Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον απλό δωρεάν λογαριασμό, είπαμε ότι μπορείς να πάρεις μια φυσική κάρτα, μια εικονική…

Το ερώτημα είναι μέχρι πόσες εικονικές μιας χρήσεως μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν;;;;

Απεριόριστες ή όχι;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, bromiaris said:

Στον απλό δωρεάν λογαριασμό, είπαμε ότι μπορείς να πάρεις μια φυσική κάρτα, μια εικονική…

Το ερώτημα είναι μέχρι πόσες εικονικές μιας χρήσεως μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν;;;;

Απεριόριστες ή όχι;;;

Disposable έκδοση μια φορά και χρήση μέχρι 5 φορές την ημέρα.

Virtual έκδοση/ κατάργηση 4 φορές τον μήνα. Δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα δυο ενεργές virtual.

Δεν ξέρω εάν παίξουν νέες αλλαγές τώρα που αλλάζουν τους όρους χρήσης από Αύγουστο.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
Στις 11/3/2020 στις 1:14 ΠΜ, gvard είπε

Προσωπικά έκανα την metal για το 1% cashback σε συναλλαγές σε USD. Έχω αρκετές χιλιάδες προς πληρωμή κάθε μήνα σε USD και έως πριν λίγο χρησιμοποιούσα Ελληνικές κάρτες (με το καπέλο της μετατροπής συναλλάγματος). Το καπέλο καταργείται και με την απλή Revolut, απλά με την metal θα βγάζω 3-4 φορές τη συνδρομή της σε cashback. Ατού επίσης η ιατρική κάλυψη σε ταξίδια εξωτερικού (αν και προς το παρόν αυτό δεν θα το χρησιμοποιήσω λόγω των περιστάσεων).

Και εγώ για τον ίδιο λόγο την έχω. Νομίζω ότι άλλαξαν τους όρους χρήσης και από εδώ και πέρα το cashback θα γίνεται μέχρι τη μηνιαία χρέωση της κάρτας.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Disposable έκδοση μια φορά και χρήση μέχρι 5 φορές την ημέρα.

Virtual έκδοση/ κατάργηση 4 φορές τον μήνα. Δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα δυο ενεργές virtual.

Άρα εικονική κάρτα μιας χρήσεως, είναι μέχρι 5 κάρτες/ημέρα (5 συνολικά αγορές/ημέρα);;;

Δημοσ.
7 minutes ago, bromiaris said:

Άρα εικονική κάρτα μιας χρήσεως, είναι μέχρι 5 κάρτες/ημέρα (5 συνολικά αγορές/ημέρα);;;

5 αλλαγές στοιχείων. Συναλλαγές με μηδέν χρέωση δεν λογίζονται ως αγορά.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

5 αλλαγές στοιχείων. Συναλλαγές με μηδέν χρέωση δεν λογίζονται ως αγορά.

Ναι αυτό λέω…

Επιλέγω κάρτα μιας χρήσεως… αγοράζω ένα προϊόν με 3 ευρώ στις 8 το πρωί.

Αγοράζω με την νέα κάρτα που δημιουργήθηκε, on line καφέ στις 11 με 2 ευρώ…

Ξανά αγοράζω στις 3 το μεσημέρι κάτι άσχετο με 15 ευρώ, με τα νέα στοιχεία της κάρτας…

Το ίδιο στις 7 και στις 11 το βράδυ…

Άρα 5 αγορές / ημέρα με ουσιαστικά 5 διαφορετικές viza κάρτες Δωρεάν. Σωστά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Ναι αυτό λέω…

Επιλέγω κάρτα μιας χρήσεως… αγοράζω ένα προϊόν με 3 ευρώ στις 8 το πρωί.

Αγοράζω με την νέα κάρτα που δημιουργήθηκε, on line καφέ στις 11 με 2 ευρώ…

Ξανά αγοράζω στις 3 το μεσημέρι κάτι άσχετο με 15 ευρώ, με τα νέα στοιχεία της κάρτας…

Το ίδιο στις 7 και στις 11 το βράδυ…

Άρα 5 αγορές / ημέρα με ουσιαστικά 5 διαφορετικές viza κάρτες Δωρεάν. Σωστά?

Από τη στιγμή που δημιουργήσεις disposable απλά την χρησιμοποιείς, δεν κανεις κατι για να δημιουργηθεί νέα μετα απο κάθε αγορά. οπότε δεν τίθεται θέμα χρέωσης.

Έχουν θεσει 5 αγορές τη μερα για τις disposable για extra ασφάλεια

Δημοσ.
7 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Και εγώ για τον ίδιο λόγο την έχω. Νομίζω ότι άλλαξαν τους όρους χρήσης και από εδώ και πέρα το cashback θα γίνεται μέχρι τη μηνιαία χρέωση της κάρτας.

Ακριβώς, οπότε θα κερδίζεις πλέον το (όχι και μικρό) ποσοστό της μετατροπής που χρεώνουν οι Ελληνικές τράπεζες.

Δημοσ.
Στις 21/6/2020 στις 10:45 ΠΜ, Doubt είπε

Με χρέωση, σωστά;;

Δωρεάν η 1η φόρτιση και 3% επί του ποσού από εκεί και μετά.

Δημοσ.

Όταν κάνω αγορά από amazon uk με revolut πρέπει να κάνω εγώ πρώτα μετατροπή από ευρώ σε λίρες η μου το κάνει αυτόματα μόνο του? Και στο amazon όταν ρωτάει σε τι νόμισμα είναι ο λογαριασμός τι είναι καλύτερο να πατήσω?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, filippossks said:

Όταν κάνω αγορά από amazon uk με revolut πρέπει να κάνω εγώ πρώτα μετατροπή από ευρώ σε λίρες η μου το κάνει αυτόματα μόνο του? Και στο amazon όταν ρωτάει σε τι νόμισμα είναι ο λογαριασμός τι είναι καλύτερο να πατήσω?

Η μετατροπή γίνεται αυτόματα. Στο Amazon uk θα επιλέξεις να χρεωθείς σε local currency που είναι οι λίρες. Μπορείς βέβαια να μετατρέψεις το ποσό σε λίρες που χρειάζεσαι ακριβώς μέσα από την εφαρμογή. 

Επεξ/σία από steliosshady
Δημοσ.

Με την δωρεάν φόρτιση άλλαξε κάτι?

Το εχω χάσει και ακούω για αλλαγές και αλλαγές.

Έχει αλλάξει κάτι σημαντικό για χρήση εντός Ελλάδος?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, drdedus είπε

Με την δωρεάν φόρτιση άλλαξε κάτι?

Το εχω χάσει και ακούω για αλλαγές και αλλαγές.

Έχει αλλάξει κάτι σημαντικό για χρήση εντός Ελλάδος?

όχι

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες σορρυ αλλά είμαι ψιλοάσχετος και τώρα προσπαθώ να φτιάξω την κάρτα για το  oay...η εικονική κάρτα μπορει να χρησιμοποιηθεί στο wallet?Έχει προμήθεια όταν αγοράζεις κάτι;Πχ η curve που έχω και από σήμερα πλέον δεν θα λειτουργεί, δεν χρέωνε κάτι.Αν θέλετε σας παρακαλω πείτε μου πως λειτουργεί.Θέλω αποκλειστικά να την χρησιμοποιώ στο  pay!Ευχαριστώ προκαταβολικά!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...