Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με την ταξιδιωτική ασφάλιση της Revolut, απ΄οτι φαίνεται εδώ  η κάλυψη είναι σε ομαδικό πρόγραμμα ασφαλιστικής εταιρείας.

Αν καταλαβαίνω σωστά να για μπορέσεις να αποζημειωθείς θα πρέπει να διαθέτεις την Ευρωπαϊκη κάρτα ασφάλισης ασθενείας;

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, dimitris2006 said:

Σχετικά με την ταξιδιωτική ασφάλιση της Revolut, απ΄οτι φαίνεται εδώ  η κάλυψη είναι σε ομαδικό πρόγραμμα ασφαλιστικής εταιρείας.

Αν καταλαβαίνω σωστά να για μπορέσεις να αποζημειωθείς θα πρέπει να διαθέτεις την Ευρωπαϊκη κάρτα ασφάλισης ασθενείας;

Να έχεις ασφάλεια στην χώρα σου. Η ευρωπαϊκή κάρτα είναι άχρηστη. 

Όπως έγραψα και στο θέμα της Ν26 η ασφάλεια που δίνει είναι καλύτερη από την Revolut. Ορίζει ότι το ταξίδι είναι οποιοσδήποτε προορισμός σε απόσταση από 100χιλ. και άνω, βέβαια δεν την μελέτησα επισταμένα.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.

Πρόσθεσα την κάρτα για πληρωμή μέσω PayPal μιας και δεν δέχονται την κάρτα απευθείας στην Νορβηγία..

Θυμάστε που υπάρχει η επιλογή για να γίνετε η μετατροπή από την κάρτα και όχι από το PayPal?

Γίνετε μέσω PayPal app η μόνο μέσω desktop site?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, drdedus είπε

Πρόσθεσα την κάρτα για πληρωμή μέσω PayPal μιας και δεν δέχονται την κάρτα απευθείας στην Νορβηγία..

Θυμάστε που υπάρχει η επιλογή για να γίνετε η μετατροπή από την κάρτα και όχι από το PayPal?

Γίνετε μέσω PayPal app η μόνο μέσω desktop site?

Settings -> Payments -> Manage pre-approved payments -> Set Available Funding Sources

εκει παντώντας πάνω σε κάποια από τα payments ,δεξιά θα πατήσεις στο funding source(την κάρτα) και στο επόμενο παράθυρο θα σου εμφανίσει όλες τις κάρτες με την επιλογή conversion options που θα επιλέξεις το conversion να γίνεται από την κάρτα και όχι την paypal

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Να έχεις ασφάλεια στην χώρα σου. Η ευρωπαϊκή κάρτα είναι άχρηστη. 

Όπως έγραψα και στο θέμα της Ν26 η ασφάλεια που δίνει είναι καλύτερη από την Revolut. Ορίζει ότι το ταξίδι είναι οποιοσδήποτε προορισμός σε απόσταση από 100χιλ. και άνω, βέβαια δεν την μελέτησα επισταμένα.

Μιας και πρόκειται να κάνω ταξίδι σε λίγες ημέρες και το έψαξα παραπάνω, επικοινώνησα με το support της Revolut και τελικά είναι υποχρεωτική η κατοχή της Ευρωπαϊκής κάρτας υγείας για να ισχύει η κάλυψη.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekboy είπε

Settings -> Payments -> Manage pre-approved payments -> Set Available Funding Sources

εκει παντώντας πάνω σε κάποια από τα payments ,δεξιά θα πατήσεις στο funding source(την κάρτα) και στο επόμενο παράθυρο θα σου εμφανίσει όλες τις κάρτες με την επιλογή conversion options που θα επιλέξεις το conversion να γίνεται από την κάρτα και όχι την paypal

Νομίζω έχει καταργηθεί αυτό, δεν υφίσταται πλέον σαν επιλογή στα μενού.

Δημοσ.
13 minutes ago, dimitris2006 said:

Μιας και πρόκειται να κάνω ταξίδι σε λίγες ημέρες και το έψαξα παραπάνω, επικοινώνησα με το support της Revolut και τελικά είναι υποχρεωτική η κατοχή της Ευρωπαϊκής κάρτας υγείας για να ισχύει η κάλυψη.

Μήπως καλύτερα να ρωτήσεις στην ίδια την ασφαλιστική?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hapatingo είπε

Μήπως καλύτερα να ρωτήσεις στην ίδια την ασφαλιστική?

Το link που έχω στο προηγούμενο post είναι από την ίδια την ασφαλιστική και το αναφέρει.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greekboy είπε

1000 ευχαριστώ.

Εκεί μου βγάζει κάποιες πληρωμές που είναι pre-approved και πατώντας από κάτω στο "διαχείριση πηγών χρηματοδότησης" μου εμφανίζει τις κάρτες που έχω στο PayPal με μόνη επιλογή να τις τικαρω η όχι.

Πώς ακριβώς αφήνω την μετατροπή στην κάρτα?

20 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Νομίζω έχει καταργηθεί αυτό, δεν υφίσταται πλέον σαν επιλογή στα μενού.

Και πως γίνεται? Ρωτάει κάθε φορά?

Δημοσ.
10 minutes ago, dimitris2006 said:

Το link που έχω στο προηγούμενο post είναι από την ίδια την ασφαλιστική και το αναφέρει.

Η ευρωπαϊκή κάρτα αναφέρεται στα πλαίσια του “ίσως η ασφαλιστική σου συνεργάζεται και με χώρες τις Ευρώπης“ εννοώντας την κυρία ασφάλεια που έχεις στη χώρα διαμονής. 

Η ασφάλεια της revolut θεωρείται παγκόσμια συνεπώς η ευρωπαϊκή κάρτα είναι περιττή ακόμα και εντός Ευρώπης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, drdedus είπε

1000 ευχαριστώ.

Εκεί μου βγάζει κάποιες πληρωμές που είναι pre-approved και πατώντας από κάτω στο "διαχείριση πηγών χρηματοδότησης" μου εμφανίζει τις κάρτες που έχω στο PayPal με μόνη επιλογή να τις τικαρω η όχι.

Πώς ακριβώς αφήνω την μετατροπή στην κάρτα?

κάτω από τους αριθμούς έχει να πατήσεις "see conversion options" και εκεί θα εμφανιστεί να επιλέξεις για την μετατροπή

pp.png.6cf1c8c02a20a9676a6f0e38a0d3bd35.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekboy είπε

κάτω από τους αριθμούς έχει να πατήσεις "see conversion options" και εκεί θα εμφανιστεί να επιλέξεις για την μετατροπή

pp.png.6cf1c8c02a20a9676a6f0e38a0d3bd35.png

Αυτό έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα.

Δεν το έχει σε καμία κάρτα. Παλιά το είχα ρυθμίσει σε ορισμένες.

Θα δοκιμάσω με άλλο browser.

Αν το βρω και το ρυθμίσω και για την revolut φαντάζομαι ότι θα είναι το ίδιο να πληρώνω μεσω PayPal με να πληρώνω απευθείας με αυτη?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Δεν αναγράφει πουθενά για ευρωπαϊκή κάρτα υγείας. 
https://www.revolut.com/en-GR/help/exploring-revolut/insuring-my-travel/am-i-eligible-for-revolut-travel-insurance

https://www.revolut.com/en-GR/help/exploring-revolut/insuring-my-travel/who-is-revolut-s-travel-insurance-provider

Όπως αναφέρεται σε αυτό το link, η ασφαλιστική που συνεργάζεται η Revolut είναι η White Horse. Το λινκ αναφέρει ότι για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να ανατρέξουμε στο app. Ψάχνοντας αρκετά στο app βρίσκεις τα terms and conditions της ασφαλιστικής, τα οποία είναι ουσιαστικά αυτά που έδωσα σε προηγούμενο post (https://www.revolut.com/assets/premium/policy.pdf).

Σε αυτούς του όρους αναγράφεται ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας την Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας, πράγμα που επιβεβαίωσαν και στο support chat της Revolut. Σε αυτούς τους όρους επίσης θα βρούμε περιστατικά που καλύπτονται όπως επίσης και περιστατικά που δεν καλύπτονται από τη συγκεκριμένη ασφάλιση.

Δημοσ.
6 minutes ago, dimitris2006 said:

https://www.revolut.com/en-GR/help/exploring-revolut/insuring-my-travel/who-is-revolut-s-travel-insurance-provider

Όπως αναφέρεται σε αυτό το link, η ασφαλιστική που συνεργάζεται η Revolut είναι η White Horse. Το λινκ αναφέρει ότι για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να ανατρέξουμε στο app. Ψάχνοντας αρκετά στο app βρίσκεις τα terms and conditions της ασφαλιστικής, τα οποία είναι ουσιαστικά αυτά που έδωσα σε προηγούμενο post (https://www.revolut.com/assets/premium/policy.pdf).

Σε αυτούς του όρους αναγράφεται ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας την Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας, πράγμα που επιβεβαίωσαν και στο support chat της Revolut. Σε αυτούς τους όρους επίσης θα βρούμε περιστατικά που καλύπτονται όπως επίσης και περιστατικά που δεν καλύπτονται από τη συγκεκριμένη ασφάλιση.

Και για ταξίδια εκτός ΕΕ τι ισχύει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...