Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Amlet είπε

Παιδια να ρωτησω λιγο, εχω καμια 300 δολλαρια στο Paypal που ειχα παλια πουλησει κατι πραγματα στο ebay. Προσπαθω να τα βαλω στην Revolut αλλα αναγκαστικα τα κάνει μετατροπη σε ευρω γιατι; Εγω τα θέλω σε δολλαρια!

Ευχαριστω πολυ!!

Μόνο σε US paypal λογαριασμό μπορείς να κάνεις ανάληψη σε Δολάρια. Δηλαδή να έχει ανοιχτεί με στοιχεία Αμερικής οπότε αναγκάστηκα τρως την μετατροπή της Paypal

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Μόνο σε US paypal λογαριασμό μπορείς να κάνεις ανάληψη σε Δολάρια. Δηλαδή να έχει ανοιχτεί με στοιχεία Αμερικής οπότε αναγκάστηκα τρως την μετατροπή της Paypal

Σοβαρα? Θα μας μασησουν δηλαδη...dab 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Καλημέρα!  Με αγορά κρυπτονομισμάτων, μετοχών και εμπορευμάτων μέσω του Revolut app. αξίζει να ασχοληθεί κανείς..;;

Για crypto εχουν μεγαλα fees. Αγορασε συνδρομη αν θες να τα μειωσεις πριν κανεις κατι. Premium(προσοχη ειναι ετησια)

ή ακομα καλυτερα πηγαινε binance και ασε την Rev. Για μετοχες δεν ξερω

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Έχω να μπω καιρό στο νήμα επειδή λόγω κοβιντ κόπηκαν τα ταξίδια και δεν έχω χρησιμοποιήσει την ρέβολουτ. Όμως φέτος μετά από δυο χρόνια θα πάω σε χώρα εκτός ΕΕ (Ουκρανία) και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό από όταν είχα πάει πάλι προ διετίας και τη χρησιμοποιούσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Φόρτωνα από Eurobank και τα χρήματα εμφανιζόντουσαν στο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Sherlock_7
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Καλησπέρα σας. Έχω να μπω καιρό στο νήμα επειδή λόγω κοβιντ κόπηκαν τα ταξίδια και δεν έχω χρησιμοποιήσει την ρέβολουτ. Όμως φέτος μετά από δυο χρόνια θα πάω σε χώρα εκτός ΕΕ (Ουκρανία) και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό από όταν είχα πάει πάλι προ διετίας και τη χρησιμοποιούσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Φόρτωνα από Eurobank και τα χρήματα εμφανιζόντουσαν στο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ. 

Δεν έχει αλλάξει κάτι.
Θα φορτώσεις δηλώνοντας την κάρτα σου, θα τα κρατήσεις € και θα κάνει αυτόματα την μετατροπή σε κάθε αγορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ,

αντιμετωπιζω ενα προβλημα ,νεος στη Revolut  και προσπαθησα πρωτη φορα να στειλω Ευρω στο Κρακεν αλλα και τις 2 προσπαθειες εγινε rejected.  Ολα τα στοιχεια ηταν σωστα ,τα επαληθευσα δις  και παλι δεν εγινε η μεταφορα.  Το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ? 

επισης στο HELP  δεν βρηκα καποιο email για να αποστειλω ερωτηση στο support  της revolut.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, simos1974 είπε

καλησπερα σε ολους ,

αντιμετωπιζω ενα προβλημα ,νεος στη Revolut  και προσπαθησα πρωτη φορα να στειλω Ευρω στο Κρακεν αλλα και τις 2 προσπαθειες εγινε rejected.  Ολα τα στοιχεια ηταν σωστα ,τα επαληθευσα δις  και παλι δεν εγινε η μεταφορα.  Το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ? 

επισης στο HELP  δεν βρηκα καποιο email για να αποστειλω ερωτηση στο support  της revolut.

Συνηθως τέτοιες ετοιρειες δέχονται χρήματα μονο απο τραπεζικούς λογαριασμούς(ΙΒΑΝ) της χωρας που εισαι μόνιμος κάτοικος

Δημοσ.

Μετά από επικοινωνία με την revolut ,με ενημέρωσε ότι δεν συνεργάζεται με το kraken ,ενώ στο support centre λέει το αντίθετο ! 

17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Συνηθως τέτοιες ετοιρειες δέχονται χρήματα μονο απο τραπεζικούς λογαριασμούς(ΙΒΑΝ) της χωρας που εισαι μόνιμος κάτοικος

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, simos1974 είπε

Μετά από επικοινωνία με την revolut ,με ενημέρωσε ότι δεν συνεργάζεται με το kraken ,ενώ στο support centre λέει το αντίθετο ! 

Η Revo σίγουρα δεν δουλεύει με την Kraken, αν θέλεις να έχεις τα λεφτά σου άμεσα διαθέσιμα, δοκίμασε coinbase. Συνεργάζονται άψογα και μεταφέρονται τα λεφτά σου σε λίγα λεπτά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα, προσπαθω να φορτωσω την καρτα μεσω πειραιως και μου λεει συνεχως  your 3ds  verification failed. από Alpha/eurobank δεν εχω θεμα, αλλα στην πειραιως δεν βγαζει καν την σελιδα του web banking Για να κανω αποπειρα να συνδεθω, απλα μια error page της πειραως που μετα απο 30'' κλεινει. Είχε κανεις αντίστοιχο θέμα?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Καλημερα, προσπαθω να φορτωσω την καρτα μεσω πειραιως και μου λεει συνεχως  your 3ds  verification failed. από Alpha/eurobank δεν εχω θεμα, αλλα στην πειραιως δεν βγαζει καν την σελιδα του web banking Για να κανω αποπειρα να συνδεθω, απλα μια error page της πειραως που μετα απο 30'' κλεινει. Είχε κανεις αντίστοιχο θέμα?

To app to της πειραιως το εχεις βαλει στο κινητο σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να κανω μια αγορα με την  revolut  απο το  https://ubisoftconnect.com  μεσο  τουρκιας. εχω  βαλει σαν χωρα  την  τουρκια μεσο vpn  το θεμα ειναι οταν βαζω  τον  αριθμο της revolut να  πληρωσω  μου λεει

image.png.123d72194a32840aaea6d58e03056085.png

οποτε  πρεπει να αλλαξω το νομισμα της revolut σε  τουρκια;

Ton  αριθμο της καρτας  revolut τον βλέπει κανονικα οτι ειναι σωστος  απλα το προβλημα το κανει αφου κανω  την  αγορα

image.png.829077e4fd1b6d2e0d2ec52ce6db9d35.png

Επεξ/σία από Bladepoint
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

To app to της πειραιως το εχεις βαλει στο κινητο σου;

οχι, δεν την χρησιμοποιω τοσο συχνα, απλα ετυχε τωρα και επρεπε να μεταφέρω χρήματα απο εκει.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Bladepoint είπε

θελω να κανω μια αγορα με την  revolut  απο το  https://ubisoftconnect.com  μεσο  τουρκιας. εχω  βαλει σαν χωρα  την  τουρκια μεσο vpn  το θεμα ειναι οταν βαζω  τον  αριθμο της revolut να  πληρωσω  μου λεει

image.png.123d72194a32840aaea6d58e03056085.png

οποτε  πρεπει να αλλαξω το νομισμα της revolut σε  τουρκια;

Ton  αριθμο της καρτας  revolut τον βλέπει κανονικα οτι ειναι σωστος  απλα το προβλημα το κανει αφου κανω  την  αγορα

image.png.829077e4fd1b6d2e0d2ec52ce6db9d35.png

Ίσως απαγορευονται οι αγορές μέσω Τουρκίας πλεον προς το συγκεκριμένο ιστότοπο και για αυτό δεν προχωραει η συναλλαγή, είναι πιθανο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...