουλαχιστον για να πουλησω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ppetr είπε

Αγοραζεις φτηνα, πουλας ακριβα

Καποτε η λιρα ειχε 1,10, τωρα ειναι 1,17, στις δοξες της ειχε 1,22

Εγω περιμενω το 1,19 τουλαχιστον για να πουλησω

Καλά έτσι είναι σαν να παίζεις κορώνα γράμματα. 

20 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Βλέπεις πια νομίσματα έχουν μεγάλες απώλειες και πράττεις ανάλογα. 

Τώρα για παράδειγμα που ενδέχεται να γίνει brexit επιβλέπεις την πορεία του gbp.

Αυτό το γνωρίζω, αλλά εδώ στην περίπτωση μας για να έχεις έστω και μικρό κέρδος, πρέπει να ρισκάρεις πολλά για να κερδίσεις έστω και τα λίγα.Εαν είναι έτσι προτιμώ να επενδύσω τα ίδια χρήματα σε κρυπτονομισματα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Αυτό το γνωρίζω, αλλά εδώ στην περίπτωση μας για να έχεις έστω και μικρό κέρδος, πρέπει να ρισκάρεις πολλά για να κερδίσεις έστω και τα λίγα.Εαν είναι έτσι προτιμώ να επενδύσω τα ίδια χρήματα σε κρυπτονομισματα. 

επενδυσε σε οτι θεωρεις καλυτερο. ρωτησες και σου απαντησαν για το πως επενδυεις στην ισοτιμια νομισματων, γιατι το κρινεις ομως;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bjj-p είπε

επενδυσε σε οτι θεωρεις καλυτερο. ρωτησες και σου απαντησαν για το πως επενδυεις στην ισοτιμια νομισματων, γιατι το κρινεις ομως;

Οποιος έχει κρίση έχει το δικαίωμα και να κρίνει άλλο να κατακρίνεις και άλλο να επιχειρηματολογεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Τα παραλες. Κατω απο 1,10 δε θα επαιφτε ποτέ. Αγοραζεις και περιμενεις να παει εκει που ηταν παλια

Παρομοιο ειχε γινει με το δολλαριο πιο παλια

Βασικα ο,τι νομιζει ο καθενας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ppetr είπε

Τα παραλες. Κατω απο 1,10 δε θα επαιφτε ποτέ. Αγοραζεις και περιμενεις να παει εκει που ηταν παλια

Παρομοιο ειχε γινει με το δολλαριο πιο παλια

Βασικα ο,τι νομιζει ο καθενας...

Σίγουρα.... Όμως σε κάποια φάση είχε φτάσει   1.10060 αλλά νταξει σίγουρα είναι λιγότερο πιθανό να πάει πιο κάτω από αυτό παρά να αυξηθεί. 

Επεξ/σία από V3NDETTA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...