bjj-p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα αν δεν στειλεις τα εγγραφα που ζητανε, αν δεν υπαρχει λογος να τα στειλεις;
HateMe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Εγώ έστειλα απλά ταυτότητα και μόλις μου ήρθε μήνυμα πως όλα πήγαν οκ.
Kostasallinone Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, HateMe είπε Εγώ έστειλα απλά ταυτότητα και μόλις μου ήρθε μήνυμα πως όλα πήγαν οκ. Χειρόγραφη ή τυπωμένη σε υπολογιστή? 26 λεπτά πριν, bjj-p είπε Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα αν δεν στειλεις τα εγγραφα που ζητανε, αν δεν υπαρχει λογος να τα στειλεις; Σε εμένα δεν αφήνουν να στείλω χρήματα σε άλλους που έχουν revolut και υποθέτω και εμβάσματα. Μετοχές και χρήση κάρτας δουλεύουν κανονικά. Μάλλον ούτε top up αφήνουν. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Kostasallinone
enteacher04 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, HateMe είπε Εγώ έστειλα απλά ταυτότητα και μόλις μου ήρθε μήνυμα πως όλα πήγαν οκ. Κ σε εμένα ήρθε το μήνυμα αυτό, κ μετά μου ήρθε ξανά το αρχικο μήνυμα ότι πρέπει να κάνω ξανά submit το ID μου. Ρώτησα στο chat της revolut τι γίνεται, κ ακόμα το ψάχνουν εδώ κ κάτι ώρες. Στο μεσοδιάστημα, τράβηξα ότι λεφτά είχα μέσα, κ έκανα κ λογαριασμό στην Ν26. Έτσι κι αλλιώς, για κάνα ταξίδι την χρησιμοποιώ, όχι κ τόσα συχνά πλέον, οπότε οκ, καλά ήταν μέχρι τώρα με τη revolut για μένα, αλλά πλέον θα δοκιμάσω και την Ν26
georkouk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Πώς μπορούμε να κλείσουμε το τσατ και να ξανασυνδεθουμε σε άλλον μήπως μας λύσει το πρόβλημα πιο γρήγορα; Ή δεν γίνεται και πρέπει να περιμένουμε για πάντα;
ardi21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν θελετε το υπολοιπο του Revolut να το στειλετε σε ελληνικο λογαριασμο ποια τραπεζα χρησιμοποιειτε? Διοτι εγω πριν κανα 2 χρονια ειχα ενα πολυ μικρο υπολοιπο και το εστειλα σε δικο μου λογαριασμο στην Εθνικη, πιο πολυ για test. Οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν διοτι το ποσο ναι μεν εφτασε αλλα δεν πιστωθηκε, εμεινε σαν προβλεψη. Οταν πηγα στην τραπεζα μου ειπε εκει ενας... περιεργος υπαλληλος οτι δεν το περασαν διοτι ελειπαν κατι στοιχεια. Του εξηγησα απο που ειναι και οτι ειναι δικος μου λογαριασμος αλλα μου ειπε να του παω την αποδειξη της μεταφορας. Παω λοιπον σπιτι μου και εκτυπωνω το statement της συγκεκριμενης μεταφορας απο την εφαρμογη. Του παω το χαρτι αλλα και παλι δεν ηθελε να με εξυπηρετησει. Δεν το εψαξα παραπανω γιατι ειχα εκνευριστει και το ποσο ηταν εξαιρετικα μικρο, αμελητεο. Απο τοτε τα χρηματα βρισκονται σε προβλεψη 😁 Να σημειωσω οτι ολα τα στοιχεια τα ειχα συμπληρωσει σωστα κατα την μεταφορα απο την εφαρμογη. Θα μου πεις τωρα το σκεφτηκες? Οχι, απλα για να μου λυθει η απορια, αν λυθει ποτε. Αν ξαναθελησω μεταφορα ποσου θα χρησιμοποιησω την Alpha μπας και κανω την δουλεια μου. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από ardi21
bilya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, ardi21 είπε Αν θελετε το υπολοιπο του Revolut να το στειλετε σε ελληνικο λογαριασμο ποια τραπεζα χρησιμοποιειτε? Διοτι εγω πριν κανα 2 χρονια ειχα ενα πολυ μικρο υπολοιπο και το εστειλα σε δικο μου λογαριασμο στην Εθνικη, πιο πολυ για test. Οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν διοτι το ποσο ναι μεν εφτασε αλλα δεν πιστωθηκε, εμεινε σαν προβλεψη. Οταν πηγα στην τραπεζα μου ειπε εκει ενας... περιεργος υπαλληλος οτι δεν το περασαν διοτι ελειπαν κατι στοιχεια. Του εξηγησα απο που ειναι και οτι ειναι δικος μου λογαριασμος αλλα μου ειπε να του παω την αποδειξη της μεταφορας. Παω λοιπον σπιτι μου και εκτυπωνω το statement της συγκεκριμενης μεταφορας απο την εφαρμογη. Του παω το χαρτι αλλα και παλι δεν ηθελε να με εξυπηρετησει. Δεν το εψαξα παραπανω γιατι ειχα εκνευριστει και το ποσο ηταν εξαιρετικα μικρο, αμελητεο. Απο τοτε τα χρηματα βρισκονται σε προβλεψη 😁 Να σημειωσω οτι ολα τα στοιχεια τα ειχα συμπληρωσει σωστα κατα την μεταφορα απο την εφαρμογη. Θα μου πεις τωρα το σκεφτηκες? Οχι, απλα για να μου λυθει η απορια, αν λυθει ποτε. Αν ξαναθελησω μεταφορα ποσου θα χρησιμοποιησω την Alpha μπας και κανω την δουλεια μου. έχω μεταφέρει ποσά απο 200-2000Ε σε τρ. λογαριασμούς ακομα κ 3των χωρίς θέμα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από bilya
georkouk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Έστειλα λεφτά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα μεσω Paypal Και πληρωσα με την revolut. Τα λεφτα αφαιρέθηκαν απο τον revolut λογαριασμο αλλα στο paypal η πληρωμη φαινεται pending. Τι φάση;
zeden Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα Εγώ έχω χειρόγραφη ταυτότητα. Υπάρχει τρόπος να πάρω τα χρήματα που έχω μέσα? Η μήπως πρέπει να βγάλω καινούργια ταυτότητα ώστε να γίνει ταυτοποίηση?
1parapono Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα μου βγάζει 'try later...' όταν πατάω για να κάνω 'verify identity'. Από χθες μου το κάνει... edit: Πήγα στο chat και μου έβγαλε 'we are verifying your identity'. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από 1parapono
ardi21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω χειρογραφη ταυτοτητα ειχα τοσα χρονια και τωρα που ξαναζητανε, δεν την περναει. Απο το chat μου ειπαν οτι θα ενημερωσουν το αρμοδιο τμημα να δουμε τι μπορει να γινει. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω διαβατηριο ουτε να αλλαξω ταυτοτητα απο την στιγμη που ερχονται οι καινουργιες σε κανενα χρονο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από ardi21
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Τις καινούργιες ταυτότητες τις ακούμε 15 χρόνια τώρα. 1
Cyber_Spartacus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Αφου τοσες μερες μου σπασαν τα νευρα με την ταυτότητα κλπ αφου το ειχα στειλει και μου ξαναστελναν παλι παω να το κανω ξανα μου εβγαζε ερρορ λεω κάπου κολλαει η βλακια ξανα παλι μιλαω με το chat αφου μου ειπαν οτι θα το δουνε μετα απο κανενα 3 ωρο ειναι ενταξει μου στειλαν οτι νανε
Bubs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Εγω που μιλησα πριν λιγο ειπε ειτε να στειλω ταυτοτητα νεου τυπου (που της εξηγησα οτι δεν υπαρχει και θα κανει πανω απο χρονο να βγει) η διαβατηριο (επισης δεν παιζει καθως ειναι κανα 80αρι). οποτε της ειπα δεν αξιζει η ταλαιπωρια γιατι το εχω μονο για το apple pay, οποτε αντιο! Δεν πτοήθηκε παντως, μου ειπε επισης οτι το να εχω inactive account δεν εχει fee - γελαω! εμπρος καλη μου Ν26 (μεχρι να μας κριτζαρει και αυτη!) - τουλαχιστον ακομα προλαβαινουμε να στειλουμε εμβασμα σε αλλη τραπεζα πριν πεσει freeze! ΥΓ. Βαζω στοιχημα πως πολλοι θα την κανουν και θα παιξει κωλοτουμπα 180 μοιρες οταν δουν να αδειαζουν οι λογαριασμοι!
HateMe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Χειρόγραφη ή τυπωμένη σε υπολογιστή? Ταυτότητα που έβγαλα φωτο με το S9 😛 Απλά ξύπνησα το πρωί, είδα το μήνυμα, έβγαλα 2 φωτο και τις έστειλα. Μετά από 10 ώρες, ήρθε το μήνυμα που βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα