Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Dwarman5 είπε

Πώς ακριβώς βρίσκω όμως το κλειδί που έχω εγώ; Γιατί απ' ότι είδα μου γράφει ότι έχω ψηφιακή άδεια ή κάτι τέτοιο

Δεν χρειάζεται να το βρεις, είναι αποθηκευμένο στην μητρική. Κατά την εγκατάσταση θα το δουν αυτόματα τα Windows και θα ενεργοποιηθούν στην αντίστοιχη έκδοση, επίσης αυτόματα.

Θα είναι για τα home και όχι τα S πλέον, σωστά; Εννοώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω το φορμάτ και να πάω να περάσω τα ξανά τα Windows και να μου βγάλει πάλι απ' την αρχή τα S, έτσι; Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω απο αυτά που μου είπατε

Θα μπουν τα Home, όχι τα S.

Επίσης τι ακριβώς χρειάζεται να αποθηκεύσω από iso σε usb

Κατεβάσεις το Media Creation Tool το οποίο με τη σειρά του θα κατεβάσει το iso. Όταν το τρέξεις θα σε ρωτήσει αν θες να το αποθηκεύσεις σε δισκάκι DVD ή σε USB, αλλιώς μπορείς και με το Rufus.

10 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Κυνηγάμε την ουρά μας χωρίς να έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Πάμε λίγο απ' την αρχή μπας και ξεμπλέξουμε. Έκανες uninstall το OneDrive. Έκανες τα S σε Home. Είσαι με Microsoft account. Είμαστε κομπλέ; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θες να λύσεις τώρα ή συζητάμε περί ανέμων και υδάτων; Αν όλα λειτουργούν όπως τα θες και απλά θες να αποσυνδεθείς απ' το Microsoft account πήγαινε Έναρξη-Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί και κάπου εκεί πρέπει να έχει επιλογή να συνδεθείς με τοπικό λογαριασμό.

Μιας και είναι καινούριος ο υπολογιστής και δεν του έχει περάσει προγράμματα και αρχεία, συστήνεται να κάνει ένα φορμάτ για να περάσει την τελευταία έκδοση των Windows καθώς και να διώξει τυχόν σαβουροπρογράμματα του κατασκευαστή.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μιας και είναι καινούριος ο υπολογιστής και δεν του έχει περάσει προγράμματα και αρχεία, συστήνεται να κάνει ένα φορμάτ για να περάσει την τελευταία έκδοση των Windows καθώς και να διώξει τυχόν σαβουροπρογράμματα του κατασκευαστή.

Ήμουν ο πρώτος που του είπα για φορμάτ, αλλά αν έχει λύσει το πρόβλημά του ας μη μπει στην διαδικασία αν δεν θέλει.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιον αποριας, εχεις oem αδεια windows κλειδωμενη μονο για 1 συστημα. Αλλαζεις μητρικη αλλα κρατας τον ιδιο σκληρο δίσκο γιατι δε θέλεις να κανεις φορματ μιας και ειναι ετοιμα περασμένα τα windows. Απλα σου ζηταει εκ νεου κλειδι ενεργοποίησης βαζεις ενα καινουριο κλειδι και εισαι οκ ή πρεπει να κανεις φορματ?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Αξιον αποριας, εχεις oem αδεια windows κλειδωμενη μονο για 1 συστημα. Αλλαζεις μητρικη αλλα κρατας τον ιδιο σκληρο δίσκο γιατι δε θέλεις να κανεις φορματ μιας και ειναι ετοιμα περασμένα τα windows. Απλα σου ζηταει εκ νεου κλειδι ενεργοποίησης βαζεις ενα καινουριο κλειδι και εισαι οκ ή πρεπει να κανεις φορματ?

Δεν θέλει φορμάτ μια χαρά θα είσαι με νέο κλειδί.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Για πιο λογο μου βγαζει ενδειξη μπαταριας κατω δεξια εφοσον ειμαι συνδεδεμενος σε desktop?

rtgrhgr.png

99% είναι το UPS σου

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jim_p είπε

Εκκαθαριση δισκου (σαν administrator προφανως) δοκιμασες?

Ναι εχω κανει, αλλα δεν υπαρχει τιποτα αλλο να διαγραψω. Εχει πολλα GB σε ενημερώσεις windows update, διεγραψα οσες με αφηνε να διαγραψω, αλλα ακομα εχει 4,5GB. Κι εχω βαλει ηδη usb γιατι χρειαζεται αλλα 13GB για την ενημερωση... 

Δημοσ.

Ο δισκος 😄 ειναι συνολικα 57GB, αλλα είναι συνεχεια γεματος, δεν ξερω γιατι. Ανεξαρτήτως ενημερωσης windows, αυτο το πρόβλημα το ειχε παντα, απο τοτε που το αγορασα. Δεν μπορω να αποθηκευσω τιποτα, μονο μικρα αρχεία, εικόνες, pdf,καθολου μουσικη.. Και τωρα δεν μπορώ να ανανεωσω τα windows και θα ληξουν! 

Δημοσ.

Μαζεψε τα αρχεια σου απο αυτο το λαπτοπ, λογικα δεν ειναι πολλα. Πηγαινε σε ενα αλλο pc, κατεβασε ενα φρεσκο iso απο την ms και εγκατεστησε τα windows φρεσκα. Βεβαια, το που θα βρεις drivers ειναι ενα θεμα, γιατι τα συγκεκριμενα λαπτοπ εχουν πολυ περιεργο hw. Μια φορα μου εχει ζητηθει να βαλω κατι σε τετοιο (32αρι) λαπτοπ και να μην πιανιε χωρο, και τελικα εβαλα λινουξ γιατι μονο εκει παιξανε ολα με τη μια.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Gia Chrysa είπε

Μπορώ να συνεχισω να χρησιμοποιω το λαπτοπ αν ληξουν τα windows? Internet, κτλ.. 

Δεν λήγουν πλέον τα windows, απ' τη στιγμή που έχουν ενεργοποιηθεί ήδη και φορμάτ να κάνεις επιλέγεις "δεν διαθέτω κλειδί" συνεχίζει την εγκατάσταση και ενεργοποιούνται ξανά αυτόματα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σίγουρα; μου εβγαλε ειδοποίηση οτι θα ληξουν και πρέπει να κατεβάσω την καινούργια έκδοση, 20Η2. Εντάξει τότε, θα πορευτω με τα ληγμενα γιατι την νεα εκδοση δεν βλεπω να την κατεβαζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...