Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, soiramk είπε

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι και πως έγινε.. Ή κάπου το έχασα.
Αν δεν είχε κάνει κάποια ενέργεια (προσπάθεια) αγοράς, πως μετά άνοιξε ένα (έστω και fake) link που του ήρθε και του ζήταγε να βάλει τα στοιχεία του; Δεν τον προβλημάτισε αυτό;

Ολες οι τράπεζες λενε δεν θα σας ζητήσουμε στοιχεία ποτέ σε email  ή τηλεφωνο,ο chrome οταν μπαίνεις σε τέτοιες σελίδες βγάζει προειδοποίηση.Το gmail το πάει στο spam κατευθείαν.

Εντάξει τι άλλο να γίνει;

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ολες οι τράπεζες λενε δεν θα σας ζητήσουμε στοιχεία ποτέ σε email  ή τηλεφωνο,ο chrome οταν μπαίνεις σε τέτοιες σελίδες βγάζει προειδοποίηση.Το gmail το πάει στο spam κατευθείαν.

Εντάξει τι άλλο να γίνει;

Ακριβώς αυτό λέω. Απορώ πως κάποιος που δεν έχει κάνει κάποια τραπεζική ενέργεια/αγορά, ανοίγει ένα λινκ επαλήθευσης. Με το που έρχεται αυτό το λινκ δεν προβληματίζεσαι άμα δεν το περιμένεις; Π.χ. στο mail κάποιες φορές πάιρνω τέτοια μηνύματα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια δική μου ενέργεια/αγορά. Δεν το ανοίγω καν και το σβήνω. Και όλα αυτά τα λέω επειδή μιλάμε για Revolut, με την έννοια πως κάποια επαφή θα έχεις με τεχνολογία/αγορές για να είσαι κάτοχος. Μπορεί να κάνω και λάθος, σε καμια περίπτωση δεν κρίνω κανέναν και μακάρι να μη χάσει τα λεφτά του ο άνθρωπος. Απλά δεν έχω καταλάβει πως έγινε όλο αυτό.

Επεξ/σία από soiramk
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, soiramk είπε

Ακριβώς αυτό λέω. Απορώ πως κάποιος που δεν έχει κάνει κάποια τραπεζική ενέργεια/αγορά, ανοίγει ένα λινκ επαλήθευσης. Με το που έρχεται αυτό το λινκ δεν προβληματίζεσαι άμα δεν το περιμένεις; Π.χ. στο mail κάποιες φορές πάιρνω τέτοια μηνύματα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια δική μου ενέργεια/αγορά. Δεν το ανοίγω καν και το σβήνω. Και όλα αυτά τα λέω επειδή μιλάμε για Revolut, με την έννοια πως κάποια επαφή θα έχεις με τεχνολογία/αγορές για να είσαι κάτοχος. Μπορεί να κάνω και λάθος, σε καμια περίπτωση δεν κρίνω κανέναν και μακάρι να μη χάσει τα λεφτά του ο άνθρωπος. Απλά δεν έχω καταλάβει πως έγινε όλο αυτό.

Η ρεβολουτ στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο παραλήπτης ,αν είναι αλήθεια η δικαιολογία που υπάρχει στις κινήσεις.Απο την Εθνική του τα πήραν.Αν το κατάλαβα σωστά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η ρεβολουτ στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο παραλήπτης ,αν είναι αλήθεια η δικαιολογία που υπάρχει στις κινήσεις.Απο την Εθνική του τα πήραν.Αν το κατάλαβα σωστά.

Ναι, ναι... Άρα θα πρέπει να ήρθε από εθνική κάτι για επαλήθευση. Και αφού δεν είχε κάνει ο ίδιος κάποια ενέργεια (και άρα δεν περίμενε κάτι αντίστοιχο), δεν προβληματίστηκε να μην το ανοίξει; Αυτό δεν καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η τράπεζα (η οποίος άλλος θεσμός θέλετε) δεν δώσει μαζί με την κάρτα/κωδικούς και έναν τύπο με ρόπαλο να σε κοπανάει όταν πας να κάνεις βλακεία αυτά θα γίνονται πάντα..

Λύνουμε και την ανεργία έτσι..

Επεξ/σία από Adrian
  • Like 1
Δημοσ.

Αν στείλω δολάρια στην ρεβο με εμβασμα απο ελληνικό λογαριασμο, τι γίνεται στην περίπτωση αυτη, πάνε στην ρεβο σε δολάρια, μετατρέπονται σε ευρω ή μπορει και να απορροφηθεί η συναλλαγή, γιατι η ρεβο λεει καπου έμβασμα σε ευρω, μιλαω για τον λογαριασμό Λιθουανίας.

Ξερει καποιος;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αν στείλω δολάρια στην ρεβο με εμβασμα απο ελληνικό λογαριασμο, τι γίνεται στην περίπτωση αυτη, πάνε στην ρεβο σε δολάρια, μετατρέπονται σε ευρω ή μπορει και να απορροφηθεί η συναλλαγή, γιατι η ρεβο λεει καπου έμβασμα σε ευρω, μιλαω για τον λογαριασμό Λιθουανίας.

Ξερει καποιος;

Αν στείλεις Δολάρια θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου στα Δολάρια στην Revolut απλά νομίζω ότι πρέπει να είναι SWIFT το έμβασμα για να το δεχτεί η Revolut με Δολάρια. Μην σε πάρω και στον λαιμό μου δεν είμαι 100% σίγουρος. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κάνει έμβασμα από εθνική στο IBAN του λογαριασμού μου στη Revolut στις 2 Απριλίου (την Παρασκευή) κι ακόμα δεν έχουν φανεί τα λεφτά. Είναι φυσιολογικό; Τι κάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Καλησπέρα. Έχω κάνει έμβασμα από εθνική στο IBAN του λογαριασμού μου στη Revolut στις 2 Απριλίου (την Παρασκευή) κι ακόμα δεν έχουν φανεί τα λεφτά. Είναι φυσιολογικό; Τι κάνω;

Πασχα Καθολικών. Θα τα δεις μέχρι  αυριο

Επεξ/σία από spartak1
  • Like 2
Δημοσ.

Σήμερα έχει πρόβλημα με το top up πάντως.Ηθελα να παραγγείλω την νέα πράσινη καρτα ,βάζω χρηματα με google pay  πριν μισή ωρα και συνεχίζει να το δείχνει  pending.Eβγαλε και μηνυμα ότι έχουν πρόβλημα.

edit ,μολις ξεμπλόκαρε.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δώσε λεπτομέρειες..

Score your exclusive Anthony Joshua card

Stand out from the crowd day and night with this limited edition glow-in-the-dark design

Q1_AJ_Email_Header_v2.png

Hey *********

Revolut has teamed up with world heavyweight champion Anthony Joshua, to launch an exclusive new debit card design.

This unique card has a smooth minimalist design and features Anthony Joshua’s motto, 258, to show his commitment to pushing 24/7 boundaries. Black and white during the day, your new card transforms to striking green and black in the dark, so you can #LightItUp day or night.

Order your limited edition card for just €4.99 in the Revolut app now.

Thanks,

Team Revolut

Για 5€ μια χαρά είναι,θα αφήσω την κλασσική μπλε που εχω στην γυναίκα στην Ελλάδα για παν ενδεχόμενο αν χαλάσει/χάσει/μπλοκάρει η monese και θα κρατήσω εγω την  πράσινη  .

Την βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα απο την μεταλλική .

https://paymentexpert.com/2021/04/06/revolut-teams-with-anthony-joshua-for-independent-boxing-initiative/

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό οι κάρτες θα είναι πλήρως προσωποποιημένες. Θα μπορείς να γράφεις ότι θες επάνω, να ανεβάζεις ότι φωτογραφία θες και να εκτυπώνεται στη κάρτα.

Γενικά οι "συνεργασίες" δεν μου αφήνουν και την καλύτερη εντύπωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Σε λίγο καιρό οι κάρτες θα είναι πλήρως προσωποποιημένες. Θα μπορείς να γράφεις ότι θες επάνω, να ανεβάζεις ότι φωτογραφία θες και να εκτυπώνεται στη κάρτα.

Γενικά οι "συνεργασίες" δεν μου αφήνουν και την καλύτερη εντύπωση.

Εδω που τα λέμε το "πλαστικό" σε λίγο καιρό θα είναι obsolete. Με το NFC σε κινητά και ρολόγια δεν χρειάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...