Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η Ν26 ομως μετά από λίγο σου ζητάει και το ΑΦΜ σου κάτι που δεν το κάνει η Revolut και ίσως υπάρχει θέμα με την εφορια 

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sothoms είπε

Το θέμα είναι ότι όλα τα κάνω σωστά, αλλά δεν δέχεται με τίποτα την επαλήθευση.

Η N26 προσφέρει ακριβώς τα ίδια; Με ενδιαφέρει η ατελώς φόρτιση μέσω χρεωστικής κάρτας

Δεν νομίζω ότι φορτίζει με κάρτα η Ν26 ,μονο με μεταφορά,αλλά ας γράψει καποιος που το ξερει σίγουρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Αν θελω εκτος της κανονικης φτιαχνω και vitual card ετσι?Να εχω δυο δηλαδη 

Με τη metal εχεις μέχρι 2 metal δωρεαν, premium καρτες δωρεαν (τωρα αναλόγως αν αλλάξουν οι οροι) εγω ειχα παρει και τις 3, 1 disposable δωρεαν και 5 virtual δωρεαν κάθε μήνα. 

Γενικα όμως μπορείς να χεις 3 φυσικες ενεργές και 6 virtual με τη disposable μαζι

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, t-shock είπε

η Ν26 ομως μετά από λίγο σου ζητάει και το ΑΦΜ σου κάτι που δεν το κάνει η Revolut και ίσως υπάρχει θέμα με την εφορια 

Τότε παίρνει άκυρο σίγουρα.

Κι αν φορτίζει μόνο με μεταφορά, τότε η revolut ειναι μονοδρομος

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sothoms είπε

Τότε παίρνει άκυρο σίγουρα.

Κι αν φορτίζει μόνο με μεταφορά, τότε η revolut ειναι μονοδρομος

φορτίζει και με κάρτα αλλά έχει top-up fee που δεν λεει
απλά να ξερεις πως στα POS της εθνικής, η revolut δεν λειτουργει σωστά

Δημοσ.

Δηλαδη;

Δεν την διαβάζει καθόλου;

Παντως σπάνια να συναντησω pos Εθνικης.

Οι περισσότεροι έχουν verifone-cardlink

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, t-shock είπε

φορτίζει και με κάρτα αλλά έχει top-up fee που δεν λεει
απλά να ξερεις πως στα POS της εθνικής, η revolut δεν λειτουργει σωστά

Με τις καινούριες τις Visa λειτουργεί πλέον όπως και με Google Pay. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Με τις καινούριες τις Visa λειτουργεί πλέον όπως και με Google Pay. 

Και με το Google Pay και με την νεα μου Visa, έχω θέμα. Παρατήρησες κάτι διαφορετικό?

Πρέπει το pos του καταστηματαρχη να ειναι αναβαθμισμενο γιατι τοτε εκει ειναι το προβλημα

Επεξ/σία από t-shock
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, t-shock είπε

Και με το Google Pay και με την νεα μου Visa, έχω θέμα. Παρατήρησες κάτι διαφορετικό?

Πρέπει το pos του καταστηματαρχη να ειναι αναβαθμισμενο γιατι τοτε ειναι το προβλημα

Παρατήρησα σ αυτά που δεν πέρναγε τα pos τώρα περνάει κανονικά. Ενώ π.χ. η curve δεν περνάει. 

Επεξ/σία από katsiletra
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katsiletra είπε

Παρατήρησα σ αυτά που δεν πέρναγε τα pos τώρα περνάει κανονικά. Ενώ π.χ. η curve δεν περνάει. 

μου κάνει εντύπωση γιατί πριν λίγες μέρες την δοκίμασα σε εμπορικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη και δεν πέρασε σε pos εθνικής και έπρεπε να βγάλω την ελληνική την eurobank

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, t-shock είπε

μου κάνει εντύπωση γιατί πριν λίγες μέρες την δοκίμασα σε εμπορικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη και δεν πέρασε σε pos εθνικής και έπρεπε να βγάλω την ελληνική την eurobank

Ποιος ξέρει τι συμβαίνει. Και μένα μου έκανε εντύπωση που πριν λίγο καιρό δεν πέρναγε σε συγκεκριμένα καταστήματα και τώρα με την Visa περνάει. 

Δημοσ.

Πήγα να κάνω top-up την monese με την Revolut και τα λεφτά χρεώθηκαν στην revo αλλά top-up unsuccessful στην monese
Έχει συμβει κάτι τέτοιο σε κανέναν άλλον?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, t-shock είπε

Πήγα να κάνω top-up την monese με την Revolut και τα λεφτά χρεώθηκαν στην revo αλλά top-up unsuccessful στην monese
Έχει συμβει κάτι τέτοιο σε κανέναν άλλον?

H monese δεχεται, νομίζω, μόνο debit

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartak1 είπε

H monese δεχεται, νομίζω, μόνο debit

Μα δεν είναι η πρώτη φορά που έκανα top up. Τις υπόλοιπες φορές όλα καλά ήταν. Να δω πότε θα μου γυρίσουν τα λεφτά πίσω

Δημοσ.
Στις 18/6/2020 στις 8:09 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Δεν νομίζω ότι φορτίζει με κάρτα η Ν26 ,μονο με μεταφορά,αλλά ας γράψει καποιος που το ξερει σίγουρα.

Φορτίζει πλέον και με κάρτα. Εδώ και 15-20 μέρες.

Στις 16/6/2020 στις 9:03 ΜΜ, katsiletra είπε

Και δεν σου έχουν ζητήσει αποδεικτικά; 

Στις 17/6/2020 στις 9:47 ΠΜ, katsiletra είπε

Σε πολλούς έχουν ζητήσει και για 100€.

Τι αποδεικτικά να ζητήσουν ρε παιδιά;  Ασφαλώς και δεν χρειάζονται αποδεικτικά για κίνηση από λογαριασμό ή κάρτα του ίδιου ατόμου που έχει προς τη Revolut (ή οποιονδήποτε άλλον ξένο λογαριασμό του ιδίου ατόμου). Τεράστια σύγχυση υπάρχει τελικά σε αυτό το ζήτημα...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...