Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ANORTHOSIS είπε

Αν ακυροσω την συνδρομη μόλις μου στείλουν την καρτα δεν θα δουλευει μετα?

Θα χρεωθείς τα έξοδα έκδοσης της κάρτας όπως αναγράφει στο συμβόλαιο .

Επεξ/σία από asdfnikos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Θα χρεωθείς τα έξοδα έκδοσης της κάρτας όπως αναγράφει στο συμβόλαιο .

Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω 13.99 x 12 μηνες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά η metal card δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Μάλιστα ποτέ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. Επίσης η μια εξ αυτών έχει αρχίσει να ξεκολλάει. Μετά την Apple Card που είναι εξ ολοκλήρου από μέταλλο όλες οι άλλες αποτελούνται από δυο μέρη. Το πλαστικό που έχει το nfc και τα νούμερα και το μεταλλικό που είναι κολλημένο στο πλαστικό.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Να ρωτήσω τι την θες;Για την μόστρα;

ΟΧΙ  μισώ την μόστρα, απλά ρωτάω επήδει δεν ξέρω αγγλικά και στην revolut μονο αγγλικα γραφει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να ρωτήσω τι την θες;Για την μόστρα;

Για μισό λεπτο.

Γιατί ο καθένας πρέπει να εξηγεί το λόγο για τον οποίο θέλει να κάνει κάτι; 

Να έχει metal, να έχει 800 κάρτες, να πληρώνει με revolut, N26 ή ότι άλλο θέλει;

Απορώ πραγματικά γιατί ο άλλος απαντά και απολογείται...

Πολύ περίεργοι είστε

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, wargasm είπε

Καλησπέρα!

ρε παιδιά παλεύω τρεις μέρες να επαληθεύσει/πιστοποιήσει τη ταυτότητα μου. 
εχω κάνει τη διαδικασία πάνω απο 6-7 φορές. 

Η οποία ταυτότητα έχει χειρόγραφα τα στοιχεία στην πίσω όψη, αλλά με λατινικούς χαρακτήρες. 
Ακομα, την έχω βγάλει στα 17 μου με καρέ μαλλι, και τώρα είμαι 33 ξυρισμένο κεφάλι. 
Ωστοσο οκ, καταλαβαίνεις ότι είμαι εγώ. 

Εκανα και το λάθος και τη φόρτωσα και δέκα ευρώ, και πλήρωσα και το τάληρο για την αποστολή. 

και βλέπω πως μάλλον πάνε άκλαυτα όλα αυτά + τον χρόνο γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω ταυτότητα για τη revolut. 

υπάρχει κάποια άλλη ιδέα, πριν πω αντίο στη προσπάθεια;

Επειδη την πατησα και εγω ετσι κλασσικα λογω ταυτοτητας(περιμενω μια και καλη ποτε θα βγουν οι νεες ταυτοτητες),γνωριζουμε πως μπορουμε να παρουμε τα χρηματα μας πισω τουλαχιστον?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vagstef είπε

Για μισό λεπτο.

Γιατί ο καθένας πρέπει να εξηγεί το λόγο για τον οποίο θέλει να κάνει κάτι; 

Να έχει metal, να έχει 800 κάρτες, να πληρώνει με revolut, N26 ή ότι άλλο θέλει;

Απορώ πραγματικά γιατί ο άλλος απαντά και απολογείται...

Πολύ περίεργοι είστε

Σωστα ρωταει τι την θελει, πολλοί ζητουν κατι χωρις να εχουν καταλάβει την χρησιμότητα του, προκείμενου λοιπον να εχουμς 50 ποστ άκυρα, καλύτερα να ξέρουμε σε τι την χρειάζεται καποιος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επειδη την πατησα και εγω ετσι κλασσικα λογω ταυτοτητας(περιμενω μια και καλη ποτε θα βγουν οι νεες ταυτοτητες),γνωριζουμε πως μπορουμε να παρουμε τα χρηματα μας πισω τουλαχιστον?

Με Κορωναϊούς Τουρκία και οικονομία κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ταυτότητες. Βγάλε μια καινούργια με 9 ευρώ και θα με θυμηθείς, θα ξεμπερδέψεις κιόλας. 

Διαφορετικά απλά ζητάς να σου επιστραφεί το ποσό από τον λογαριασμό απο τον οποίο ήρθε.

Επεξ/σία από Kostasallinone
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Σωστα ρωταει τι την θελει, πολλοί ζητουν κατι χωρις να εχουν καταλάβει την χρησιμότητα του, προκείμενου λοιπον να εχουμς 50 ποστ άκυρα, καλύτερα να ξέρουμε σε τι την χρειάζεται καποιος

Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις δεν κάνεις σχόλιο , "για μόστρα".

Δε γνωρίζεις με ποιον μιλάς για να κάνεις τέτοια σχόλια. Προσωπικά δεν το δέχομαι και κανείς άλλος δεν θα πρεπε να το δέχεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...