Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα καιρο εχω να γράψω εδώ. 

Λοιπον εδω και 2 εβδομαδες και βάλε έληγε η κάρτα revolut και μεσω app έκανα να μου στηλουν την φυσικη κάρτα ανανεωμένη. 

Ακόμα και σήμερα απο το ταχυδρομείο δεν έχει έρθει καμιά ειδοποίηση θυμάμαι η πρώτη ειχε έρθει μεσα στην εβδομάδα. 

Λογικά πόσο καιρο να κανει να ερθει; 

Εγω αμα δω μεχρι την Παρασκευή δεν έχει έρθει θα ξανα κάνω να μου ερθει εκ νεου κάρτα 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mparaxir είπε

Καλημερα καιρο εχω να γράψω εδώ. 

Λοιπον εδω και 2 εβδομαδες και βάλε έληγε η κάρτα revolut και μεσω app έκανα να μου στηλουν την φυσικη κάρτα ανανεωμένη. 

Ακόμα και σήμερα απο το ταχυδρομείο δεν έχει έρθει καμιά ειδοποίηση θυμάμαι η πρώτη ειχε έρθει μεσα στην εβδομάδα. 

Λογικά πόσο καιρο να κανει να ερθει; 

Εγω αμα δω μεχρι την Παρασκευή δεν έχει έρθει θα ξανα κάνω να μου ερθει εκ νεου κάρτα 

Έπεσες πάνω στο χαμό της Black Friday που τα ταχυδρομεία μπούκωσαν. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα θεωρώ.

Δημοσ.

Λες ε; ωραια θα κανω υπομονή σιγά ναι μαλλον κατι τετοιο έχει γίνει γιατι περιμενω και αλλα πράγματα απο το ταχυδρομείο και τιποτα. 

Ωραια σε ευχαριστώ που απαντησες

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2018 στις 1:40 ΜΜ, turbat0s είπε

Για να τη δώσεις σε ένα μέλος της οικογένειας.

Αλλιώς τί νόημα έχει το "παλιός πελάτης"? (ο παλιός θα έχει ήδη κάρτα)

Δεν έχουν όλοι οι "παλιοί" κάρτα, υπάρχουν ορισμένοι που χρησιμοποιούν Revolut μόνο σαν wallet.

Αυτή τη στιγμή για να πάρει κανείς επιπλέον physical κάρτα θα πρέπει να έρθει σε ένα από τα events που έχει παρουσία η Revolut, δεν είναι δύσκολο να πετύχεις ένα απ' αυτά...

Για όσους η κάρτα λήγει σύντομα, θα λάβουν μια δωρεάν χωρίς επιπλέον χρέωση, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ;) 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 1:00 ΜΜ, zx-spectrum είπε

Τελικά ήταν απενεργοποιημένο το on line payments.
Ειχα την εντύπωση οτι κράταγε τα παλαιά settings μιας και ήταν ανανέωση κάρτας.

Σου βγαζει μηνυμα στο app

Δημοσ.

Καλημέρα σας απλά τα αναφέρω για κάποιον που θέλει να κάνει κατάθεση,

Κυριακή έκανα κατάθεση απο Eurobank με έμβασμα στον Local λογαριασμό που δίνει το Revolut. Τρίτη πρωί είδα τα χρήματα στον Revolut λογαριασμό μου με κόστος 1,25 απο Eurobank Και 0 απο Revolut.

Συμπλήρωσα απλά στην φόρμα της Eurobank αριθμό λογαριασμού (και μπήκε αυτόματα το bic) και το όνομα δικαιούχου που είχα δηλώσει στο Revolut. (δεν βάζεις το όνομα Revolut αλλά το όνομα που έχεις δηλώσει)

Παρήγγειλα την πλαστική μπλέ κάρτα εντελώς δωρεάν . Δεν μου κράτησε χρήματα και μου έκανε εντύπωση γιατι στο Chat που είπαν κάτι για 6 λίρες αν θυμάμαι καλά. Τρόπος αποστολής Standard delivery.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Καλημέρα σας απλά τα αναφέρω για κάποιον που θέλει να κάνει κατάθεση,

Κυριακή έκανα κατάθεση απο Eurobank με έμβασμα στον Local λογαριασμό που δίνει το Revolut. Τρίτη πρωί είδα τα χρήματα στον Revolut λογαριασμό μου με κόστος 1,25 απο Eurobank Και 0 απο Revolut.

Συμπλήρωσα απλά στην φόρμα της Eurobank αριθμό λογαριασμού (και μπήκε αυτόματα το bic) και το όνομα δικαιούχου που είχα δηλώσει στο Revolut. (δεν βάζεις το όνομα Revolut αλλά το όνομα που έχεις δηλώσει)

Παρήγγειλα την πλαστική μπλέ κάρτα εντελώς δωρεάν . Δεν μου κράτησε χρήματα και μου έκανε εντύπωση γιατι στο Chat που είπαν κάτι για 6 λίρες αν θυμάμαι καλά. Τρόπος αποστολής Standard delivery.

Δεν χρεώθηκες τα €6 ευρώ μεταφορικά καθώς τρέχει προσφορά για δωρεάν παράδοση της κάρτας.

Καλή συνέχεια!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrislitsikakis είπε

Δεν χρεώθηκες τα €6 ευρώ μεταφορικά καθώς τρέχει προσφορά για δωρεάν παράδοση της κάρτας.

Καλή συνέχεια!

Σε ευχαριστώ είχα την εντύπωση οτι έληξε εχθές

Μάλιστα εχθές μιλησα μαζί τους στο Chat για το άν θα προλάβω την δωρεαν προσφορά μέχρι να φανούν τα χρήματα στο Revolut. Μου απάντησαν 6 λίρες..

Δημοσ.

Και εγώ για αυτό δεν έβαλα την Κυριακή λεφτά, γιατί έλεγε ότι η προσφορά λήγει στις 2/12 23:59... και για να φανούν τα χρήματα θέλει 2 μέρες.
Δλδ αν βάλω τώρα και φανούν την Πέμπτη, θα μου τη στείλουν δωρεάν;
(δεν έχω βάλει ποτέ χρήματα στη Revolut, ούτε προφανώς έχω τη φυσική τους κάρτα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, soiramk είπε

Και εγώ για αυτό δεν έβαλα την Κυριακή λεφτά, γιατί έλεγε ότι η προσφορά λήγει στις 2/12 23:59... και για να φανούν τα χρήματα θέλει 2 μέρες.
 Δλδ αν βάλω τώρα και φανούν την Πέμπτη, θα μου τη στείλουν δωρεάν;
 (δεν έχω βάλει ποτέ χρήματα στη Revolut, ούτε προφανώς έχω τη φυσική τους κάρτα)

Εως χθές διάβασα εγώ ωστόσο μπορεί άτυπα να την τραβάνε για λίγες ημέρες ακόμη.

Κανείς δεν ξέρει αν θα σου τραβήξουν ή όχι. Πάντως σήμερα παρήγγειλα δωρεάν

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις τι παιζει με revolut στην Αμερική? Διαβαζω αρκετα posts οτι τα swipe payments δεν περνάνε λόγο κάποιου security feature δηλαδή αν καταλάβει ότι υπάρχει chip n pin άλλα το εχει ο πωλητής απενεργοποιημενο/δεν το χρησιμοποιεί (οπως διαβασα οτι κανουν οι περισσοτεροι) γινεται decline αυτοματα και δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτό. Γενικά την εχει χρησιμοποιησει κανεις με επιτυχία?

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.

Γεια σας είμαι καινούργιος χρήστης της revolut και προσπαθώ να κάνω topup με πιστωτική κάρτα eurobank. Δυστυχώς αποτυγχάνει. Μόνο με bank transfer μπορώ;

Δημοσ.
8 minutes ago, ADHD said:

Ξερει κανεις τι παιζει με revolut στην Αμερική? Διαβαζω αρκετα posts οτι τα swipe payments δεν περνάνε λόγο κάποιου security feature δηλαδή αν καταλάβει ότι υπάρχει chip n pin άλλα το εχει ο πωλητής απενεργοποιημενο/δεν το χρησιμοποιεί (οπως διαβασα οτι κανουν οι περισσοτεροι) γινεται decline αυτοματα και δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτό. Γενικά την εχει χρησιμοποιησει κανεις με επιτυχία?

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα 

8BFE2578-5CED-4497-A72B-8F4F5F121760.png.e11f4b12306185ffdba116f557da3f35.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...