Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα σου λεει ο άλλος ελληνικές κάρτες και κ κουραφέξαλα😂

Σημερα η revolut μου πίστωσε στον λογαριασμο μου 23,58€ γιατί λεει υπήρχε κάποιο πρόβλημα την μαύρη Παρασκευή

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΆΒΟ

Screenshot_2021-12-23-22-07-33-57_56514063904998099a7290fdb861fa95.jpg

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 2
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, Doubt said:

Μάλλον εννοεί vivid zen και ίσως κι άλλες που δεν τις ξέρω. Δεν πειράζει, ότι συμφέρον μαθαίνουμε καλό είναι.

Ν26 έχεις;

Έχω ! 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Doubt είπε

Έμβασμα από Ρεβολουτ σε Ν26 και ανάληψη από Bazaar.

https://n26.com/en-eu/blog/cash26-launches-in-greece

Free ανάληψη 200€ ανά συναλλαγή και ως 900€/24h.

(Κάνεις και τα ψώνια σου άμα λάχει)

Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα, αλλά μια που το ανέφερες ρωτάω:
Μπορείς να κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε Bazaar;
Γιατί στο site τους, σε σύνολο δεκάδων καταστημάτων (155 σε όλη την επικράτεια) μόλις 4 εμφανίζονται να διαθέτουν ATM...
Μηχανήματα Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα, αλλά μια που το ανέφερες ρωτάω:
Μπορείς να κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε Bazaar;
Γιατί στο site τους, σε σύνολο δεκάδων καταστημάτων (155 σε όλη την επικράτεια) μόλις 4 εμφανίζονται να διαθέτουν ATM...
Μηχανήματα Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ)

Απο ότι έχω διαβάσει δεν κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ αλλά απο το ταμείο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το CASH26 δεν έχει να κάνει με ΑΤΜ. Είναι μια πρακτική ευρέως διαδεδομένη στη Γερμανία και την είχα χρησιμοποιήσει με άλλη τράπεζα. Επιλέγεις το ποσό που θες να κάνεις ανάληψη και δημιουργείται ένα QR code. Αυτό το δείχνεις στο ταμείο όπου το σκανάρουν και σου δίνουν τα λεφτά μετρητά. Αν έχεις ψώνια τότε ή σου δίνουν τη διαφορά ή πληρώνεις με κάρτα τα ψώνια για να πάρεις ολόκληρο το ποσό στο χέρι

• Thanks 2
Δημοσ.

Στην εφαρμογή, η τράπεζα που είχα χρησιμοποιήσει εγώ στο έδινε και στο Apple Wallet αν το ήθελες για να μη ψάχνεις εκείνη τη στιγμή το app της τράπεζας. Φαντάζομαι αντίστοιχα θα γίνεται και στη Ν26

Δημοσ.
Στις 21/12/2021 στις 8:46 ΜΜ, lifes-apprentice είπε

Κι εγώ πριν μια δύο ώρες έκανα κανονικά top up και τώρα που ξαναπροσπάθησα δεν μπορώ με το μήνυμα λάθους "Greek cards currently are not supported"... Προσπάθησα με κάρτα της Εθνικής, ποσό 10 και 50 ευρώ, το δεύτερο το επιβεβαίωσα και επιτυχώς μέσω webbanking για να αποτύχει στην συνέχεια.

Η Εθνική είχε παγώσει την κάρτα, γιατί μπήκε κάποιος καινούργιος κανόνας ασφαλείας στο σύστημα τους. Οπότε μιλήστε με την τράπεζα όσοι έχετε πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 10:14 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Μετα σου λεει ο άλλος ελληνικές κάρτες και κ κουραφέξαλα😂

Σημερα η revolut μου πίστωσε στον λογαριασμο μου 23,58€ γιατί λεει υπήρχε κάποιο πρόβλημα την μαύρη Παρασκευή

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΆΒΟ

Screenshot_2021-12-23-22-07-33-57_56514063904998099a7290fdb861fa95.jpg

Και εγώ είχα πρόβλημα τότε αλλά δεν έδωσαν τίποτα. 😁

Πάει για ακύρωση το metal plan 😈

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που οι ελληνικές τράπεζες συμμετέχουν στο σύστημα SEPA instant πληρωμών και η αποστολή χρημάτων απο revolut σε ελληνικό λογαριασμό γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, δοκίμασε κανείς να στείλει μεγαλύτερο ποσό να δει εάν χρεώνεται το εισερχόμενο έμβασμα στην ελληνική τράπεζα;

Απο την περίγραφη της υπηρεσίας, στην Πειραιώς τουλάχιστον, δίνεται η εντύπωση ότι ο παραλήπτης δεν θα χρεώνεται έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος.

Επεξ/σία από inel
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, inel είπε

Τώρα που οι ελληνικές τράπεζες συμμετέχουν στο σύστημα SEPA instant πληρωμών και η αποστολή χρημάτων απο revolut σε ελληνικό λογαριασμό γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, δοκίμασε κανείς να στείλει μεγαλύτερο ποσό να δει εάν χρεώνεται το εισερχόμενο έμβασμα στην ελληνική τράπεζα;

Απο την περίγραφη της υπηρεσίας, στην Πειραιώς τουλάχιστον, δίνεται η εντύπωση ότι ο παραλήπτης δεν θα χρεώνεται έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος.

χρεώνεται κανονικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

χρεώνεται κανονικά. 

Κρίμα..

Οπότε η αναφορά (στην Πειραιώς) περί μη χρέωσης εισερχόμενου εμβάσματος στον παραλήπτη ισχύει μόνο όταν χρησιμοποιείται η υπηρεσία για εντολές σε συμμετέχουσες τράπεζες εντός Ελλάδας..

Επεξ/σία από inel
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, inel είπε

Κρίμα..

Οπότε η αναφορά (στην Πειραιώς) περί μη χρέωσης εισερχόμενου εμβάσματος στον παραλήπτη ισχύει μόνο όταν χρησιμοποιείται η υπηρεσία για εντολές σε συμμετέχουσες τράπεζες εντός Ελλάδας..

Δηλαδη εντος ελλαδος δεν χρεώνει; Το δοκίμασες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...