Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, soiramk είπε

Το local έμβασμα, για να κάνω top-up €10 πόσο το χρεώνει η Revolut εκτός της χρέωσης της εκάστοτε τράπεζας;

Δεν το χρεώνει.

Δημοσ.
15 hours ago, VICKR said:

απο atm δεν εχει κανενα προβλημα, αν τα φερει με εμβασμα σε ελληνικη τραπεζα ισως τον ρωτησουν για την προελευση τους (αν και το ποσο ειναι πολυ μικρο για καμπανακια)

Είσαι 100% λάθος. Δεν μιλάνε για 100-500€ αλλά για 5000€.

14 hours ago, Doubt said:

Εγώ ήξερα πως το να φέρεις χρήματα είναι επιθυμητό και αξιέπαινο, να τα βγάλεις έξω είναι το "μανίκι".:P

Ρωτά τους Έλληνες που έχουν επιχείρηση στο εξωτερικό και θέλουν να στείλουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στην Ελλάδα τι πληρώνουν 😋 Βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να το κάνουν αυτο

_________

Κάτι άλλο τώρα, προσπαθώ τον τελευταίο μήνα να ενεργοποιήσω την ασφάλεια ζωής που έχουν για τα ταξίδια μιας κ το ποσό είναι μικρό αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω. Μιλώντας στο chat δεν βγάζεις άκρη για αυτό το ζήτημα μιας και είναι 3rd part υπηρεσία κ δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν manualy.

Εχει βρει κανένας κανένα κολπακι; Πάντα ξεκινούσα την συνδρομή πριν φύγω από Ελλάδα κ όταν κατέβαινα από το αεροπλάνο άνοιγα GPS δεδομένα κ ποτέ δεν μπόρεσα μέχρι σήμερα να την ενεργοποιήσω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Billator είπε

Είσαι 100% λάθος. Δεν μιλάνε για 100-500€ αλλά για 5000€.

Ρωτά τους Έλληνες που έχουν επιχείρηση στο εξωτερικό και θέλουν να στείλουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στην Ελλάδα τι πληρώνουν 😋 Βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να το κάνουν αυτο

_________

Κάτι άλλο τώρα, προσπαθώ τον τελευταίο μήνα να ενεργοποιήσω την ασφάλεια ζωής που έχουν για τα ταξίδια μιας κ το ποσό είναι μικρό αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω. Μιλώντας στο chat δεν βγάζεις άκρη για αυτό το ζήτημα μιας και είναι 3rd part υπηρεσία κ δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν manualy.

Εχει βρει κανένας κανένα κολπακι; Πάντα ξεκινούσα την συνδρομή πριν φύγω από Ελλάδα κ όταν κατέβαινα από το αεροπλάνο άνοιγα GPS δεδομένα κ ποτέ δεν μπόρεσα μέχρι σήμερα να την ενεργοποιήσω.

ok εσυ ξερεις καλυτερα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Billator είπε

προσπαθώ τον τελευταίο μήνα να ενεργοποιήσω την ασφάλεια ζωής που έχουν για τα ταξίδια μιας κ το ποσό είναι μικρό αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω. Μιλώντας στο chat δεν βγάζεις άκρη για αυτό το ζήτημα μιας και είναι 3rd part υπηρεσία κ δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν manualy.

3 taps είναι, δες το GIF:

screen_1_travel_insurance.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, dimitrislitsikakis said:

3 taps είναι, δες το GIF:

screen_1_travel_insurance.gif

Δεν λειτουργεί όπως γράφω. Προφανώς το έκανα αυτό 😋 

Screenshot_20181206-141614__01.jpg

Δεν μπορεί να γίνει επιβεβαίωση ότι έχω φύγει από Ελλάδα, ενώ μέχρι κ ο υπάλληλος της revolut το επιβεβαιώνει από την log in τοποθεσία μου ότι δεν είμαι Ελλάδα.

7 hours ago, VICKR said:

ok εσυ ξερεις καλυτερα

Το γνωρίζεις από προσωπική εμπειρία εσύ; Και είσαι οκ; 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Billator είπε

Δεν μπορεί να γίνει επιβεβαίωση ότι έχω φύγει από Ελλάδα, ενώ μέχρι κ ο υπάλληλος της revolut το επιβεβαιώνει από την log in τοποθεσία μου ότι δεν είμαι Ελλάδα.

δε σπαταλω το χρονο μου σε διαδικτυακους διαξιφισμους. γραφεις οτι ειμαι 100% λαθος, αρα για σενα ειμαι 100% λαθος. the end.

Δημοσ.
55 minutes ago, Billator said:

Με 2 τρόπους ενεργοποιείται η ασφάλεια , είτε αγοράζοντας την εξ ολοκλήρου, είτε πληρώνοντας ημερήσια, το λεγόμενο pay as you go. Στην δεύτερη περίπτωση στην οποία εσύ ενδιαφέρεσαι από οτι κατάλαβα, την ενεργοποιείς από το σπίτι σου έχοντας ανοιχτά πάντα το gps και όταν πιάσει σήμα gps σε άλλη χώρα αρχίζει η ημερήσια χρέωση και ασφάλιση αυτόματα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια επανέρχομαι η καρτα μου εχει λήξει ειχα πριν 3 εβδομαδες μπορει 4 εβδομάδες πριν να μου στηλουν καινουργια ανανεωμένη βρε παιδια ακόμα απο το ταχυδρομείο δεν μου εχει ερθει κατι. 

Τι να κάνω; να ξαναπατησω στο app οτι δεν εχω λαβει την καρτα; η να περιμένω και την αλλη εβδομαδα; 

Δημοσ.
4 hours ago, Hapatingo said:

Με 2 τρόπους ενεργοποιείται η ασφάλεια , είτε αγοράζοντας την εξ ολοκλήρου, είτε πληρώνοντας ημερήσια, το λεγόμενο pay as you go. Στην δεύτερη περίπτωση στην οποία εσύ ενδιαφέρεσαι από οτι κατάλαβα, την ενεργοποιείς από το σπίτι σου έχοντας ανοιχτά πάντα το gps και όταν πιάσει σήμα gps σε άλλη χώρα αρχίζει η ημερήσια χρέωση και ασφάλιση αυτόματα.

Ναι αυτό κάνω, αυτόν το μήνα το δοκίμασα 3-4 φορές να το κάνω με αυτόν τον τρόπο. Από την προηγούμενη μέρα το ενεργοποιούσα  Ελλάδα με το που κατέβαινα στο αεροδρόμιο στο εξωτερικό άνοιγα gps και δεδομένα. Ποτέ δεν μπόρεσα να το κάνω να ξεκινήσει. Τις τρεις φορές μίλησα με το support αλλά κατέληγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι από την στιγμή που δεν γίνεται αυτόματα στην εφαρμογή. Έβαλα κ φίλους να δοκιμάσουν κ δεν μπόρεσαν ούτε αυτοί.

Για αυτό ρωτάω μηπως το έχει λειτουργήσει κάποιος άλλος και βγάλουμε άκρη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και περίπου 2 μήνες έχω δει ότι η εθνική χρεώνει 2ε για ανάληψη μέσω ρεβολουτ. Ενώ παλιότερα δεν υπήρχε τέτοια χρέωση.

Έχει κάποιος δοκιμάσει αλλά τράπεζες και γνωρίζει τι χρεώσεις υπάρχουν ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και περίπου 2 μήνες έχω δει ότι η εθνική χρεώνει 2ε για ανάληψη μέσω ρεβολουτ. Ενώ παλιότερα δεν υπήρχε τέτοια χρέωση.

Νομίζω  οι περισσότερες τράπεζες (αν όχι όλες) χρεώνουν προμήθεια αν πας στα ΑΤΜ τους με τρίτη κάρτα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Καλησπέρα σε όλους.

λενε πως η alpha δεν χρεωνει

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Εγώ τραβάω από Attica Bank και δεν κρατάει προμήθεια.

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Σοβαρά; Βεβαιωμένο αυτό;

Μας έριξαν από Revolut στα 200€ το μήνα ανάληψη, να έχεις κανά στρογγυλό ποσό κατατεθειμένο και να μην μπορείς να το λάβεις μέσω ΑΤΜ, μπορεί να σε κάποιες περιπτώσεις να είναι προβληματικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...