VPoint Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Συγχωρέστε με αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είμαι τελείως αρχάριος στο θέμα Revolut, μόλις παρέλαβα την κάρτα, τη σύνδεσα με Paypal και θέλω να αποφύγω τις προμήθειες λόγω μετατροπών στις αγορές μου ή όταν εκτελούνται οι πληρωμές πχ του Netflix. Βρήκα το παρακάτω post αλλά δεν μπορώ να βρω τα Conversion options στο Paypal. Μπορείτε να με βοηθήσετε ή να με παραπέμψετε σε κάποιο άλλο post; Ευχαριστώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτήσετε/page/195/?tab=comments#comment-54634231 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από VPoint
stelakis1914 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Το netflix που έγραψες δεν πληρώνεται μέσω PayPal αλλά απευθείας από την κάρτα που θα δηλώσεις. Στην περίπτωση που πληρώνεις με revolut δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την μετατροπή. Για τα Conversion options τώρα που ψάχνεις, δεν πρόκειται να επιτύχεις μόνιμο αποτέλεσμα. Σε κάθε αγορά σου θα πρέπει να ελέγχεις από ποιον θα γίνεται η μετατροπή (τράπεζα ή PayPal) και να επιλέγεις αυτό που σε συμφέρει.
VPoint Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Το netflix που έγραψες δεν πληρώνεται μέσω PayPal αλλά απευθείας από την κάρτα που θα δηλώσεις. Στην περίπτωση που πληρώνεις με revolut δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την μετατροπή. Για τα Conversion options τώρα που ψάχνεις, δεν πρόκειται να επιτύχεις μόνιμο αποτέλεσμα. Σε κάθε αγορά σου θα πρέπει να ελέγχεις από ποιον θα γίνεται η μετατροπή (τράπεζα ή PayPal) και να επιλέγεις αυτό που σε συμφέρει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν μου επιτρέπεις κάποιες επιπλέον ερωτήσεις: 1. Πώς καταλαβαίνω ποια μετατροπή με συμφέρει; Θα βλέπω κάπου τις ισοτιμίες; 2. Το Netflix τόσα χρόνια πληρωνόταν αυτόματα από μια prepaid της Εθνικής την οποία είχα συνδέσει στο Paypal και κάθε φορά ερχόταν mail από το Paypal με το αποδεικτικό συναλλαγής. Τώρα τη θέση της prepaid θα πάρει η Revolut. Δε χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο Paypal που να αφορά τις μετατροπές;
stelakis1914 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1) Στην μετατροπή νομισμάτων πάντα θα συμφέρει η revolut σε σχέση με τις ελληνικές κάρτες. Μεταξύ όμως της μετατροπής από το PayPal και ελληνικών καρτών, υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις. 2) Μπορείς να συνδέσεις απευθείας την κάρτα σου στο Netflix και να αποφύγεις την μεσολάβηση του PayPal. 1
kleo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 27 Απριλίου έγραψα για το λοκ της κάρτας μου. Σήμερα 8/5, 11 μέρες μετά το λοκ παραμένει, έστειλα 3 φορές στο chat και η απάντηση ήταν και τις 3 φορές πάνω κάτω η ίδια. Γνωρίζουμε ότι ο λογαριασμός σας είναι κλειδωμένος, κάνουμε ότι μπορούμε αλλά δε μπορούμε να σας δώσουμε ακριβή ημερομηνία. στο τελευταίο μήνυμα κιόλας έχουν το θράσος να εμφανίζουν και rate this conversation. Για ποια συνομιλία λένε; τα αυτοματοποιήμενα μηνύματα που στέλνουν; Υπόψην ότι δεν έχουν ζητήσει κάποιο έγγραφο όπως είχαν ζητήσει παλαιότερα για την ταυτότητα. Το ρώτησα κιόλας. Τώρα τι θα γίνει; Αν στείλω τίποτα μπινελίκια θα βγει άκρη, τα διαβάζουν;
turbat0s Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, kleo1 είπε τα αυτοματοποιήμενα μηνύματα που στέλνουν; Με live agent μίλησες ή μόνο με μποτάκια?
spartak1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, kleo1 είπε 27 Απριλίου έγραψα για το λοκ της κάρτας μου. Σήμερα 8/5, 11 μέρες μετά το λοκ παραμένει, έστειλα 3 φορές στο chat και η απάντηση ήταν και τις 3 φορές πάνω κάτω η ίδια. Γνωρίζουμε ότι ο λογαριασμός σας είναι κλειδωμένος, κάνουμε ότι μπορούμε αλλά δε μπορούμε να σας δώσουμε ακριβή ημερομηνία. στο τελευταίο μήνυμα κιόλας έχουν το θράσος να εμφανίζουν και rate this conversation. Για ποια συνομιλία λένε; τα αυτοματοποιήμενα μηνύματα που στέλνουν; Υπόψην ότι δεν έχουν ζητήσει κάποιο έγγραφο όπως είχαν ζητήσει παλαιότερα για την ταυτότητα. Το ρώτησα κιόλας. Τώρα τι θα γίνει; Αν στείλω τίποτα μπινελίκια θα βγει άκρη, τα διαβάζουν; Στείλε τους μήνυματα στο Fb, αν έχεις.
Fuel7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Εχω Revolut λειτουργικη αλλα virtual. Αποφασιζω να συνδέσω την revolut στήν Curve,ολα καλα ολα ωραία συνέεται ,και γινονται και οι σχετικές χρεώσεις εγινε 1 με 1,15ευρω και μια αλλη με 0.13 ευρω. Το προβλημα ξεκινάει απο εδω και μετα. Επιστρέφονται οι χρεώσεις! η 1,15ευρω επέστρεψε κανονικα σε ευρω ,ενώ η 0,13 επέστρεψε σε λιρες αγγλιας οπου εμφανιζονται 0,11 λιρες αγγλιας Θέλω να στειλω τα λεφτα καπου και δεν μπορω,διοτι θέλω μονο ευρω και οχι λιρες αγγλιας.Γιατι τα επιστραφεντα λεφτα πηγαν σε λιρες,και οχι σε ευρω; Πώς γινεται να πάνε τα 0,13 ευρω (0,11 λιρες) στα ευρώ,για να μπορέσω να στειλω τα λεφτά σε ευρω; Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους, Εχω Revolut λειτουργικη αλλα virtual. Αποφασιζω να συνδέσω την revolut στήν Curve,ολα καλα ολα ωραία συνέεται ,και γινονται και οι σχετικές χρεώσεις εγινε 1 με 1,15ευρω και μια αλλη με 0.13 ευρω. Το προβλημα ξεκινάει απο εδω και μετα. Επιστρέφονται οι χρεώσεις! η 1,15ευρω επέστρεψε κανονικα σε ευρω ,ενώ η 0,13 επέστρεψε σε λιρες αγγλιας οπου εμφανιζονται 0,11 λιρες αγγλιας Θέλω να στειλω τα λεφτα καπου και δεν μπορω,διοτι θέλω μονο ευρω και οχι λιρες αγγλιας.Γιατι τα επιστραφεντα λεφτα πηγαν σε λιρες,και οχι σε ευρω; Πώς γινεται να πάνε τα 0,13 ευρω (0,11 λιρες) στα ευρώ,για να μπορέσω να στειλω τα λεφτά σε ευρω; Ευχαριστω προκαταβολικα. Αλλαξε τις λίρες σε ευρώ.Σου λείπουν 0,13€ δηλαδη απο το ποσό που θέλεις να στείλεις;Δεν βάζεις μερικά € ακόμα να ξεμπερδέυεις;
Fuel7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλαξε τις λίρες σε ευρώ.Σου λείπουν 0,13€ δηλαδη απο το ποσό που θέλεις να στείλεις;Δεν βάζεις μερικά € ακόμα να ξεμπερδέυεις; Πώς αλλαζουν οι λίρες σε ευρώ; Μα δεν θέλω να βαλω λεφτα θελω να στειλω. Εαν ειναι να μου το κανει καθε φορα που εχω επιστροφη τοτε με κουραζει!
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Fuel7 είπε Πώς αλλαζουν οι λίρες σε ευρώ; Μα δεν θέλω να βαλω λεφτα θελω να στειλω. Εαν ειναι να μου το κανει καθε φορα που εχω επιστροφη τοτε με κουραζει! Δεν έχεις ένα κουμπί που λέει exchange σε καθε νόμισμα; Να βάλεις 5€ ακόμα λέω για να στείλεις το ποσο που θέλεις. Εκτός αν σε κουράζει το όλο θέμα.
Fuel7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις ένα κουμπί που λέει exchange σε καθε νόμισμα; Να βάλεις 5€ ακόμα λέω για να στείλεις το ποσο που θέλεις. Εκτός αν σε κουράζει το όλο θέμα. Το ειχα δει το κουμπι αλλα πιστευα οτι υπήρχε απλα για να σου δειχνει την οποια ισοτιμια.Το δοκιμασα και δούλεψε,βεβαια ειχε μια μικρη αποκλιση 2 σεντ αλλα χεστηκε η φατμε. ενταξει το προβλήμα λυθηκε.Το θέμα ειναι οτι γιατι τις επιστροφές ή τα εισερχομενα στο λογαριασμο μου τα στελνει σε λίρες,και οχι σε ευρω.
Kostena Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτή την κάρτα για να μην ανοίγω άλλο θέμα: Η θεία μου από την Αμερική ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου στέλνει κάποια χρήματα μέσω western union (περίπου 200-250 ευρώ φτάνουν σε εμένα, μιας και πληρώνει παραπάνω σε δολάρια και λόγω της μετατροπής αλλά και την προμήθεια της western union). Αξίζει να της πω να ασχοληθεί και να βγάλει αυτή την κάρτα; (Είναι και μεγάλη γυναίκα μην την ταλαιπωρήσω). Θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω εδώ στην Ελλάδα σε ελληνικά καταστήματα και θα την δέχονται κανονικά; Θα φορολογούμαι για τις αγορές που θα κάνω όπως συμβαίνει και με τις ελληνικές κάρτες; Θα μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ, και αν ναι υπάρχει κάποιο όριο; Γενικώς θα φορολογούμαι για τα χρήματα που θα θα λαμβάνω σε αυτή την κάρτα; Ευχαριστώ!
Hapatingo Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Kostena said: Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτή την κάρτα για να μην ανοίγω άλλο θέμα: Η θεία μου από την Αμερική ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου στέλνει κάποια χρήματα μέσω western union (περίπου 200-250 ευρώ φτάνουν σε εμένα, μιας και πληρώνει παραπάνω σε δολάρια και λόγω της μετατροπής αλλά και την προμήθεια της western union). Αξίζει να της πω να ασχοληθεί και να βγάλει αυτή την κάρτα; (Είναι και μεγάλη γυναίκα μην την ταλαιπωρήσω). Θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω εδώ στην Ελλάδα σε ελληνικά καταστήματα και θα την δέχονται κανονικά; Θα φορολογούμαι για τις αγορές που θα κάνω όπως συμβαίνει και με τις ελληνικές κάρτες; Θα μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ, και αν ναι υπάρχει κάποιο όριο; Γενικώς θα φορολογούμαι για τα χρήματα που θα θα λαμβάνω σε αυτή την κάρτα; Ευχαριστώ! Ναι μπορείς να τις πεις να ανοίξει έναν λογαριασμό. Η μεταφορά από revolut σε revolut είναι δωρεάν. Η χρήση της κάρτας είναι δωρεάν όμως σε περίπτωση ανάληψης τα ελληνικά ΑΤΜ κρατούν προμήθεια. Αγορές κάνεις κανονικά χωρίς προβλήματα. Βέβαια μπορείς να ανοίξεις και TransferWise και να δώσεις στην θεία σου τον αμερικανικό λογαριασμό ώστε να σου καταθέτει εκεί τα χρήματα, πάντα ηλεκτρονικά. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Hapatingo 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Το ειχα δει το κουμπι αλλα πιστευα οτι υπήρχε απλα για να σου δειχνει την οποια ισοτιμια.Το δοκιμασα και δούλεψε,βεβαια ειχε μια μικρη αποκλιση 2 σεντ αλλα χεστηκε η φατμε. ενταξει το προβλήμα λυθηκε.Το θέμα ειναι οτι γιατι τις επιστροφές ή τα εισερχομενα στο λογαριασμο μου τα στελνει σε λίρες,και οχι σε ευρω. Οι ισοτιμίες αλλάζουν ανα λεπτό.Και ειδικά τα ΣΚ ρίχνει λίγο την ισοτιμία η ίδια η ρεβο οπότε δεν συμφέρει να αλλάζεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα