Doubt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, hotb είπε Σε ερωτηση μου στην ΑΑΔΕ με παρέπεμψαν στην απόφαση Α.1163/2020 του Υπ. Οικ. για την εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν τις δαπάνες που αποδεικνύονται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής οπου αναφέρει ότι: Αναφορά σε κείμενο Με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 15 και της παρ. 4 του άρθρου 40 του ν. 4172/2013, οι οποίες προστέθηκαν με το άρθρο 7 του ν. 4646/2019, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 66 του ν. 4646/2019, ορίζεται ότι, από το φορολογικό έτος 2020 και εφεξής, Αυτό σημαίνει πως θα δηλωθούν φέτος. Να δούμε πως.. 2 ώρες πριν, verylife78 είπε Παντως και εγω το εχω απορια πως θα τα φερω τα λεφτα πισω... Επειδή είμαστε στο θέμα Ρέβολουτ, μπορείς να πληρώνεις με την κάρτα σου απευθείας, δεν χρειάζεται να φέρεις τίποτα. 1
zananiro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, verylife78 είπε φιλε μου molot... 22-1-2021 897€ αγορα για ενα eth 18-2-2021 σημερινη αξια 1583€ Απορεις ακομα πως μπορεις να βγαλεις 30.000 ??? Παντως και εγω το εχω απορια πως θα τα φερω τα λεφτα πισω... Απο την αλλη παντα λεω οτι, αν ανησυχω γιατι ολες τις πιθανοτητες τοτε δεν αξιζει να ζεις στην τελικη ειναι υποχρεωση της εφοριας να με βρει...οτι κανω κατι παρανομο, αν κανω Αν έβγαιναν τόσο εύκολα τέτοια κέρδη με τέτοιο αρχικό κεφάλαιο θα ήμασταν όλοι πλούσιοι. Για να βγάλεις τέτοια πόσα όπως 30κ, θα πρέπει να βάλεις και μεγάλα ποσά. Αυτό θα πρέπει να σε προβληματίζει, αν είσαι διατεθειμένος δηλαδή να βάλεις και να δικαιολογησεις υψηλά ποσά που θα φύγουν από τον ελληνικό λογαριασμό σου, όχι πως θα τα βγάλεις. Αν το 1κ το κάνεις 2κ ή 3κ δεν θα ασχοληθεί ούτε η revo ούτε η εφορία. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από zananiro
Nakligan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω κι εγώ μια παρατήρηση-ερώτηση. Κατέβασα την εφαρμογή, έβαλα κανονικά τα στοιχεία μου, selfie, ανέβασα και φωτογραφίες της ταυτότητας (δεν είναι χειρόγραφη και έχει λατινικούς χαρακτήρες), την οποία όμως δεν δέχεται. Τώρα έχει κολλήσει σε μια σελίδα που λέει "χρειαζόμαστε άλλο κρατικό έγγραφο για να σας ταυτοποιήσουμε", αλλά δεν μου δίνει καμία επιλογή. Να πάω πίσω να αλλάξω τα στοιχεία μου επίσης δεν επιτρέπει. Ξεκινώντας την διαδικασία από την αρχή, με το που βάζω το τηλέφωνο με βγάζει κατευθείαν στη σελίδα που ζητάει κρατικό έγγραφο (και πάλι δεν με αφήνει να επιλέξω). Προσπάθησα να συνδεθώ από browser αλλά μου λέει οτι το pin δεν αντιστοιχεί στο τηλέφωνο μου. Από ότι βλέπω είναι συχνό το θέμα με τις ταυτότητες αλλά δεν περίμενα να μην με αφήσει να δημιουργήσω λογαριασμό. Έχει κανείς ιδέα για το πως προχωράω; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από Nakligan
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Ποσες μέρες έχεις κολλησει εκεί;
POUARO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Nakligan είπε Καλησπέρα, έχω κι εγώ μια παρατήρηση-ερώτηση. Κατέβασα την εφαρμογή, έβαλα κανονικά τα στοιχεία μου, selfie, ανέβασα και φωτογραφίες της ταυτότητας (δεν είναι χειρόγραφη και έχει λατινικούς χαρακτήρες), την οποία όμως δεν δέχεται. Τώρα έχει κολλήσει σε μια σελίδα που λέει "χρειαζόμαστε άλλο κρατικό έγγραφο για να σας ταυτοποιήσουμε", αλλά δεν μου δίνει καμία επιλογή. Να πάω πίσω να αλλάξω τα στοιχεία μου επίσης δεν επιτρέπει. Ξεκινώντας την διαδικασία από την αρχή, με το που βάζω το τηλέφωνο με βγάζει κατευθείαν στη σελίδα που ζητάει κρατικό έγγραφο (και πάλι δεν με αφήνει να επιλέξω). Προσπάθησα να συνδεθώ από browser αλλά μου λέει οτι το pin δεν αντιστοιχεί στο τηλέφωνο μου. Από ότι βλέπω είναι συχνό το θέμα με τις ταυτότητες αλλά δεν περίμενα να μην με αφήσει να δημιουργήσω λογαριασμό. Έχει κανείς ιδέα για το πως προχωράω ή παρατάω την ιδέα; Ουτε επιλογη να βγαλεις photo την ταυτοτητα σου?
katsiletra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Nakligan είπε Καλησπέρα, έχω κι εγώ μια παρατήρηση-ερώτηση. Κατέβασα την εφαρμογή, έβαλα κανονικά τα στοιχεία μου, selfie, ανέβασα και φωτογραφίες της ταυτότητας (δεν είναι χειρόγραφη και έχει λατινικούς χαρακτήρες), την οποία όμως δεν δέχεται. Τώρα έχει κολλήσει σε μια σελίδα που λέει "χρειαζόμαστε άλλο κρατικό έγγραφο για να σας ταυτοποιήσουμε", αλλά δεν μου δίνει καμία επιλογή. Να πάω πίσω να αλλάξω τα στοιχεία μου επίσης δεν επιτρέπει. Ξεκινώντας την διαδικασία από την αρχή, με το που βάζω το τηλέφωνο με βγάζει κατευθείαν στη σελίδα που ζητάει κρατικό έγγραφο (και πάλι δεν με αφήνει να επιλέξω). Προσπάθησα να συνδεθώ από browser αλλά μου λέει οτι το pin δεν αντιστοιχεί στο τηλέφωνο μου. Από ότι βλέπω είναι συχνό το θέμα με τις ταυτότητες αλλά δεν περίμενα να μην με αφήσει να δημιουργήσω λογαριασμό. Έχει κανείς ιδέα για το πως προχωράω; Μίλα στο chat μαζί τους να σου πουν την διαδικασία για να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός.
Nakligan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, POUARO είπε Ουτε επιλογη να βγαλεις photo την ταυτοτητα σου?
katsiletra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Πάτα το Χ και μίλα μαζί τους στο chat. Γράψε connect with agent για να σε συνδέσει με εκπρόσωπο το bot και πες του το πρόβλημα και θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις τον λογαριασμό.
Nakligan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, katsiletra είπε Πάτα το Χ και μίλα μαζί τους στο chat. Γράψε connect with agent για να σε συνδέσει με εκπρόσωπο το bot και πες του το πρόβλημα και θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις τον λογαριασμό. Δεν το κάνει. Με το που πατάω x με πετάει στην αρχική, όπου η μόνη επιλογή είναι εισάγετε το τηλέφωνο σας. Με το που το βάζω μου στέλνει το sms για την επιβεβαίωση, μετά μου ζητάει το pin, το δέχεται και μετά ξανά στην σελίδα με το κρατικό έγγραφο. Σε κανένα βήμα δεν έχει κάποια άλλη επιλογή. Το θέμα απ ότι καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχω λογαριασμό για να ξεμπλοκάρει, είμαι στην φάση της δημιουργίας. Απλά έχει καταχωρηθεί το τηλέφωνο μου και δεν μπορώ να πάω ούτε μπροστά ούτε πίσω.
POUARO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nakligan είπε Δεν το κάνει. Με το που πατάω x με πετάει στην αρχική, όπου η μόνη επιλογή είναι εισάγετε το τηλέφωνο σας. Με το που το βάζω μου στέλνει το sms για την επιβεβαίωση, μετά μου ζητάει το pin, το δέχεται και μετά ξανά στην σελίδα με το κρατικό έγγραφο. Σε κανένα βήμα δεν έχει κάποια άλλη επιλογή. Το θέμα απ ότι καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχω λογαριασμό για να ξεμπλοκάρει, είμαι στην φάση της δημιουργίας. Απλά έχει καταχωρηθεί το τηλέφωνο μου και δεν μπορώ να πάω ούτε μπροστά ούτε πίσω. Μηπως να κανεις clear cashe στην εφαρμογη? Εχεις την τελευταια αναβαθμιση?
Nakligan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, POUARO είπε Μηπως να κανεις clear cashe στην εφαρμογη? Εχεις την τελευταια αναβαθμιση? Ναι την τελευταία έκδοση έχω. Έκανα clear cache, αλλά και πάλι με το που βάζω το τηλέφωνο μου με βγάζει στην ίδια σελίδα για το κρατικό έγγραφο. ΥΓ ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
POUARO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nakligan είπε Ναι την τελευταία έκδοση έχω. Έκανα clear cache, αλλά και πάλι με το που βάζω το τηλέφωνο μου με βγάζει στην ίδια σελίδα για το κρατικό έγγραφο. ΥΓ ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Αν δεν βρεις αλλη λυση με το help , θα δοκιμαζα απεγκατασταση και εγκατασταση παλι. Δεν νομιζω να μην μπορει ναγινει
Nakligan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, POUARO είπε Αν δεν βρεις αλλη λυση με το help , θα δοκιμαζα απεγκατασταση και εγκατασταση παλι. Δεν νομιζω να μην μπορει ναγινει Δεν αλλάζει κάτι με την απεγκατάσταση, το δοκίμασα και αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στο help, ο browser με παραπέμπει στο app και το app επειδή δεν έχω λογαριασμό δεν μου έχει πουθενά επιλογή help, μόνο τα αυτοματοποιημένα βήματα δημιουργίας λογαριασμού. Διάβασα στo community της revolut ότι το help υπάρχει σαν επιλογή μόνο αφού συνδεθείς. Η πρώτη εντύπωση πάντως δεν είναι καλή αν και μου την εκθείαζαν πάρα πολύ την εφαρμογή.
Doubt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Nakligan είπε Δεν αλλάζει κάτι με την απεγκατάσταση, το δοκίμασα και αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στο help, ο browser με παραπέμπει στο app και το app επειδή δεν έχω λογαριασμό δεν μου έχει πουθενά επιλογή help, μόνο τα αυτοματοποιημένα βήματα δημιουργίας λογαριασμού. Διάβασα στo community της revolut ότι το help υπάρχει σαν επιλογή μόνο αφού συνδεθείς. Η πρώτη εντύπωση πάντως δεν είναι καλή αν και μου την εκθείαζαν πάρα πολύ την εφαρμογή. Διάβασε παρόμοια θέματα στο community μήπως βοηθήσει κάτι. Π.χ. Αναφορά σε κείμενο try to downgrade the application, that worked for me Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από Doubt 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα