pp6210 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 καλησπέρα, έχει αλλάξει κανείς πρόσφατα διεύθυνση στη ρεβο να πει τι ζητάνε; και εαν περνανε δικαιολογητικά στα Ελληνικά (πχ statement τράπεζας, λογαριασμός ρεύματος κτλ) ευχαριστώ
asdfnikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, pp6210 είπε καλησπέρα, έχει αλλάξει κανείς πρόσφατα διεύθυνση στη ρεβο να πει τι ζητάνε; και εαν περνανε δικαιολογητικά στα Ελληνικά (πχ statement τράπεζας, λογαριασμός ρεύματος κτλ) ευχαριστώ Δεν ζητάνε κάποιο δικαιολογητικό στην αλλαγή διεύθυνσης την τελευταία φορά που άλλαξα ( Πριν 2 μήνες)
razkal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 23 hours ago, pp6210 said: καλησπέρα, έχει αλλάξει κανείς πρόσφατα διεύθυνση στη ρεβο να πει τι ζητάνε; και εαν περνανε δικαιολογητικά στα Ελληνικά (πχ statement τράπεζας, λογαριασμός ρεύματος κτλ) ευχαριστώ δεν ζητανε τπτ.
Natashaky Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Σίγουρα έχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι άμεσα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω στην Πειραιώς χρήματα από τη revolut χωρίς καμία χρέωση? Κάπου λέγατε ότι μέχρι 5€ είναι δωρεάν αλλά αν πρόκειται για μεγαλύτερα ποσά π.χ. 1000€ εκεί τι κάνουμε? Επίσης πιστωτική κάρτα εθνικής μπορούμε να πληρώσουμε με τη revolut χωρίς προμήθεια? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από Natashaky
stavros750 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 29 minutes ago, Natashaky said: Σίγουρα έχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι άμεσα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω στην Πειραιώς χρήματα από τη revolut χωρίς καμία χρέωση? Κάπου λέγατε ότι μέχρι 5€ είναι δωρεάν αλλά αν πρόκειται για μεγαλύτερα ποσά π.χ. 1000€ εκεί τι κάνουμε? Επίσης πιστωτική κάρτα εθνικής μπορούμε να πληρώσουμε με τη revolut χωρίς προμήθεια? Το όριο για Πειραιώς είναι 15 ευρώ. Είτε σπας πολλές μεταφορές σε 15, είτε μεταφέρεις όλο το ποσό απευθείας με χρέωση εμβάσματος που θα σου κάνει η Πειραιώς ύψους €3.
Natashaky Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 7 λεπτά πριν, stavros750 είπε Το όριο για Πειραιώς είναι 15 ευρώ. Είτε σπας πολλές μεταφορές σε 15, είτε μεταφέρεις όλο το ποσό απευθείας με χρέωση εμβάσματος που θα σου κάνει η Πειραιώς ύψους €3. Αν για παράδειγμα θέλω να μεταφέρω 5000€ η χρέωση είναι πάλι 3€ ? Γιατί για 15 - 15 φαντάζομαι ότι, πέρα από χρονοβόρα διαδικασία, ίσως θεωρηθεί και ύποπτη κίνηση συστημικά
stavros750 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 7 minutes ago, Natashaky said: Αν για παράδειγμα θέλω να μεταφέρω 5000€ η χρέωση είναι πάλι 3€ ? Γιατί για 15 - 15 φαντάζομαι ότι, πέρα από χρονοβόρα διαδικασία, ίσως θεωρηθεί και ύποπτη κίνηση συστημικά Στο όριο μεταξύ 15 έως και 12.500, βλέπω η χρέωση είναι 4€ την φορά. 1
Natashaky Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, stavros750 είπε Στο όριο μεταξύ 15 έως και 12.500, βλέπω η χρέωση είναι 4€ την φορά. Σ' ευχαριστώ πολύ!
gokuthelegend Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Natashaky είπε Αν για παράδειγμα θέλω να μεταφέρω 5000€ η χρέωση είναι πάλι 3€ ? Γιατί για 15 - 15 φαντάζομαι ότι, πέρα από χρονοβόρα διαδικασία, ίσως θεωρηθεί και ύποπτη κίνηση συστημικά 3-4 ευρώ χρέωση για 1 εισερχόμενο έμβασμα 5.000-10.000 ευρώ πιστεύω ότι δεν είναι πολλά σε περίπτωση που διατίθεσαι να τα στείλεις όλα μαζί μονοκοπανιάς και να χρεωθείς το έμβασμα, βασικά αν έχεις λογαριασμούς και σε άλλες τράπεζες δες και εκεί τι χρέωση έχουν για εισερχόμενα εμβάσματα, ίσως γλυτώσεις κάνα ευρώ αν είσαι τσιφούτης. Ο άλλος τρόπος είναι 15-15 ευρώ. 2
Natashaky Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε 3-4 ευρώ χρέωση για 1 εισερχόμενο έμβασμα 5.000-10.000 ευρώ πιστεύω ότι δεν είναι πολλά σε περίπτωση που διατίθεσαι να τα στείλεις όλα μαζί μονοκοπανιάς και να χρεωθείς το έμβασμα, βασικά αν έχεις λογαριασμούς και σε άλλες τράπεζες δες και εκεί τι χρέωση έχουν για εισερχόμενα εμβάσματα, ίσως γλυτώσεις κάνα ευρώ αν είσαι τσιφούτης. Ο άλλος τρόπος είναι 15-15 ευρώ. Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Εάν είναι για 5-10€ για μεταφορά τόσων χρημάτων είναι μια χαρά. Νόμιζα ότι είναι παραπάνω και πάει με ποσοστό επί του ποσού. Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω στην διαδικασία 15-15€. Θα ρωτήσω και στην τράπεζα βέβαια αλλά εκεί δεν ξέρω αν σου τα λένε και τα ψιλά γράμματα. Σας ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από Natashaky
Nnoutas Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 10 λεπτά πριν, Natashaky είπε Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Εάν είναι για 5-10€ για μεταφορά τόσων χρημάτων είναι μια χαρά. Νόμιζα ότι είναι παραπάνω και πάει με ποσοστό επί του ποσού. Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω στην διαδικασία 15-15€. Θα ρωτήσω και στην τράπεζα βέβαια αλλά εκεί δεν ξέρω αν σου τα λένε και τα ψιλά γράμματα. Σας ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ να μεταφέρω χρήματα από λογαριασμό Πειραιώς στη Revo αλλά δεν με αφήνει να στείλω πάνω από 1000 ευρώ την ημέρα. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
gokuthelegend Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Προσπαθώ να μεταφέρω χρήματα από λογαριασμό Πειραιώς στη Revo αλλά δεν με αφήνει να στείλω πάνω από 1000 ευρώ την ημέρα. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει στην Πειραιώς το ημερήσιο όριο μεταφορών σε λογαριασμούς τρίτων, που εξορισμού είναι 1.000 ευρώ. Πρέπει να ψάξεις στο e-banking για τα ημερήσια όρια μεταφορών και να τα απενεργοποιήσεις ή να αλλάξεις το όριο. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από gokuthelegend 1
ionmrm Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 χρησιμοποιω πολλα χρονια Paypal για πληρωμες απο πελατες στο εξωτερικο, κυριως USD, GBP, EURO. συνηθιζα να "τραβαω" τα χρηματα σε λογαριασμο ελληνικης τραπεζας με οτι αυτο συνεπαγεται με τις ληστρικες ισοτιμιες του Paypal. Ανοιξα προσφατα λογαριασμο σε Revolut και ακομα ψαχνομαι στο πως μπορω να τον χρησιμοποιησω βελτιστα. Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω, τελικα μεταφερονται τα χρηματα (USD, GBP, EURO) απο Paypal σε Revolut, πως και με τι προμηθειες. θα προτιμουσα τα USD να ερθουν σε USD και και ούτω καθεξής.....αν θα μπορουσα να πληρωνω με την καρτα Revolut σε διαφορετικα νομισματα, θα ηταν bonus. Μηπως η Wise ειναι καλυτερη σε αυτη την περιπτωση? Μπορω να δεχομαι πληρωμες απο credit cards και Debit cards μεσω Revolut? χρειαζομαι Business account....Premium account? για να δεχομαι πληρωμες απο πελατες ποιες ειναι οι προμηθειες? οι πελατες λογικα θα πληρωνουν με καποιο link που θα τους στελνω, πως γινεται? οι πωλησεις μου ειναι καποια υλικα προϊοντα αλλα πληρωνομαι και για consultancy. γενικα σκοπος μου ειναι να περνανε οσο λιγοτερα χρηματα απο Ελληνικες τραπεζες. καθε συμβουλη χρησιμη και εκτιμητεα. ευχαριστω 1
mindreader Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 7 minutes ago, ionmrm said: χρησιμοποιω πολλα χρονια Paypal για πληρωμες απο πελατες στο εξωτερικο, κυριως USD, GBP, EURO. συνηθιζα να "τραβαω" τα χρηματα σε λογαριασμο ελληνικης τραπεζας με οτι αυτο συνεπαγεται με τις ληστρικες ισοτιμιες του Paypal. Ανοιξα προσφατα λογαριασμο σε Revolut και ακομα ψαχνομαι στο πως μπορω να τον χρησιμοποιησω βελτιστα. Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω, τελικα μεταφερονται τα χρηματα (USD, GBP, EURO) απο Paypal σε Revolut, πως και με τι προμηθειες. θα προτιμουσα τα USD να ερθουν σε USD και και ούτω καθεξής.....αν θα μπορουσα να πληρωνω με την καρτα Revolut σε διαφορετικα νομισματα, θα ηταν bonus. Μηπως η Wise ειναι καλυτερη σε αυτη την περιπτωση? Μπορω να δεχομαι πληρωμες απο credit cards και Debit cards μεσω Revolut? χρειαζομαι Business account....Premium account? για να δεχομαι πληρωμες απο πελατες ποιες ειναι οι προμηθειες? οι πελατες λογικα θα πληρωνουν με καποιο link που θα τους στελνω, πως γινεται? οι πωλησεις μου ειναι καποια υλικα προϊοντα αλλα πληρωνομαι και για consultancy. γενικα σκοπος μου ειναι να περνανε οσο λιγοτερα χρηματα απο Ελληνικες τραπεζες. καθε συμβουλη χρησιμη και εκτιμητεα. ευχαριστω Για να δουμε αν η revolut μπορει να υποκαταστησει το Paypal... να δουμε τι θα πουν οι συμφορουμιτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα