Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ardi21 είπε

Εννοειται πως οχι... GR ειχα γραψει. Το ονομα ισως ειχα γραψει με Ελληνικους χαρακτηρες μονο.

Δεν ξέρω. Ρώτησε τους τι εννοούν με το "ελλιπή στοιχεία" για να μην ξανασυμβεί.

Εκτός αν έγραψες κανένα "Γιάννης" αντί για "Ιωάννης". Έχουν σημασία οι λεπτομέρειες.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν ξέρω. Ρώτησε τους τι εννοούν με το "ελλιπή στοιχεία" για να μην ξανασυμβεί.

Εκτός αν έγραψες κανένα "Γιάννης" αντί για "Ιωάννης". Έχουν σημασία οι λεπτομέρειες.

Κανονικα το ονομα του λογαριασμου ειχα γραψει. Τελοσπαντων δεν προκειται να ασχοληθω ξανα με την Εθνικη για αυτο το θεμα, μετα απο τοσο καιρο. Θα τα στελνω σε αλλη τραπεζα.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μου ήρθε ειδοποίηση στην εφαρμογή για "missing tax information"

Βέβαια δεν έχω κάνει τη μετάβαση σε Revolut Bank

Πρέπει να κάνω κάτι ή το αγνοω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ribakos13 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Μου ήρθε ειδοποίηση στην εφαρμογή για "missing tax information"

Βέβαια δεν έχω κάνει τη μετάβαση σε Revolut Bank

Πρέπει να κάνω κάτι ή το αγνοω?

Και εμένα το ίδιο. Ζητάει να δώσεις το αφμ σου. Έχεις πολλά λεφτά και έξοδα ?σε ρωτάω γιατί εγώ έξοδα πάνω από 30 χιλιάδες και δεν ξέρω αν στοχεύουν συγκεκριμένα account

Επεξ/σία από DimosthenisG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Και εμένα το ίδιο. Ζητάει να δώσεις το αφμ σου. Έχεις πολλά λεφτά και έξοδα ?σε ρωτάω γιατί εγώ έξοδα πάνω από 30 χιλιάδες και δεν ξέρω αν στοχεύουν συγκεκριμένα account

Και εμένα το ίδιο μήνυμα μου έχει βγάλει. Εγώ έχω πάντα 10 ευρώ περίπου μέσα για ώρα ανάγκης και έξοδα έχω 2 ευρώ μια συνδρομή κάθε μήνα και μόνο αν αγοράσω κάτι φθηνό πάντα ξεφεύγω από το δίευρο. Το ανώτερο ποσό που ξόδεψα είναι 40 ευρώ σε ένα μήνα. 

Επεξ/σία από kosvou
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

7 λεπτά πριν, kosvou είπε

Και εμένα το ίδιο μήνυμα μου έχει βγάλει. Εγώ έχω πάντα 10 ευρώ περίπου μέσα για ώρα ανάγκης και έξοδα έχω 2 ευρώ μια συνδρομή κάθε μήνα και μόνο αν αγοράσω κάτι φθηνό πάντα ξεφεύγω από το δίευρο. Το ανώτερο ποσό που ξόδεψα είναι 40 ευρώ σε ένα μήνα. 

Γενικά την χρησιμοποιώ καθημερινά για αγορές τύπου καφέδες φαγητό και τέτοια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kosvou είπε

Ωραία, οπότε δεν θα κάνω τίποτα προς το παρόν. Θα κάνω μόνο όταν το απαιτήσουν. Και μετά bye bye θα βρω άλλη εφαρμογή

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα μου ήρθε. Δεν έχω κάνει ούτε εγώ τη μετάβαση σε Bank.
Μέσα έχω €1,29... και έχω να την χρησιμοποιήσω από το Σεπτέμβριο του '19 στην Αμερική.
Δεν θα ήθελα να την χάσω όμως λόγω των ταξιδιών που ελπίζω να επιστρέψουν κάποια στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτη τη στιγμη 15 ευρω εχω και συνολικα χαλαω γυρω στα 150 το μηνα με τη ρεβο
Εγω ηξερα πως για αφμ και τα σχετικα ηθελε να εισαι μελος της bank
Αν ειναι υποχρωτικο να δηλωσουμε αφμ, την παραταω και βρισκουμε αλλη

Επεξ/σία από Ribakos13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι μενα μου ηρθε mail σημερα χωρις να εχω κανει bank. Ειχα μηδενικο υπολοιπο χωρις καποια κινηση εδω και 2-3 χρονια, μεχρι προχτες που πηρα xrp.

Ασχετο αλλα μου ειχαν ερθει παλια καποια mail για να κανω verification επειδη ειχα χειρογραφη ταυτοτητα. Δεν εκανα ποτε, δεν μου ξαναηρθε ειδοποιηση και προχτες που ρωτησα στο chat μου ειπαν οτι ο λογαριασμος δεν χρειαζεται verification. Περιεργο.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.

Και σε μενα ζητησε φορολογικη εδρα και αφμ χωρις να εχω εγγραφει στη ρεβο μπανκ, και τα εδωσα, δεν εχω κατι να φοβηθω... αντιθετως αν δεν τα δωσω εχουν λογο να κλειδωσουν τον λογαριασμο, δεν καταλαβαινω γιατι το ρισκαρετε

Νομιζω ειναι θεμα χρονου να ζητηθουν αντιστοιχα στοιχεια απο ολες τις αντιστοιχες υπηρεσιες

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pp6210 είπε

Και σε μενα ζητησε φορολογικη εδρα και αφμ χωρις να εχω εγγραφει στη ρεβο μπανκ, και τα εδωσα, δεν εχω κατι να φοβηθω... αντιθετως αν δεν τα δωσω εχουν λογο να κλειδωσουν τον λογαριασμο, δεν καταλαβαινω γιατι το ρισκαρετε

Νομιζω ειναι θεμα χρονου να ζητηθουν αντιστοιχα στοιχεια απο ολες τις αντιστοιχες υπηρεσιες

και που τα δηλώνεις αυτά τα στοιχεία γιατί στο email δεν μου ήρθε καποιο link ακομα και στην mobile και web εφαρμογή δεν έχει κάπου να τα δηλωσεις

Δημοσ.

oκ το έβγαλε η εφαρμογή και το έκανα. ετσι και αλλιώς πάντα ψιλικατζής ήμουν με αυτές τις εφαρμογές ας τα δώσουν και στην εφορία να πληρώσω και τον φορο δεν με νοιάζει :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...