Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το εχουμε ανάλυση πανω απο 100 φορές

Βαλε το παυπαλ να μην κάνει τις μετατροπές των νομισματων..

εχουμε κανα guide γιατι οσα βρηκα ειναι με το παλιο UI του paypal και δεν το βρισκω τωρα :P

https://www.roman-reviews.com/how-disable-paypal-currency-conversion-save-money-fees/ 😕

Επεξ/σία από splanis
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν φτάσεις στο τελευταίο βημα της πληρωμής του παυπαλ, δεν υπαρχει πλεον μόνιμη αλλαγή, πρέπει καθε φορά να το τσεκαρεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οταν φτάσεις στο τελευταίο βημα της πληρωμής του παυπαλ, δεν υπαρχει πλεον μόνιμη αλλαγή, πρέπει καθε φορά να το τσεκαρεις

Δυστυχώς το επιβεβαιώνω. Το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ.

Το είχα ενεργοποιήσει στην Revolut κάρτα μου και όταν έληξε και έβαλα καινούργια δεν μπορούσα να το κάνω

Επεξ/σία από takjar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε με αφήνει να βάλω απο κάρτα Πειραιώς (απο την οποία έβαζα παλιά). Μου γράφει κάτι για επιβεβαίωση απο την εφαρμογή Winbank (που δεν έχω) πάει να κάνει κάτι σαν redirect και με πετάει.

Screenshot_2020-07-22-21-16-49-208_com.revolut.revolut.png

Επεξ/σία από gorilas13
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Δε με αφήνει να βάλω απο κάρτα Πειραιώς (απο την οποία έβαζα παλιά). Μου γράφει κάτι για επιβεβαίωση απο την εφαρμογή Winbank (που δεν έχω) πάει να κάνει κάτι σαν redirect και με πετάει.

Θέλει πλέον να βάζεις κωδικούς e banking για να μπορείς να κάνεις συναλλαγές online. Τι νόημα έχει αυτό δεν ξέρω, αλλά χωρίς e banking πλέον μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές online. 

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, gorilas13 said:

Είναι η ασφάλεια του 3d secure. Παλιά έστελνε sms με έναν κωδικό τώρα το κάνει μέσα απο την εφαρμογή. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Είναι η ασφάλεια του 3d secure. Παλιά έστελνε sms με έναν κωδικό τώρα το κάνει μέσα απο την εφαρμογή. 

Καλά ήταν ο κωδικός. Πλέον χρειάζεται να βάλεις όνομα χρήστη και κωδικό e banking κάθε φορά που θες να κάνεις online συναλλαγή. Άμα ήθελαν παραπάνω ασφάλεια θα μπορούσαν να υποχρεώνουν 6ψηφιο κωδικό μέσω εφαρμογής βλ authy ή με token. Αυτό είναι χαζό. Με ένα keylogger τα δίνεις όλα. 

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Έφτιαξα Revolut για να μη μπλέκω με τις Ελληνικές ληστοτράπεζες και τώρα πρέπει να τις φάω στην μάπα και έχω το app τους, τραγικό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1807 είπε

Καλά ήταν ο κωδικός. Πλέον χρειάζεται να βάλεις όνομα χρήστη και κωδικό e banking κάθε φορά που θες να κάνεις online συναλλαγή. Άμα ήθελαν παραπάνω ασφάλεια θα μπορούσαν να υποχρεώνουν 6ψηφιο κωδικό μέσω εφαρμογής βλ authy ή με token. Αυτό είναι χαζό. Με ένα keylogger τα δίνεις όλα. 

Αν έχεις την εφαρμογή, βάζεις μόνο το 4ψήφιο pin και τίποτα άλλο. Πατάς επιβεβαίωση και σε ξαναγυρίζει στη Ρεβολουτ.

Δημοσ.

γεια σας , θέλω να αποκτήσω την μεταλικη κάρτα , αν κάνω για ένα μήνα  συνδρομή στη metal και μετά την ακυρώσω θα ισχύει η κάρτα η ακυρώνεται ?

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, thanasiskg είπε

γεια σας , θέλω να αποκτήσω την μεταλικη κάρτα , αν κάνω για ένα μήνα  συνδρομή στη metal και μετά την ακυρώσω θα ισχύει η κάρτα η ακυρώνεται ?

Λες να έιναι τόσο κορόιδα;

• Like 1
Δημοσ.

αν κανω μια εικονικη καρτα οταν την χρησημοποιω θα τραβαει λεφτα απο τον λογαριασμο μου? Μπορω στο free plan  να εχω εικονικη καρτα αλλα με ξεχωριστα χρηματα απο την κανονικη? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geopaok είπε

αν κανω μια εικονικη καρτα οταν την χρησημοποιω θα τραβαει λεφτα απο τον λογαριασμο μου? Μπορω στο free plan  να εχω εικονικη καρτα αλλα με ξεχωριστα χρηματα απο την κανονικη? 

Οι καρτες δεν εχουν χρήματα, τα χρηματα είναι στον λογαριασμο σου στην ρεβο.

Απο εκεί τραβανε ολες οι καρτες που εχεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, geopaok είπε

Bάζεις όσα δεν θες σε κουμπαρά.Που γενικότερα είναι λύση για ασφάλεια.

Kαι επειδή κάποιος δεν κατάλαβε τι είναι ο κουμπαράς ,είναι το  vault που έχει η  ρεβολουτ,και άλλες παρόμοιες,και δεν μπορεί να στα πειράξει κάποιος.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, thanasiskg είπε

Όχι δεν ακυρώνεται, συνεχίζεις να την χρησιμοποιείς μέχρι να την διαγράψεις εσύ ή αν λήξει!

Όμως αν την ακυρώσεις στις 14 μέρες που σου δίνει για full refund πληρώνεις περίπου 40 ευρώ για την έκδοση της Metal & τα έξοδα της express αποστολής. Αν πάλι ακυρώσεις μετά τον 1ο μήνα και μέσα σε 10 πληρώνεις 2 μήνες και τπτ άλλο

Επεξ/σία από vagstef

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...